Skip to main content

Sykkelferie

Sykkelen (fra gresk kyklos, hjul) har ikke endret seg nevneverdig siden oppfinnelsen i 1885. Nesten det eneste, og den har blitt mer populær! Sykling er trening på veien, fort eller rolig, miljøvennlig og slik at man føler friheten og vinden i håret. Du kommer tett innpå både natur og mennesker ved å feriere på denne måten, «sightseeing på hjul» liker vi å kalle det. På våre reiser har vi alltid tid for hyggelige lunsjpauser, bading og spennende utsiktspunkter underveis. Sykkelguide, kart, bagasjetransport og følgebil er med! På våre sykkelreiser er alt organisert på forhånd, så det eneste du trenger å tenke på er å tråkke på og nyte omgivelsene. Sykkelguiden er lokalkjent og motiverer deg mot neste felles mål og du bestemmer selv tempo og antall pauser på vei dit. På Jomfrureisers varierte tilbud av sykkelreiser er det opplevelsen som er viktig og ikke være først over målstreken.

Nivå på syklingen

Lett: Her trenger du ikke å være super trent, men du må ha syklet noen turer tidligere - normal god kondisjon er nødvendig. Terrenget er for det meste flatt, uten alt for mange bratte stigninger. Etappene er korte og vi har flere temaer uten om selve syklingen som fokus. Middels: Her bør du være godt trent og vant til å sykle i både skog og mark- På disse tuene vil det være en del opp og ned stigninger, her er poenget å få pulsen til å slå raskere. Etappene er lenger og terrenget varierer fra asfalt til skogsvei. Har du problemer med rygg eller knær anbefales ikke dette nivået. Vi har ingen ekstreme eller krevende sykkelturer.

Søk reise

Kroatia - Øyhopping med sykkel og båt

8 dager 14 950,-

Kroatia - Øyhopping med sykkel og båt i Kroatias skjærgård - Reisen går til det fantastiske øyriket i Adriaterhavet, og til Kroatias skjærgård. Drømmer du om en aktiv ferie kombinert med sol, bad, sosialt samvær, kultur og nye reisemål hver dag? Da er dette reisen for deg! Bo på båt, sykle hver dag i variert terreng, velg vanlig sykkel eller el sykkel. Gode måltider ombord i båten og på restauranter i havnene vi legger til. Vennskapsbånd for livet knyttes. Du behøver ikke kjenne noe...Les mer

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo