Thailand, Phang - Nga - Qigong, strandliv og spennende utflukter  

  • Qi gong i vakre omgivelser
  • Økt kunnskap om Qi gong med Karin
  • Thailandsk kultur og mat
  • Flotte hytter vi overnatter i
  • Lokale omgivelser (lite turisme)
  • Cashewnøttfabrikk og tempelbesøk
  • Stranden
     

En ledig plass i delt rom per 11.9

Bli med oss til Thailand og på en reise skapt for kropp og sjel, samt spennende opplevelser og utflukter med vår leder Karin Rød. Vi bor i romslige hytter/villaer rett ved stranden i vakre omgivelser i Phang - Nga. Hyttene ligger rundt et idyllisk vann og egen restaurant serverer oss frokost og middag. Thai Life Homestay Resort and Spa ligger i et særdeles rolig område, men med korte avstander for våre opplevelser. Hyttene våre ligger i en vakker hage og ved en innsjø. I nærheten finner du 6 km med en nydelig sandstrand som vi har nesten for oss selv og hvor du kan ta spa-behandlinger. Det blir daglig morgen Qi gong/meditasjon med Karin. På utfluktene får du blant annet inkludert å besøke lokalt veveri + cashewnøttfabrikk, vi besøker de tre templer med omvisning og blir introdusert for buddhistisk kultur og levesett. Les det spennende programmet her

Qigong : Qi betyr energi eller livskraft og Gong betyr metode. Kineserne står ofte i sine parker på morgenen, men vi velger Thailand og lyder av fugleliv i soloppgang og lyden av bølgene i solnedgang. Biyunmetoden er enkle, rolige øvelser som alle klarer. Rolig trening styrker indre muskulatur, balanse og bevegelighet. Mange opplever en mental ro og bedre tilstedeværelse. Du vil lære et program og få med cd og kompendium som gjør at du kan fortsette hjemme etter turen. Har du kroniske plager, er litt stresset eller ønsker å lære noe nytt i god og varm atmosfære? Les mer om metoden på www.biyun.no. Vi vil også ha stillhetstrening/meditasjon.

Om stedet: Det er halvannen time å reise nordover fra Phuket, derfor ikke på Phuket øya. Thai Life ligger i Phang - Nga provinsen. Nærmeste by er Takuapa og nærmeste turiststed er Kao Lak.

Om leder: Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder, coach og gir akupunkturbehandling. Hun er også utdannet sykepleier. Det vil være mulighet for egne behandlinger eller veiledningstimer hvis du ønsker det.  www.karinrod.no

Flere utflukter? Mulighet for egne turer til nærmeste lille by (5 min kjøretid med sjåfør), egne turer til nærmeste tettsted med grønnsaksmarked og små butikker (5 min kjøretid), og eventuelt egne turer til turist- og shoppingstedet, Kao Lak. Her er det 30 minutters kjøretid også med mulighet for elefant tracking, 20 min biltur fra ThaiLife. Matkurs er også tilgjengelig for de som ønsker det.

Eget rom tillegg: Kr 3 000

Status:
Fullt

Kart