Thailand, Phuket - Eksotisk treningsferie med Natalie Totland

Dato: 13 - 26 januar 2018
Pris: 19 200,-

Flyreisen som er inkludert er fra Oslo. Trenger du tilslutningsbillett fra Bergen eller en av de andre byene i Norge så sender vi deg ett pristilbud på det.

Trening i paradis

Vi reiser til det herlige ferieparadiset Phuket i Thailand. Det blir en aktiv ferie med morsomme treningsøkter med Natalie Totland, både innendørs og utendørs. Gled deg også til inspirerende motivasjonsforedrag med henne! Det blir lagt opp til litt fri så du får nyte den avslappende atmosfæren, stranden, lokalmaten, thai massasje og eksotiske utflukter. Du vil få påfyll med glede og energi sammen med andre likesinnede jenter på tur!

Her bor vi: Vi bor på ett enkelt og bra hotell i det avslappende området Chalong. Hotellet ligger ikke rett på stranden men det er flere fine strender og severdigheter 10-15 minutter unna. Treningsfasilitetene her er helt supre. Det blir også beach trening og Buddha run. Vi har booket standard rom med kingsize bed, bad, aircondition, kjøleskap, tv wifi, desk etc. 

Instruktør og turleder på reisen:

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness på Nordås i Bergen. Natalie er lidenskapelig opptatt av å jobbe med mennesker som en helhet. Hun mener at den mentale biten er minst like viktig som det fysiske når det kommer til trening og kosthold. Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness både i 2014 og 2015, mye på grunn av sin lidenskap for jobben, sin kompetanse og ikke minst pga sine gode resultater med kundene. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.

Treningsopplegget:

Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Det blir to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med egen kroppsvekt, løpeteknikk, mobilitet, HIIT styrke og kondisjon, Catslide og mye mye mer. I tillegg til treningen vil det bli holdt to foredrag. Ett om mental trening og ett som blant annet vil ta for seg fettforbrenning og muskelvekst, avklaring av myter, og hvordan nettopp du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Vaksineinfo om Thailand: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-asia/

 Flytider fra Oslo med Thai airways:      

13JAN 6 OSLBKK HK1          13:30 06:20+1               

14JAN 7 BKKHKT HK1          07:45 09:10                

 25JAN 4 HKTBKK HK1         21:25 22:50              

26JAN 5 BKKOSL HK1          00:20 06:50     

    

 

Pris:
19 200,-
Dager:14
Inkludert i reisen
•Oslo - Bangkok – Phuket t/r
•transfer t/r hotellet
•11 netter i delt rom på 3* hotell
•Frokost og middag hver dag
•trening med Natalie Totland
•foredrag med Natalie Totland
•Buddha runBestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
13/01Oslo Thailand, Phuket - Eksotisk treningsferie med Natalie Totland 319 200,-Bestill