Thailand, Phang-Nga - Qi gong, strandliv og spennende utflukter  

Dato: 10 - 24 november 2018
Leder: Karin Rød
Pris: 19 900,-

HØYDEPUNKTER

  • Qi gong i vakre omgivelser
  • Økt kunnskap om Qi gong med Karin
  • Thailandsk kultur og mat
  • Flotte hytter vi overnatter i
  • Lokale omgivelser (lite turisme)
  • Cashewnøttfabrikk og tempelbesøk
  • Stranden
     
Last ned program

Opplevelser og sjelero i Thailand

Bli med oss til Thailand og på en reise skapt for kropp og sjel, samt spennende opplevelser og utflukter med vår leder Karin Rød. Vi bor i romslige hytter/villaer rett ved stranden i vakre omgivelser i Phang-Nga. Hyttene ligger rundt et idyllisk vann og egen restaurant serverer oss frokost og middag. Thai Life Homestay Resort and Spa ligger i et særdeles rolig område, men med korte avstander for våre opplevelser. Hyttene våre ligger i en vakker hage og ved en innsjø. I nærheten finner du 6 km med en nydelig sandstrand som vi har nesten for oss selv og hvor du kan ta spa-behandlinger. Det blir daglig morgen Qi gong/meditasjon med Karin. På utfluktene får du blant annet inkludert å besøke lokalt veveri og en cashewnøttfabrikk. Vi besøker også de tre templer med omvisning og blir introdusert for buddhistisk kultur og levesett. Les det spennende programmet her

Qi gong

Qi betyr energi eller livskraft og gong betyr metode. Kineserne utøver ofte Qi gong-øvelser i parker på morgenen, vi velger denne gangen Qi gong i Thailand sine lyder av fugleliv i soloppgang og bølgebrus i solnedgang. Biyunmetoden er enkle, rolige øvelser som alle klarer. Rolig trening styrker indre muskulatur, balanse og bevegelighet. Mange opplever en mental ro og bedre tilstedeværelse. Du vil lære et program og få med cd og kompendium som gjør at du kan fortsette hjemme etter turen. Har du kroniske plager, er litt stresset kan det gjøre godt å lære noe nytt i god og varm atmosfære. Vi vil også ha stillhetstrening/meditasjonLes mer om metoden på www.biyun.no.

Phang-Nga

Phang-Nga er en av de sørlige provinser i Thailand, med kyst mot Andamanhavet. Fra Phuket er det halvannen time å reise nordover. Thai Life ligger i Phang-Nga provinsen. Den nærmeste byen er Takuapa og nærmeste turiststed er Kao Lak. 

Instruktør Karin Rød

Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder, coach og gir akupunkturbehandling. Hun er også utdannet sykepleier. Det vil være mulighet for egne behandlinger eller veiledningstimer hvis du ønsker det.  www.karinrod.no

Flere utflukter?

Mulighet for egne turer til nærmeste lille by (5 min kjøretid med sjåfør), egne turer til nærmeste tettsted med grønnsaksmarked og små butikker (5 min kjøretid), og eventuelt egne turer til turist- og shoppingstedet, Kao Lak. Her er det 30 minutters kjøretid også med mulighet for elefant tracking, 20 min biltur fra ThaiLife. Matkurs er også tilgjengelig for de som ønsker det.

Enkeltromstillegg: Kr 3 300,-

 

Pris:
19 900,-
Dager:15
Inkludert i reisen
● Flyreisen t/r med skatter og avgifter
● transfer t/r flyplass
● frokost og middag daglig
● overnatting delt rom i hytte/12 netter
● utflukter som nevnt i program
● daglig Qi gong/ meditasjon med Karin Rød
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
10/11Oslo GardermoenThailand, Phang - Nga - Qigong , strandliv og spennende utflukter med Karin
Leder: Karin Rød
Fullbooket, venteliste19 900,-Book på venteliste