Thailand, Khao Lak - Eksotisk treningsferie med Natalie Totland

HØYDEPUNKTER

  • Strendene
  • Thaimat, kultur og vennlige folk
  • Eksklusivt hotell
  • Utfluktsmulighetene
  • Vakker natur i Khao Lak
  • Dyktig PT og turleder Natalie
Last ned program

Instruktør, turleder og PT : Natalie Totland                Avreise fra: Oslo og Bergen i november og fra Bergen i januar 2018

Når: November 4.-11.november 2017  og 13.-26.januar 2018

Trening i paradis

Nyhet for treningsreiser 2017. Vi reiser til det herlige ferieparadiset Khao Lak i Thailand, som er kjent for flere kilometer lange strender med god plass til alle. På dette spennende reisemålet er det helt ypperlig med snorkling/dykking, en aktiv ferie og flotte utflukter. Det blir en aktiv ferie med morsomme treningsøkter med Natalie Totland, både innendørs og utendørs. Gled deg også til inspirerende motivasjonsforedrag med henne! Det blir lagt opp til litt fri så du får nyte den avslappende atmosfæren, stranden, lokalmaten, thai massasje og eksotiske utflukter. Du vil få påfyll med glede og energi sammen med andre likesinnede jenter på tur!

Her bor vi:

Vårt «treningshotell» er et stort design hotell med mange spennende fasiliteter. Her er det muligheter for trening, spa-avdeling, tennisbane, utendørs basseng, hager, dykkesenter og vannaktiviteter, restaurant, bar m.m. Hotellet ligger rett på stranden og er 700 meter unna sentrum med restauranter, barer og shopping. Les mer om hotellet her: http://www.thesandskhaolak.com/

Instruktør og turleder på reisen:

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness på Nordås i Bergen. Natalie er lidenskapelig opptatt av å jobbe med mennesker som en helhet. Hun mener at den mentale biten er minst like viktig som det fysiske når det kommer til trening og kosthold. Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness både i 2014 og 2015, mye på grunn av sin lidenskap for jobben, sin kompetanse og ikke minst pga sine gode resultater med kundene. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.

Treningsopplegget:

Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Det blir to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med egen kroppsvekt, løpeteknikk, mobilitet, HIIT styrke og kondisjon, Catslide og mye mye mer. I tillegg til treningen vil det bli holdt to foredrag. Ett om mental trening og ett som blant annet vil ta for seg fettforbrenning og muskelvekst, avklaring av myter, og hvordan nettopp du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Utfluktsforslag:

Kano og kajakk, sykkeltur, Similan Islands og Phi Phi islands, dykke og snorkling, thailandsk kokkekurs, Phuket sightseeing, elefant-safari, jungelsafari, tur til Phang – Nga.

 

Velkommen på en eksotisk treningsreise. Denne reisen er satt opp fra Bergen og Oslo i november og fra Bergen i januar 2018.

Status:
Fullt

Kart