Skip to main content

Italia, Toscana - Herlig langweekend til Rivieraen

Dato: 8 - 11 juni 2019
Pris: 7 900,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r direkte til Pisa
 • Bagasje
 • Transfer fra og til flyplassen
 • 3 netter i delt dobbeltrom
 • Frokost daglig
 • 2 felles middager
 • 2 ledere fra Jomfrureiser med sosialt program
 • Daglige felles aktiviteter
 • Halvdagsutflukt til Lucca med lokal guide
Reisedagar: 4
Bestill reise

Langweekend til Toscana - bli med Charlotte på reise!

Bli med oss til Toscanas riviera i pinsen og nyt dronninglivet samt herlig fellesskap. Sjefsjomfrua Charlotte og hennes assistent Wenche Rusti er aktive ledere. Sammen med deg vil vi gjøre pinsen 2019 uforglemmelig! Det blir opplevelser, sol & bad, strekk og bøy, fottur langs havet, utflukt til Lucca, latter, glede, fellesskap og andre aktiviteter. Vi gleder oss til 4 herlige dager sammen!

Toscanas riviera og vårt hotell

Vi skal bo i byen Calambrone på hotellet Tirrenia Green Park, et 4* hotell. Det er hele 10 km med strandlinje her! Velkommen til et hotell hvor du endelig kan tilbringe tid til deg selv med total avslapping. Hotellet ønsker å kombinere skjønnheten i naturen og kunsten av gjestfrihet til å gi deg en ferie dedikert for velvære. Det blå Middelhavet, 5 hektar med grønn park og en fantastisk strand med bølgende sanddyner av finkornet sand, skaper den ideelle atmosfæren for vår felles reise i juni. hotel_toscana

Hotellet har både utendørs basseng og stort innendørs basseng samt egen spa avdeling. For innendørsbad betaler man en egen entreavgift (ikke inkl, men vi har spesialpris). Hotellet er elegant og moderne samtidig som det er klassisk pent og holder høy standard, både på personale og på maten som er inspirert av lokale råvarer. Hotellet serverer oss nydelig frokost hver dag og middag 2 kvelder.

Om programmet

Vi har 4 herlige dager sammen, det blir en felles aktivitet hver morgen før frokost. Det blir kanskje en vandring i parken, litt tøy og bøy eller qi gong. Da får vi strukket kroppen, våknet og fått opp lysten på en deilig frokost. Så er det bare å la seg friste av stranden, en tur i hagen eller på det nydelige spa anlegget med en forfriskende behandling?

En dag har vi felles utflukt til Lucca med lokal guide. Mer om Lucca ser du under. Har du lyst på en utflukt til er det kort vei til eks Pisa - og vi lover at stedet har mye mer en et skjevt tårn å by på!

Ellers blir det litt av hvert som skjer! Wenche og Charlotte arrangerer og overrasker :) Her blir det mengder med fellesskap og glede!

Lucca

Kom og se med egen øyne hvor romantisk, eiendommelig og sjarmerende Lucca er. Byen er kanskje en av Toscanas vakreste. Luften er frisk, byen er velholdt og det omkringliggende landskapet er veldig spesielt. Lucca er på mange måter en usedvanlig by. Du oppdager byens originalitet allerede før du kommer inn i den, for ingen andre italienske byer av denne størrelsen, har fremdeles en intakt forsvarsmur. Og Luccas mur eller voll, om man vil, er virkelig imponerende. Muren rundt om byen stammer fra 1600-tallet, og dens 4,1 km store sirkel brytes kun på få steder av de gamle portene. I dag brukes vollene som rekreasjon - folk går, løper og sykler her i skyggen av de slanke poplene som flankerer grusveien rundt om vollen. Lucca oser klasse og eleganse, noe du ser når du går en tur på de sentrale handlegatene. De flotteste klesbutikkene ligger her side om side, og befolkningen er også meget velkledd og elegant. Butikkene og kafeene i byen harmonerer med innbyggernes stil. Hit har vi en felles utfluktsdag med lokal guide.

lucca_italy

Din beste langweekend?

Det er vårt mål med denne helgen. Du kan delta uten å ha med deg reisevenninne, vi er her for deg. Du får gjerne ta med din søster, mor, datter, nabo eller venninne - alle jenter er like velkomne. Alder betyr ikke noe - reisen passer for alle. Er du kulturinteressert? Mat interessert? Eller mer interessert av god vin? Eller er det shopping? Sol & bad? Her får du alle muligheter og vi skal fylle dagene godt med inspirerende innhold. Velkommen til vårt Dronninghotell!

Våre ledere

Charlotte Ehde-Eliassen er damen som startet hele Jomfrureiser for snart 26 år siden. Reiser i fellesskap med nye venner er en av hennes store interesser. På reise blir man godt kjent og har god tid, hverdagen er så krevende for oss alle. Så viktig å prioritere seg selv minst en gang i året og gjøre en digg-meg-selv-reise og la deg bli savnet i hverdagen. Det har du og din omgivelse utrolig godt av! Opptatt av aktivitet så det vil bli noe "action" hver dag - joggetur, gå tur, strekk, qigong etc.

Wenche Rusti har nå deltatt på 16 reiser med oss, på tide at hun rykker opp og blir assistent. Wenche er den som sprer mest glede og energi, har alltid noen morsomme påfunn og flott sangstemme. Startet sin egen venneklubb etter Jomfrureisers modell hjemme i Porsgrunn. Har fått mange nye venner over hele Norge gjennom sine aktiviteter med oss. Nå gleder Wenche seg til å oppleve Toscana med oss.

Hjertelig velkommen på reise! Vi tror det er årets beste tilbud, rimelig pris, lekkert hotell, sagnomsust område og dedikerte ledere. Det kan ikke bli bedre 4 dager i juni! Hver rask med din påmelding - det er begrenset antall plasser.

Søk reise

Program

08.06.

God tid til å komme til Gardermoen;

17.20 Flyavgang fra Oslo direkte til Pisa

20.15 Akomst Pisa

20.45 ca Transfer til Tirrenia Green Park

21.15 Sjekk inn

21.30 De som vil blir med ut på en drink og bli kjent snakk   (ikke inkl). Det er jo lørdag i paradiset...

 

09.06

07.30 Godmorgen strekk og gå - vi møtes ved bassenget -  dere som vil bevege dere litt før frokost

08-10 Frokost serveres

10.30 Felles presentasjon og bli kjent leik  - kom i badeklær, sommerklær eller hvordan du vil - etterpå er det fri til å bli kjent med bassengområdet, stranden etc. 

16.00 Strandaktivitet - du trenger ikke noe spesielt utstyr til dette

18.30 Wenches halvtime - vi møtes i barområdet

19.00 Middag på hotellet 

Søndag er en fin utedag i Italia - så vil du så blir du med oss og ser på livet

 

10.06

07.30 Godmorgen strekk og bøy og gåtur langs stranden 

08-10 Frokost

10.30 Felles utflukt til Lucca - vi møtes i resepsjon. Vi har med lokal guide som vil informere og veilede. Etterpå anbefaler vi lunsj i byen - kanskje ved det magiske torget? Det er siesta i Italia så butikkene er stengt mellom 13 og 16. Vi har bestilt bussen tilbake til hotellet ca kl 18 så du har god tid til egne aktviviteter etter vår felles rundvisning. 

19.30 Felles middag på hotellet

21.00 Quiz med Wenche

 

11.06

07.30 Vår godmorgen økt skjer også idag

08-10 Frokost

11.00 sjekk ut fra rommet og bagasjen oppbevares

Nyt dagen som du ønsker - stranden/bassenget eller ut på tur? Vi leder gjerne en felles gåtur i området. Eller de som vil oppleve Pisa blir med dit midt på dagen og har god tid å se det skjeve tårn + alt annet spennede som Pisa tilbyr. Ingen lokalguide.

14.30 Transfer fra hotellet til flyplassen - for de som er igjen på hotellet (og vi tar med bagasjen til de som dro tidligere til Pisa)

15.00 Møtes vi alle på flyplassen i Pisa

17.05 Flyavgang med direkte fly fra Pisa til Oslo

20.00 Ankomst Oslo   - tusen takk for nå!

 

 

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
08/06Oslo GardermoenItalia, Toscana - Herlig langweekend til Rivieraen
Leder: Charlotte Ehde-Eliassen
Mer enn 87 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo