Skip to main content

Thailand, Krabi - Pusteteknikk og ferie i tropisk paradis

Dato: 12 - 27 juli 2020

Lær pusteteknikk av Norges fremste pusteekspert, på hvite sandstrender

Krabi er en perfekt feriedestinasjon som byr på både aktiviteter, fred og ro. Mer enn 150 små paradisøyer strekker seg langs en over 150 km lang kystlinje. Mange av øyene har utrolig flotte, hvite sandstrender og turkist vann, jungelskog, kalksteinklipper, grotter, vannfall og eksotisk dyreliv. Her står opplevelsene i kø for de som vil :) Dette er ferien for deg som virkelig vil lære å slappe av, senke skuldrene, fylle opp energilagrene og stresse ned. Pusteøvelsene Anette lærer deg er enkle forskningsbaserte og kan brukes som fine verktøy også etter ferien.

Høydepunkter

 • Lære pusteteknikker
 • Kjenne solen varme hud og kropp
 • Paradisøyer klare for å bli utforsket
 • Vakker, eksotisk skjærgård
 • Thailandsk gjestfrihet
 • Thailandsk mat - mmmm!
 • Påfyll av D-vitaminer og garantert sol og solbrun kropp

Slapp av og pust ut!

Dette er kurset for deg som virkelig vil lære deg hvordan du skal slappe av, senke skuldrene, fylle opp energilagrene og stresse ned. Kurset gir deg enkle verktøy, i form av veldokumenterte og forskningsbaserte pusteøvelser, som du kan ta med deg hjem og bruke i din travle hverdag! Og best av alt, øvelsene tar kun 2 minutter for at de skal fungere helt ned på cellenivå. Innomellom pusteøvelsene, så kan du nyte det Krabi har å by på. Du kan ta deg en dukkert i resortens basseng, nyte daglig massage som tilbys utenfor resorten, dersom du ønsker det eller utforske hva stranden og havet har å by på. Her er det mulig å snorkle og utforske ulike øyer utenfor fastlandet. Det er fullt mulig å booke ulike utflukter som tilbys til en grei pris. Det kan anbefales!

I løpet av reisen så skal vi lære pusteteknikkene som er 100% basert på forskning gjort på pust! Du vil lære teknikkene som har hjulpet utallige av Anettes klienter med alt fra indre uro, muskelspenninger, smerter, angst, mild/moderat depresjon, migrene, hodeverk, dårlig søvn, høyt blodtrykk, dårlig fordøyelse, dårlig konsentrasjon / tilstedeværelse og hukommelse opp mye mer! Teknikkene er enkle og vi vil ha god tid i løpet av oppholdet slik at du vil kunne bruke dem som del av ditt verktøyskrin etter at du kommer hjem.

Vakre Krabi

På denne reisen skal vi til Krabi, som både er navnet på en provins og en by. Stedet ligger ca. 1 times flytur syd for Bangkok, på den sydlige smale delen av landet. Her finner vi noen av Thailands mest berømte strender og de karakteristiske kalkstensformasjonene som ofte brukes i turistbrosjyrene.

Aonang - Tropisk og vakkert

Aonang er et herlig strandmekka. Mange butikker og restauranter. Og ta deg gjerne tid til å nyte en deilig thai-massasje av dyktige terapeuter i skyggen under noen palmetrær. Mange aktiviteter som du kan prøve deg på; kiting, matlaging, snorkling og kanskje til og med Thai boksing? I tillegg er (vann)veien kort ut til alle øyene som ligger langs kysten. Hvem husker vel ikke klippen som stikker opp fra havet i James Bond filmen "Mannen med den gyldne pistol"? Mange drømte nok om å seile i disse farvann etter å ha sett filmen, og på denne reisen har vi mulighet for å komme nærmere Ko Tapo, eller bare James Bond Island som øya siden er blitt kalt.

Reise til Thailand

4 stjerners hotell i Krabi

Vi skal bo på Andamanee Krabi Resort. Resorten ligger i Ao Nang ved kysten utenfor Krabi. Her er er det bare å slappe av, puste ut og nyte frisk luft i en spektakulær natur. Her får du utsikt over de storslåtte kalksteinene, mangroveskogene og det rolige Andamanhavet. Resorten ligger bare et steinkast unna den frodige nasjonalparken som huser regnskogen. Her kan man nyte den deilige stillheten i ensomhet, samtidig som det ikke er så langt unna det travle turistsenteret Ao Nang, det geologiske underverket Shell Fossil Beach og den unike fjellklatrerens paradis, Railay Bay. Ved resorten er det mulig å slappe av og nyte late dager ved resortens utendørsbassenger, eller ta en spasertur ned til den hvite sandstranden. Her på hotellet skal vi også ha våre samlinger med fokus på pusteteknikk. Se program

Din pustecoach Anette Aarsland

Anette er Norges mest profilerte pusteveileder og innehaver av firmaet Pusteteknikk AS. Hun kom i mars 2014 ut med boka "PUSTEN - Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet". Anette tar imot klienter på Consensio behandlingssenter på Aker brygge, samtidig som hun er en ettertraktet foredragsholder både for næringslivet og private grupper. I tillegg er hun opphavskvinnen til Pustekorene som arrangeres i flere norske byer.
Øvelsene Anette tilbyr er svært enkle og kan brukes som effektive stressmestringsverktøy i en travel hverdag også etter at du kommer hjem fra kurset. Alle øvelsene er også basert på seriøs forskning og du vil få en grundig forklaring på hvorfor den enkelte øvelsen fungerer. Etter kurset vil du vil oppleve en større indre ro og trygghet.

Tilbakemelding fra en av Anettes tidligere deltaker

- Jeg skulle ønske jeg hadde lært de forskjellige teknikkene for lenge siden, men er glad for at jeg nå kan benytte meg av noen av dine kunnskaper på egen hånd. Jeg har allerede gjort flere av øvelsene både hjemme og til og fra jobb, det gjør godt for kropp og sjel - og forhåpentligvis stemmen også etterhvert! Reisen har overgått alle mine ønsker. Det at alle kursdeltakerne kunne leve og ånde så tett sammen på et så vakkert sted som klosteret (gledelig overraskende) viste seg å være, tror jeg var avgjørende for at det sosiale ble så bra. Det gjorde absolutt heller ingenting at kjøkkenet serverte de deiligste retter til hvert eneste måltid. Takk - hilsen Aida

Bilde fra Anettes reise til Italia

Din leder: Anette Sutter Aarsland

Anette Aarsland er Norges mest profilerte pusteveileder og innehaver av firmaet Pusteteknikk AS. Hun kom i mars 2014 ut med boka "PUSTEN - Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet". I tillegg er hun opphavskvinnen til...

Pris: 21 900,-
Inkludert:
 • Flyreise tur/retur Oslo - Krabi med 1 mellomlanding
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 13 netter i delt dobbeltrom på resorten
 • Frokost og fire felles middager på restaurant
 • 2 daglige økter med pusteøvelser
 • Foredrag med Anette Aasland
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 16
Bestill reise

Søk reise

Program

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
12/07Oslo GardermoenThailand, Krabi - Pusteteknikk og ferie i tropisk paradis
Leder: Anette Sutter Aarsland
Mer enn 421 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo