Skip to main content

Thailand, Koh Samui - Pilates og yogauke med The Room

Dato: 14 - 23 november 2020

Pilates og yogareise med ledere fra The Room!

Vi har booket oss inn på et av de mest anerkjente stedene å lære og øve yoga og pilates i Thailand, Vikasa Yoga. Her skal vi finne ro, lytte til kroppen, og kanskje unne oss en massasje på Vikasas eget bliss spa. Vi skal løfte egen energi ved hjelp av frigjørende bevegelse og sunn mat, nyte sol og deilig badevann på den fantastiske øya Koh Samui. Vi bor i et lite paradis, landskapet er helt fantastisk, og vi har en egen privat strand. JA det er mye trapper, men utsikten fra toppen er så verdt det. Vi har fått vår egen shala, og her skal vi ha daglig trening sammen med Rikke ogt Heidi fra The Room. Vi får en utflukt (inkl) til Hin Lad med gåtur i junglen og bad ved fossefall. De som vil blir med på en dag med snorkling (ikke inkl).

The Room

The Room med sine ansvarlige ledere er ansvarlig for undervsiningen og setter i tillegg fokus på sunn mat, herlig fellesskap, sol & varme og flotte treningsopplevelser!

Vi skal bo 7 netter på et nydelig retreat sted som tilbyr kun ren mat, detox og rensende behandlinger. Hotellet ligger rett ved stranden i den rolige delen av Koh Samui. Denne uken har fokus på trening, sunn mat og gi hele systemet en skikkelig boost! Vi arrangerer hver dag 2 lengre treningsøkter med fokus på Yoga og Pilates. Treningen foregår både inne og ute i flotte omgivelser på morgen og ettermiddag. Kombinasjonen av trening og sunt kosthold gir raske resultater både mentalt og kroppslig. Mellom øktene vil det være satt av tid til å nyte strandlivet, slappe av ved bassenget, gå rolige turer eller lese en god bok.

Vi håper å se mange av våre faste kunder fra studio i Oslo, Sandvika og Skien, men vi ønsker også dere som ikke har vært hos oss hjertelig velkommen! Dette blir en uke med fordypning innen kropp og sinn og vi gleder oss til en vakker opplevelse med dere!

Om treningen

The Room ledere er meget opptatt av forebyggende, effektiv og skånsom trening og det å formidle informasjon så øvelsene utføres riktig, slik at man både får de resultatene som blir lovet og dermed minsker spenninger, stress og får økt forståelse for egen kropp. Øktene er lagt opp for å passe alle og utføres i et rolig og behagelig tempo. Vi har pilates, yoga og Barre økter under uken - så det blir variert trening. Alle øktene avsluttes med avspenning/ meditasjon.

Om pilates - som er en del av treningen

Pilates styrker de dype stabiliseringsmusklene som blant annet bidrar til en sterk og naturlig kroppsholdning
Pilates kan i stor grad bidra til å forebygge feilbelastning, samt smerte og skader i rygg, hofter, skuldre og nakke
Pilates hjelper med bevisstgjøring av egen kropp og gir ett bedre bevegelsesmønster i hverdagen
Pilates bidra til økt fleksibilitet i blant annet hofter og rygg
Pilates gir økt energioverskudd både fysisk og mentalt

Om Vikasa

Vikasas mål er å inspirere og styrke alle til å skape et lykkeligere, sunnere liv for seg selv og andre, som til slutt bidrar til velvære av vår planet og samfunn. Vikasa er ikke et typisk feriehotel på Koh Samui, men et senter der hele konseptet springer ut fra yoga. Vikasa har en god miljøprofil, de oppfordrer besøkende til å resirkulere, og ta miljøbeviste valg under hele oppholdet og de sørger for god forankring i lokal arbeidskraft. Vikasa bidrar sterkt til konseptet økoturisme, som er en form for turisme der målet er at det ikke skal bli noen negativ påvirkning på naturen eller kulturen på stedet en reiser til. Dette sørger for at vi kan skape positive ringvirkninger i lokalsamfunnet dit vi reiser.


To av mange lunsjtilbud på Vikasa Life Café

Maten på Vikasa Yoga <3

Maten er tilberedt og servert på hotellets restaurant, VIKASA LIFE CAFÉ er både sunn og deilig. Det er også for feriestedets knutepunkt og et flott møtested for å bare henge over en kaffe og nyte utsikten. Her får vi utmerket tilgang på tropisk frukt, økologisk mat og ferske lokale råvarer som bidrar til en sunn livsstil. Mange opplever en fysisk transformasjon bare ved å spise vår deilige og sunne mat hver dag under oppholdet.

Bungalower

Vi overnatter i "Beach Bungalows" som gir en umiddelbar nærhet til naturen. Rommene er enkle, rustikke både inni og utenpå, men rene og komfortable de og direkte tilgang til stranden.
En privat terrasse lar deg nyte Samuis spektakulære soloppganger hvis du er tidlig oppe. Bungalower kommer med enkel interiør bad med varm dusj, AC, mini kjøleskap og en safe. Vi har også noen Ocean rom som er litt større, og som har en ekstra liten touch i interiøret, og har også sjøutsikt, men ligger litt høyere opp enn beach Bunglowene.

Eksempel på dagsprogram

08.00: Morgentrening
09.30: Brunch på Vikasa Life Cafe
11.00: Egentid til bading, spabehandling, kanskje litt shopping, (lunsj på egenånd)
16.30: Trening og meditasjon på stranden eller i vår shala - etterfulgt av kveldsbad
19.00: Middag på Vikasa Life Cafe

Instruktører på reisen

Vi tilbyr to ledere på denne reisen; Rikke og Heidi.
Rikke Schillinger er grunderen og eieren av The Room Norge, som består av 3 Pilates & Yoga studio på Østlandet. I Oslo/Vika, Sandvika og Skien. Hun er utdannet ballettdanser, men har de siste 16 årene drevet innen Pilates og Yoga konseptet. Rikke er meget dyktig i sitt fag samtidig er hun en sympatisk leder. Vi i Jomfrureiser har hatt gleden av av samarbeide med Rikke og The Room i 10 år og har mange fornøyde kunder som gjerne kommer igjen på hennes treningsreiser. Rikke har også vært på Koh Samui utallige ganger og er godt lokalkjent.

Heidi Bækkevold er fysioterapeut og en av eierne av The Room Skien. Heidi vi lundervise i pilates og yoga og samtidig vil det bli mer inspirasjon med fokus på generell helse, sunn mat og bevegelse. Alt for en sunn og smidig kropp:)


Din leder: Rikke Schillinger og Heidi Bækevold
Pris: 24 900,-
Inkludert:
  • Fly t/r Oslo - Koh Samui via Bangkok
  • Transport flyplass - retreat tur/retur
  • 7 netter i delt rom med halvpensjon på Vikasa
  • 2 treningsøkter hver dag med Rikke & Heidi
  • 1 Felles utflukt og andre aktiviteter på stedet
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 10
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

November 2020

14/11Oslo GardermoenThailand, Koh Samui - Yoga og Pilates reise med The Room
Leder: Rikke Schillinger og Heidi Bækevold
Mer enn 424 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo