Skip to main content

Thailand, Krabi - Treningsreise med sol, strand og utflukter

Dato: 19 februar - 2 mars 2019
Pris: 23 500,-
Inkludert:
 • Direkte fly med Norwegian Oslo - Krabi
 • Transfer
 • 11 netter i delt dobbeltrom
 • Frokost hverdag
 • 5 middager
 • Trening med Christin Kalve
 • 2 treningsøkter om dagen
Reisedagar: 12
Bestill reise

Ferie på Krabi med inspirerende og effektiv trening

Bli med til «smilets land» og få en litt annerledes form for inspirasjon og motivasjon til fokus på livskvalitet, glede og energi! På dette nydelige stedet skal vi også få mer kunnskap om trening og råd for en bedre livsstil. Mellom treningsøktene er det selvsagt masse fritid til å gjøre hva du vil! Hvite strender frister med krystallklart badevann - og fargerikt liv under for de som trives med snorkel og maske. Les en bok mens du krøller tærne i sanden eller dra på shopping og opplev litt av kulturen. Det er også mulig å bestille spa-behandling og private treningstimer. Det er bare å ta for seg av livets nytelser!

Høydepunkter

 • Motiverende og varierte treningsøkter
 • Vakre, hvite strender
 • Inspirasjon til en bedre livsstil
 • Thailandsk kultur og mat
 • Utflukt med longtail-båt

krabi thailand ferie

Velkommen til Ao Nang

Ca to mil fra Krabi sør i Thailand, ligger en liten landsby kalt Ao Nang. Det er et fargerikt mylder av butikker, skreddere, thairestauranter og markedsboder på den lange gaten langs stranden. Ao Nang er en langstrakt bukt med en smal sandstrand. Her ligger longtailbåter og venter for å kunne ta deg med til en skjermet øde strand i nærheten. For bare noen få thailandske baht kan du komme til verdens fineste strand (ifølge Sunday Times), Ao Phra Nang.

Phra Nang beach strand woman beach dame

Vi bor på hotellet, Ao Nang Villa Resort

Ao Nang Villa Resort ligger sentralt i Ao Nang, med bare er en liten gangvei ned til Ao Nang stranden. Hotellet har to bassengområder hvor en av de har en nedsenket bassengbar. På hotellet finner du frisør, 2 restauranter, treningsrom samt spa med mulighet for forskjellige behandlinger og massasje. I restauranten kan dere kose dere med underholdning hver kveld. De lyse store rommene har både vannkoker, hårføner, wifi, minibar og aircondition. Det er mulig å bestille havutsikt mot et tillegg i prisen.

hotel krabi ferie
Tillegg for havutsikt i delt dobbeltrom: 605,-
Tillegg for enkeltrom: 7000,-
Tillegg for enkeltrom med havutsikt: 8195,-

Din leder og treningsmotivator Christin Kalve

Christin Kalve er en aktiv, dyktig og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 29 år, og er meget erfaren innen treningsfaget. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om bedre livskvalitet i form av gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man tar hver dag. Det er aldri en helt lik treningsøkt, så vær forberedt på overraskelser underveis. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke.

Det er ingen krav til fysisk god form, og reisen passer alle aldre. Alle treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi tipper du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en ferie med fullt fokus på deg selv. Dette er din reise - nyt den til det fulle!

snorkling thailand krabi

Flere mulige utflukter og opplevelser

Kun en dagsutflukt unna ligger også den kjente øya James Bond øya, kjent fra filmen «Mannen med den gylne pistol». Tar du båten til Phnah Nga- bukten finner du høye, smale jungeløyer og grotter. Nasjonalparken Khao Phanom Bencha er en regnskog du fint kan bruke tid på for å rusle rundt. Ønsker du å dykke kan du ta en båt til de mest kjente dykkerstedene Anemone Reef eller Shark point. De kjente Phi Phi-øyene går det direkte båter til.

Søk reise

Program

Dag 1 Tirsdag 19. februar
Avreise Oslo kl 18:25

Dag 2 Onsdag 20. februar
Beregnet ankomst Krabi kl 11:10
Morgentrening: 10 x 10 knebøy på reisen ned
Ettermiddagtrening : Duo – «Bli kjent trening» 
20.00 Felles middag 

Dag 3 Torsdag 21 februar
Morgentrening: Effektiv rumpe & Lår trening(minibands)
Ettermidagstrening: Kondisjon – Core og mobilitetstrening

Dag 4 Fredag 22 februar
Morgentrening: Tabata styrke og kondisjon for hele kroppen
Ettermidagstrening: Ut på tur
20.00 Felles middag 

Dag 5 Lørdag 23. februar
Morgentrening: «Ditt eget alfabetprogram» m.m   
Ettermidagstrening: Trening med strikk & Minibands

Dag 6 Søndag 24. februar
Morgentrening: Ut på tur 
Ettermidagstrening: 17.00 «Pink» BootCamp m/ photo shoot for de som vil
20.00 Felles «Dress in something pink»-middag

Dag 7 Mandag 25 februar 
Morgentrening: kondisjon- pust -stretch og relax
Utflukt

Dag 8 Tirsdag 26. februar
Morgentrening: Effektiv rumpe & Lår trening(minibands)
Ettermidagstrening: Sterk overkropp – kondisjon & strecthing
20.00 Felles «Dress in something white» ladies middag

Dag 9 Onsdag 27. februar
Morgentrening: Sterk & Modig m/ Christins «Pippi» trening 
Ettermidagstrening: 4x4 kondisjon - stretch & relax

Dag 10 torsdag 28. februar
Morgentrening: 100 rep trening med mening 
Ettermidagstrening: Pust -stretch & relax 

Dag 11 Fredag 1. mars
Morgentrening: «Tabata «styrke og kondisjon for hele kroppen
Ettermidagstrening: Flower power rytmer- styrke 
20.00 Last night, felles «Flower Power» middag

Dag 12 Lørdag 2. mars 
Hjemreise
Beregnet ankomst kl 17:10

Forbehold om endringer i programmet grunnet utflukter el.

christin kalve treningsreise strand

Treningsopplegget:
Reisen som passer alle! Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, anbefaler m/handtak og Mini bands, (så husk å ta med eller du kan bestille av Christin). Det blir tilpasset intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende samtaleemner hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og gode samtaletema vil det også bli muligheter til å bli med på diverse utflukter.

I løpet av denne reisen skal du ved hjelp av disse gode og varierte gruppetimene og flere samtaleemner om blant annet hverdagsmagi – kunne designe din hverdag, bruke pusten rett, kropp og kvinnehelse m.m -og få flere aha-opplevelser og lære kroppen din å kjenne på en helt ny måte. Treningstimene blir veldig variert, Christin er kjent for å aldri ha en økt som er lik den forrige. Motiverende, morsomme, humørfylte timer basert på diverse treningsformer som inneholder aerobic, styrke, utholdenhet, sykkel, latinodans, core- mobilitestrening og sirkeltrening.

Det du lærer på denne reisen kan du ta med deg hjem i hverdagen, og ha glede av resten av livet. Denne reisen kan gjøre det mye enklere for deg å fortsette med en gladere hverdag og treningen vel hjemme igjen. Du kommer hjem med masse ny energi og vel rustet til våren hjemme i Norge. Hjertelig velkommen!

 

Jeg brenner for helårskroppen! " Kroppen din, det er huset du skal bo i til din siste dag på denne jord ". Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en magisk reise med fullt fokus på deg selv! 
Hilsen Christin

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
19/02Oslo GardermoenThailand, Krabi - Trenings reise med Christin
Leder: Christin Kalve
Mer enn 823 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo