Skip to main content

Spania, Tenerife - Variert treningsferie og tyvstart på våren

Tyvstart våren med en variert treningsferie til Tenerife

Vår sprudlende, herlige og alltid blide superinstruktør Natalie Totland drar nå til den frodige Kanariøyen Tenerife sammen med Jomfrureiser, og hvis du er klar for å riste av deg den kalde, mørke og trauste vinteren og heller bli med på noen gode treningsøkter i sol og plussgrader sammen med andre treningsglade så bør du hive deg på denne reisen nå. Vi flyr direkte både fra Bergen og Oslo, og nå kan vi endelig begynne å ta frem litt sommerklær og tyvstarte våren litt mens alle andre må vente enda litt til. Glem glatte veier, snø, frost og slafs, nå skal vi løpe langs strandpromenaden på Costa Adeje, svette under palmetrærne, kjenne på mestringsfølelse og treningsglede og nyte digg spansk mat under varm atlanterhavssol.

Høydepunkt

  • 2 daglige utendørs treningsøkter
  • Sol, sommertemperatur og saltvann i håret
  • Mindre klær og bare tær
  • Spise ute
  • Spise is, ikke gå på is
  • Tyvstarte våren
  • Sosialt samvær

tenerife

Om Tenerife

Tenerife er den største av de syv bebodde Kanariøyene og med 2 034 km² er Tenerife Spanias nest største øy. Den tilhører provinsen Santa Cruz de Tenerife og er den mest folkerike øya på Kanariøyene og i Spania, med om lag 900 000 fastboende. Øya ligger i Atlanterhavet nærmere 300 kilometer fra den afrikanske nordvestkysten, og er av vulkansk opprinnelse. På Tenerife ligger vulkanen Pico del Teide (3718 moh.), som er Spanias høyeste fjell. Landskapet rundt vulkankjeglen er stedvis preget av fortsatt vulkansk aktivitet.

Her bor vi:

Gara Suites Golf & Spa ligger i rolige omgivelser rett ved Las Americas Golfbane, like utenfor byen. På hotellet er det 24-timers resepsjon, restaurant, bar, basseng, treningsstudio, spa-fasiliteter (mot ekstra kostnad), konferansefasiliteter og internett / trådløst internett. Hotellrommene er utstyrte med baderom (badekar / dusj), hårføner, TV, telefon, minibar og safe (begge mot ekstra kostnad), luftkondisjonering og balkong / terrasse.

Natalie Totland

Instruktør og leder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland. Hun er til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på reise med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland. Og/eller Instagram: @NatalieTotland

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, sklimatter og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også være rom for litt egen tid om man ønsker det.

Eksempel på dagsplan*:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.00.: Trening: Powerwalk og morgentrening
Kl. 10.00.: Felles frokost
Kl. 11-12.: Inspirerende foredrag
Massevis av tid til å slappe av, og nyte en behandling i hotellets spa eller ta seg en tur til den lokale byen

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30.: Trening: Bootcamp, trening med strikk, kortstokk, egen kroppsvekt m.m
Kl. 20.00.: Felles middag

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Trening med Natalie Totland

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre! Turen er også for deg som ønsker å lære mer om trening, og kosthold, samt hvordan du kan bruke dette i en travel hverdag når du kommer hjem. Og ikke mint om du kunne tenke deg å unne deg noen timer med ren avslapning og velvære i hotellets flotte spa anlegg. For det skal jo være tid og rom for det også, og som alltid på reisene med Natalie blir det herlig og sosialt med andre likesinnede. Som Natalie selv sier; "først yte, så nyte". Bli med på en inspirerende reise hvor du kan prioritere deg selv, hente ny energi og nytt overskudd, samt oppleve et helt unikt felleskap sammen med andre treningsglade damer i alle aldre.

Felles middag

#livetskjer er et av Natalies motto, og på hennes reiser lærer du å takle det bittelitt bedre, samtidig som du får kjenne på hvor deilig det er med litt me-time, gode treningsøkter, og å nyte god mat og drikke.
Etter denne uken med variert, og effektiv trening, gode input på hvordan du kan legge om kostholdet, og litt avkobling vil du garantert dra hjem med en litt sprekere kropp, og et enda bedre grunnlag for å opprettholde treningen hjemme.

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo