Thailand, Krabi - Trening med mening i deilig ferieparadis

Dato: 3 - 12 november 2020
Pris: 22 300,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Krabi via Bangkok begge veier
 • Alle transporter mellom flyplass og hotell
 • 8 netter i delt rom med frokost
 • Daglig middag
 • 2 treningsøkter økter daglig
 • Norsk treningsinstruktør
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 10
Bestill reise

Herlig trening på Thailands beste strender

Ao Nang er stedet som er elsket av både strandløver og eventyrere. Her kan du kombinere herlige treningsøkter i vannkanten med soldyrking og opplevelser sammen med andre eventyrlystne jenter. En perfekt feriedestinasjon som byr på både aktiviteter, fred og ro. Mer enn 150 små paradisøyer strekker seg langs en over 150 km lang kystlinje. Mange av øyene har utrolig flotte, hvite sandstrender og turkist vann, jungelskog, kalksteinklipper, grotter, vannfall og eksotisk dyreliv. Her står opplevelsene i kø for de som vil :)

Høydepunkt

 • Varierte treningsøkter på stranda
 • Kjenne solen varme hud og kropp
 • Paradisøyer klare for å bli utforsket
 • Vakker, eksotisk skjærgård
 • Thailandsk gjestfrihet
 • Thailandsk mat - mmmm!
 • Påfyll av D-vitaminer og ut av mørketiden

Krabi, Thailand

Overnatting på Krabi

Ao Nang Villa Resort er et 4 stjerners hotell beliggende helt nede ved sjøkanten. I nærmest uberørte, naturlige omgivelser og omgitt av ruvende kalksteinklipper få meter fra Andamanhavet skal vi tilbringe de neste 10 nettene. Her finnes flere basseng, "swim-up" poolbar, et spa anlegg og treningsrom. Hotellet består av 7 lave bygninger spredd ut på området, og vi tilbyr romslige twin rom med hageutsikt og balkong eller terrasse, separat bad med dusj og badekar, aircondition og wifi. Hotellet har 3 restauranter som tilbyr tradisjonsrike thairetter, med deilig, friske og aromatiske smaker, men de byr også på internasjonale favoritter.

Hotel Krabi

Hotellet ligger i kort avstand fra Aonang Beach, et område som er kjent for de vakre strendene og de nærliggende paradisøyene, men også et livlig sted med mulighet for både shopping og dining. Her møtes du med en varm og velkommen vennlighet som gjør at du helt sikkert vil stortrives. Barene og restaurantene ligger tett i tett langs strandkanten bare en kort spasertur fra hotellet, og stedet er kjent for å være en pulserende strandby.

Om Aonang

Aonang er et herlig strandmekka. Mange butikker og restauranter. Og ta deg gjerne tid til å nyte en deilig thai-massasje av dyktige terapeuter i skyggen under noen palmetrær. Mange aktiviteter som du kan prøve deg på; kiting, matlaging, snorkling og kanskje til og med Thai boksing? I tillegg er (vann)veien kort ut til alle øyene som ligger langs kysten. Hvem husker vel ikke klippen som stikker opp fra havet i James Bond filmen "Mannen med den gyldne pistol"? Mange drømte nok om å seile i disse farvann etter å ha sett filmen, og på denne reisen har vi mulighet for å komme nærmere Ko Tapo, eller bare James Bond Island som øya siden er blitt kalt.

Din treningsleder, Marit Endresen

Jeg heter Marit Endresen og er utdannet allmennlærer, personlig trener samt sertifisert coach. Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør. De siste 9 årene som personlig trener hos EVO Fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Jeg digger å inspirere andre til å trene og gleder meg til å inspirerer deg sammen med andre på Ras Al Khaimah!

Variasjon og mestring

er alltid med når vår leder Marit gjennomfører trening med deltagerne sine. Samtidig vet vi at det er utenfor komfortsonene magien skjer. Kom og bli med, la deg inspirere, og test dine grenser en uke i februar med herlig sol, bad og sommertemperaturer.

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv, og trene sammen med andre. Ønsker du treningsinspirasjon og påfyll av D-vitimain før vårsola får tatt ordenlig her hjemme, er det bare å bli med! Her er ingen aldersgrense, kom som du er, og det vil bli lagt til rette for at du skal oppleve mestring og treningsglede! Trening legges opp ut fra ditt nivå. Du er velkommen å reise singel eller med en venninne, søster eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen. Trening vil gjennomføres med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands, strikk og matter. Mulig vi også får oss en økt i det flotte treningsstudioet som er på hotellet. Om ønskelig vil det være mulig å bestille egne PT-timer i løpet av uken. Det blir økter med fokus på styrke av hele kroppen, og av hjertepumpa med blant annet intervalltrening. I tillegg blir det yogainspirert bevegelighetstrening. Variert og allsidig, og garantert noe som passer en hver.

Trening med Marit

Det blir også et inspirasjonsforedrag under uken med tittelen; Trening med mening! Det vil være mulig å bestille individuell oppfølging med personlig trener, Marit, men det er ikke inkludert i reisen.

Hvilken resultat kan jeg forvente meg etter 8 dager med trening i Thailand ?

Etter en uke med meg har du lært hvordan du kan få inn trening i en hektisk hverdag, med korte effektive økte som du kan gjøre når som helst, hvor som helst. Du har også fått bedre teknikk på enkelte styrkeøvelser. Du drar hjem med overskudd og energi, og møter våren med friske brune kinn!

Marits motto er : "Action is the power of the word". Jeg er opptatt av å skape handling, det vil si å kunne gi deg verktøy til hvordan du skal klare å gjennomføre det du har lyst til, og ikke bare snakke om det. Så her er det ferdig snakka - nå er det bare for deg å melde deg på, så sees vi! Velkommen!

Beach girls

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/11Oslo GardermoenThailand, Krabi - Trening med mening i deilig ferieparadis
Leder: Marit Endresen
Mer enn 422 300,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo