Thailand, Koh Samui - Detox og yoga

HØYDEPUNKTER:

Detox opphold med 4 dagers juice cleanse midt i retreaten
Yoga, animal movements og yoga-filosofi
Pusteteknikker og avslapning
Manifistering/law of attraction
Strand og bølgebrus
Meget kunnskapsrike instruktører - Pia Meliane og Tah Riq Amawi
 

Lengter du etter hvite sandstrender og bølgebrus?

Etter å sette deg ned i myk sand med en kokosnøtt i hånda mens du drømmer deg bort og ser utover azurblått hav...? Bli med til Koh Samui i Thailand. Stedet som garanterer deg sol og varme. Dette er ferien for deg som ønsker ett sundt fokus, komme hjem noen kilo lettere enn da du dro, samtidig som du kan nyte god mat, sandstrender, sol, yoga og herlig fellesskap.

Er dette deg idag?

Har du hatt en periode med mye dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet og kjenner at nå er tiden inne for å ta bedre vare på deg selv, er dette reisen for deg. En detox og indre rens er noe alle kan ta del i opptil ett par ganger per år men om du ikke vet helt hvordan kan det være fint å gjøre det i felleskap noen ganger først. Kjenner du at du har presset deg selv for hardt og lenge er også dette reisen for deg. Denne reisen passer godt for deg som er sliten, trenger et avbrekk, ett dytt i riktig retning eller deg som elsker pampering. For vi skal kose oss, vi skal strekke på kroppen. Under dette oppholdet er fokuset på å lade opp batteriene. Dette er reisen hvor du kommer hjem fulladet med energi og vitalitet, revitalisert og balansert.

Svaret er detox og yoga

Temaet for denne reisen er detox, hvordan skape letthet og klarhet i kropp og sinn. Fordelene ved en detox som denne er mange. Noe av det du kan oppleve etter en rens av kroppen gjennom detox, og med riktig sammensetning og kombinasjonen av yoga, animal movements, detox-teknikker, 4 dagers juicing og en diett bestående av raw foods og superfoods er; vektreduksjon, bedre helse, mer energi, klarere sinn, klarere tanker, sunnere hud, økt selvfølelse, lettere følelse i kroppen og ett freshere ytre. Hvem ønsekr seg ikke det? Dra på ferie og kom tilbake som en bedre versjon av deg selv!  Dette er ikke reisen for deg som ønsker byliv og drinker

Koh Samui

 Vi har leid oss inn på en perle på Koh Samui. Som du kan se av bildene er dette ett sted som gir rom for nytelse, hvile og påfyll. Koh Samui er en øy i Siambukten, i det sørlige Thailand. Det er Thailands tredje største øy. Den er rik på naturressurser, hvite sandstrender, korallrev og kokosnøtter. Vi har et dag for dag program vi følger og en av dagene skal vi ut på øyhopping og se på de nærliggende øyene i Ang Thong National Park. Dette er ett vakkert område med over 42 øy perler. Vi skal også sør på øya for å se på kulturskatter som den 12 meter høye gull Buddhaen kaldt Big Buddha Shrine. Om du er glad i snorkling er det også mulig å gjøre dette på vakre Koh Samui. 

Reisen i korte trekk

Vi har booket gjennomgående billett fra Oslo til Koh Samui (nattfly og flybytte i Bangkok). Når du lander på Koh Samui blir du hentet at lederne for denne reisen Pia Meliane og Tariq Amawi. Under oppholdet bor vi på en privat eid villa med kort avstand til stranden. Alle aktiviteter skjer også her i vår villa som er reservert kun for oss disse 9 døgn. Det er to boalternativer under dette oppholdet og de har forskjellige kostnader:
 
1) Delt rom med 1 til 2 andre deltagere med delt bad.
3) Singelrom med eget bad.    Det vanligst er at man deler rom da det er begrenset med antall soverom og det er et unikt retreat for en liten gruppe. Vi blir maks 15 deltagere. 

Det finnes også ett basseng og herlige avslappingsområder på stedet. Vi har ett rikt behandlingstilbud for alle deltagerne. Du kan nyte thai massasje, vanlig massasje, lymfedrenasje, healingmassasje m.m. Dette velger du på stedet og betaler for direkte i Thailand siste dagen av oppholdet.

Det er viktig å nevne at programmet er satt sammen på en måte som vil være mest optimalt for en detox men dette innebærer også at du må være villig til å se på deg selv og jobbe med indre prosesser. Skal man i mål med en helhetlig forbedring, må vi se på hele livet. En god del av undervsiningen foregår på engelsk så god engelsk forståelse er viktig for best beholdning. 

Du blir tatt godt vare på av vårt team som er satt sammen av en gjeng med meget dedikerte og kunnskapsrike instruktører, coacher og terapeuter. Vi har satt sammen programmet på en sånn måte som gjør at du selv velger hvilke klasser og workshoper du blir med på. Men det er alltid noe å bli med på om man ønsker det. Vi har også satt opp egentid og tid til hvile. Ta med deg favorittboken som du aldri får tid til å lese og legg igjen stresset hjemme. Under denne retreaten er fokuset på deg, på velvære og på selvkjærlighet og godfølelsen. Reisen er åpen for begge kjønn og blir en reise med godt felleskap og glede. 
 
Her kan du en video fra en av våre detox-retreater på Bali.:https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjCXTR9GKC0w&h=ATMtWFnt7ctBMm2DABWkVTyMiYecIOPqqqCWclwLCPsrGT5HwIcE89UFO2kl69S5v7j4p8tjvhz239zGOv-4znNBTTl5sA77JbpezWsOtnCn2fEGI7Y_R6KsguHIm-XnQCuYcuf2AqJ2zPm1

Nytt i programmet for de som har vært på en detoxreise med oss før er at nå har vi lagt inn flere workshops med matdemonstrasjoner hvor du også kan lære å lage all den gode maten vi skal spise. Tilbakemeldingene vi får på disse retreatene er ofte at dette er den beste maten som man noen gang har smakt. 

Thailand - smilets land 

I Thailand er naturen sterk og vital og alle de friske fargene i seg selv virker nærende på kropp og sjel. Allerede første dagen setter vi i gang med dietten som består av ferskpresset juice, smoothies, friske salater, deilige grønnsaker og annen frisk mat. Enten du er nybegynner eller har erfaring innen yoga og animal movements, så tilpasses klassene til ditt nivå. Du vil også få en nøye gjennomgang av ernæring og detox, meditasjon og mindfullness, vi skal gjennom gode tips og triks som du også kan bruke når du kommer hjem. Vi skal også gjennom en helt fantastisk workshop om manifestering og det å skape det livet du egentlig ønsker å leve. Du kommer hjem ny både på innsiden og utsiden etter dette oppholdet!

Instruktører med på reisen

I Pia sine timer får du undervisning i; detox, yoga, meditasjon, mindfullness, yoga-filosofi, ernæring, raw food demoer, supermat, juicing og detox-teknikker. Pia er utdannet yoga, meditasjon og detox coach og har også bakgrunn som hud, kropps og spaterapeut. Pia er norsk men har bodd på Bali av og på i over 12 år og det er også her hun har fordypet seg og studert yoga og meditasjon innen hatha- og kundaliniyoga. I løpet av disse årene har hun møtt lærere innen forskjellige filosofier og tradisjoner, som formidles videre i hennes klasser. Hun har også en brennende lidenskap for kropp og helse og velvære og er nå utdannet holistisk helse og detox coach. Pia underviser både på norsk og englesk. 
 
Tah Riq er en eksepsjonelt god formidler og taler og holder under denne retreaten workshops i manifestering også kjent som «the law of attraction». Lær deg å skape det livet du egentlig ønsker å leve og utforsk hvor du egentlig vil ved å sette mål og oppdage hva som hindrer deg i å oppnå det du lengter mest etter. Tah Riq holder også workshops under denne retreaten i Animal Movements. Frigjørelse av begrensende ideer om hva du tror du klarer og ikke er ofte deltagernes store overraskelse i disse klassene. Alle klasser tilpasses det nivået du er på så frykt ikke om du er nybegynner. Undervisningen skjer på engelsk.

Følgende er inkludert:

Detox opphold med 4 dagers juice cleanse midt i retreaten
Raw food og superfood diet (all mat/drikke under hele oppholdet)
Detox og ernæringsundervisning med demonstrasjoner
Yoga, animal movements og yoga-filosofi
Pusteteknikker og avslapning
Manifistering/law of attraction
Strand og bølgebrus
9 netter i delt dobbeltrom
Meget kunnskapsrike instruktører - Pia Meliane og Tah Riq Amawi
90 min Thai massasje 
Detox kit

Velkommen til smilets land og på detox og yoga retreat til vakre Ko Samui!

Status:
Fullt

Kart