Skip to main content

Thailand, Koh Samui - The Room; sunn mat og treningsretreat

Status:
Fullt

The Room - en reise med fokus på sunn mat og flotte trenings-opplevelser i varmt solrikt klima

I tett samarbeide med The Room arrangerer vi treningsreise til Samahita, Koh Samui med fokus på sunn mat, sol & varme og flotte treningsopplevelser! Vi mener at det absolutt er beste stedet å opparbeide seg energi og påfyll 7 døgn i mars. Dette er en helse uke med fokus på trening og sunn mat. Det serveres helpensjon på retreaten med vegetar og plantebasert mat som renser kropp og sinn. I tillegg kan man ta diverse behandlinger som stimulerer rensing og fornying. Stedet vi har valgt er meget dyktige og kvalitetsbeviste og har lang erfaring - i tillegg inkluderer vi med to av The Rooms beste instruktører!

Om reisen og programmet

Vi skal bo 7 netter på et nydelig retreat sted som tilbyr kun ren mat, detox og rensende behandlinger. Det ligger rett ved stranden i den rolige delen av Koh Samui. Uken har fokus på trening, sunn mat og gi hele kroppen en skikkelig boost! Vi arrangerer hver dag 2 lengre treningsøkter med fokus på Yoga og Pilates med våre norske ledere. Treningen foregår både inne og ute i flotte omgivelser på morgen og ettermiddag. Kombinasjonen av trening og sunt kosthold gir raske resultater både mentalt og kroppslig. Mellom øktene vil det være satt av tid til å nyte strandlivet, slappe av ved bassenget, gå rolige turer, ta behandlinger eller lese en god bok.

Samahita Retreat yoga jomfrureiser koh samui thailand

Thailands beste helseretreat, Samahita Retreat

Samahita Retreat er anerkjent som det beste stedet i Thailand med fokus på sunn og god mat, trening og velvære. De bryr seg om miljøet, ansatte og sine verdifulle kunder. Når du velger å bli med oss hit så velger du ikke bare et annet hotell - du velger et sted hvor du føler deg hjemme, kan nyte naturen, slappe av, få påfyll og energi. Dette lover vi og vil gjøre vårt aller beste for å dele det med deg.

Hotellet tilbyr livgivende velsmakende mat og vi har reservert twin rom til vår gruppe. I tillegg tilbyr hotellet egne yoga timer med asana og pranayama pust og meditasjon. Hotellets fasiliteter inkluderer dedikert yoga rom - ute og inne og en fitness avdelingen på loftet med utrolig havutsikt. Link til hotellets netside Som vedlegg finner du også en pdf med alt hva retreaten tilbyr av aktiviteter - i tillegg til vårt eget daglige program med Rikke og Heidi.

Her kan du se hva du har i vente på Samahita Retreat:

Om Koh Samui

Ko Samui, er en øy i Siambukten, i provinsen Surat Thani i det sørlige Thailand. Det er Thailands tredje største øy. Den er rik på naturressurser, hvite sandstrender, korallrev og kokosnøtter. De første backpackerne kom med en kokosnøttbåt på 70-tallet, og på åttitallet var det noen få primitive bungalower til utleie. Den sørlige og vestlige delen av Samui er fremdeles delvis urørt med lange, hvite strender med få eller ingen turister. Strekningen Lamai (på sydøst) til Maenam (nord) er hovedområdene for turister og luksushoteller.

Våre instruktører

The Room sender 2 av sine erfarne og dyktige instruktører med fra Norge. Heidi Bækevold som er fysioterapeut og en av eierene i The Room Skien, og Rikke Schillinger som er grunderen bak The Room i Oslo. Rikke har over 15 års erefaring som pilates innstruktør og god kjennskap til Koh Samui etter utallige reiser, workshop og kurs på øya og området rundt.

Rikke Schillinger er utdannet danser fra Ballethøgskolen, KiO. Hun startet opp Pilates Room/The Room i 2003 og har siden da undervist Pilates, Yoga og Barre klasser. Hun underviser innen alle Pilates apparatene og har lang erfaring både som personlig trener og gruppeinstruktør. Hun er daglig leder i The Room Oslo og er en av de første i Norge som etablerte Pilates teknikken. Hun har utviklet det norske utdanningssystemet innen Pilates og utdannet over 500 instruktører de siste 15 årene. Rikke er masterinstruktør med lang erfaring og elsker å lære bort denne unike treningsformen. Rikke brenner for Body & mind trening og ønsker å gi fra seg sin kunnskap til de som søker grunndig og dyp trening for kropp og sinn.
Rikke Schilinger har hatt et samarbeid med Jomfrureiser de siste 8 årene, med ca 2 reiser pr år. Hun gleder seg til å vende tilbake til vårt hyggelige og personlige retreat på vakre Koh Samui!

Heidi Bækevold er en av eierne på The Room i Skien og jobber i dag ved dette studio i tillegg til at hun jobber som Fysioterapaut ved Betanien Sykehus i Skien.
Heidi har nå jobbet som terapeut i 10 år. For Heidi handler Pilates og dyp trening om balanse. Trene styrke og fleksibilitet, finne ro og få økt energi både etter timen og i hverdagen. Ved å fokusere på god teknikk får man en effektiv, trygg og utfordrende opplevelse av treningen. Alle vil bli fulgt opp på en god og trygg måte av Heidi. Hun modifierer og kan hjelpe også dem med skader, slik at dere får en god opplevelse og fremdrift.

Vi håper å se mange av våre faste kunder fra studio i Oslo og Skien, men vi ønsker også dere som ikke har vært hos oss hjertelig velkommen! Dette blir en uke med fordypning innen kropp og sinn og vi gleder oss til en vakker opplevelse med dere!

Hva er Pilates?

Pilates er en form for fysisk trening med stabilitet og kroppskontroll som mål. Pilates er en form for styrketrening, men det handler ikke om å «pumpe» opp musklene for at de skal bli så store som mulig. Fokus er statisk styrke, ikke dynamisk styrke, og at den indre støttemuskulaturen bygges opp fra bunnen av, slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte. Josef Pilates utviklet metoden tidlig på 1900-tallet. Han kalte selv treningsformen for «contrology», fordi han mente at utøverne bruker tankekraft for å kontrollere musklene.

Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. Øvelsene gjøres på en bestemt måte, ingenting overlates til tilfeldighetene. Under trening er utøveren hele tiden i bevegelse og stopper ikke opp i statiske posisjoner. Alt skjer i takt med rolig innpust og utpust.

Hva er Yin Yoga?

Yinyoga er en rolig, restituerende og meditativ form for yoga. Den passer alle og gir deg en opplevelse av ro, hvile og fornying! Det handler om å gi seg hen, slippe kroppslige og mentale spenninger gjennom myke bevegelser, meditasjon og dype pusteøvelser.
Yinyoga kjennetegnes av passive øvelser med en lett myk strekk, utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse. Hver posisjon holdes i minst 3-5 minutter, hvilket gir oss tid til å roe sinnet. I yinyogaen ønsker vi å komme inn til kroppens fascia, bindevev, i stedet for musklene. Dette oppnås ved å holde i en mellomdyp strekk over lengre tid. Hovedfokuset er på området rundt hoftene og korsryggen. Disse områdene er rike på bindevev og lagrer i følge yogafilosofien mange fysiske om følelsesmessige spenninger.
Hvis du har kroniske stivhet og smerte i kroppen, føler deg trøtt, overstimulert, har humørsvingninger, mange tanker som svirrer, har behov for å fylle på med energi og/eller har for mye energ, så er yinyoga fantastisk! Yinyogaen roer ned ditt nervesystem og gir deg klarhet og overskudd i en stressende hverdag.

Begrenset antall plasser, så er du interessert så anbefaler vi rask påmelding. Hjertelig velkommen!

Søk reise

Program

Timeplan for The Room treningsreise Koh Samui mars 2019

Dag/Tid

Innhold

instruktør

 

Lør 23.mars – 19.00-20.00

Informasjonsmøte

Heidi & Rikke

Lør 23.mars – 20.00-21.00

Yin Yoga

Rikke

 

Søn 24.mars – 0830-10.00

Pilates Total Body

Heidi

Søn 24.mars – 17.00-1830

Yin Yoga

Rikke

 

Man 25.mars – 0830-10.00

Pilates Total Body

Rikke

Man 25.mars – 17.00-1830

Pilates & Yoga Hiit trening inkludert dyp uttøyning

Heidi

 

Tirs 26.mars – 0830-10.00

Pilates Total Body

Heidi

Tirs 26.mars – 17.00-1830

Yin Yoga

Rikke

 

Ons 27.mars – 0830-10.00

Yin Yoga

Rikke

Ons 27.mars – 17.00-1830

Foredrag om egentrening og måloppnåelse

Heidi

 

Tors 28.mars – 0830-10.00

Pilates Total Body

Rikke

Tors 28.mars – 17.00-18.30

Pilates & Yoga Hiit trening inkludert dyp uttøyning

Heidi

 

Fred 29.mars – 0830 – 10.00

Pilates Total body

Heidi

Fred29.mars – 17.00 – 18.30

Yin Yoga

Rikke

 

Lør 30.mars – 0830 – 10.00

Pilates total body

Heidi

Lør 30.mars – 17.00 - 1830

Yin Yoga

Rikke

 

*Kan forekomme små endringer. Dette vil informeres om.

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo