Skip to main content

Reise til Thailand

Smilets land har "Wellness" i fokus i hele år. Det gleder oss - alle våre reiser til Thailand er også med velvære i fokus. Vi har reiser med yoga, pilates, qi gong, pusteteknikk og massevis av tid til deg selv. Dyktige ledere er med fra Norge og instruerer og motiverer - de beste innen sitt fag og felt. Hotellene vi har valgt inviterer også inn til velværefølelsen med bassenger og områder til å slappe av og nyte sol og sommer.

3 Grunner til å reise til Thailand

  1. Maten er noe av beste med Thailand. De kan dette med perfekt balanse, salt søtt, surt, sterkt og bittert. Smakfull Tom Yam goong, phad thai eller tom kha gai kan du nyte på koselige restauranter til en rimelig penge. Du kan også dra på marked og velge ut eksotisk frukt, eller kanskje ta et kokkekurs så kan du gjenskape herlighetene hjemme
  2. Strendene med turkistblått hav, varmt badevann og kritthvit sand. Finner du en spot hvor du kan se solnedgangen er ferien en suksess, det er så utrolig vakkert! Hva med en snorkletur til Koh Tao, eller i buktene på Koh Samui? Slurp i deg en frisk kokosnøtt mens tærne graves ned i den finkornede sanden.

  3. Menneskene! Du skjønner raskt hvorfor Thailand kalles «smilets land». Her blir du møtt med smil og åpne armer. Kulturen balanserer ydmykhet, høflighet og smil og latter på en utrolig måte. Du vil alltid føle deg verdsatt og velkommen, uansett om det er på et luksuriøst spa eller en liten shabby gatekro. De viser stolt frem sin kulturarv i templer eller ute på marked.

Velkommen til Smilets land med oss!

Søk reise

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo