Sverige, Strømstad - Frigjør energi og få gnisten tilbake

Dato: 30 august - 2 september 2018
Pris: 7 890,-

Sverige, Strømstad - relasjonskurs med Siri Spillum; frigjør energi og få gnisten tilbake.

 

Friskmeld dine relasjoner med dine nærmeste

Når forholdet knirker og vennskap brister er det ofte en elefant i rommet som herjer.  Den raserer god flyt og herlig stemning. Bli ekspert på å jage den ut før den får ødelagt forholdet - enten det er privat eller på jobben.   Livet er for verdifullt til å la den forstyrre oss. 

Elefanten i rommet, jag den ut og få det bedre på jobben!

Kurset er bygd over boken med dette navn. Kurset og boken har høy overføringsverdi, enten det er i forhold til kjæresten, venner, eller andre.  Begrepet elefanten i rommet brukes når noe blir for vanskelig å ta opp. Da oppstår det rare og energikrevende situasjoner.  Med enkle knep og verktøy gir du deg muligheten til å få øye på den. For deretter legge en plan for å få den ut, og slik kan relasjonen friskmeldes.  Bli kjent med typegalleriet i oss, som Tåkefyrsten, Autopiloten, Kontrollfriken med flere, så unngås elefantfødsler. Frigjør energi som slurper energi!  Få gnisten tilbake, og gi plass til godt samspill og frydefull begeistring.  Ta med kjæresten din, en venn, eller kom bare du. 

Laholmen Hotell:

Det er helt spesielt å være på kurs i i Bohuslän, spesielt for påfyll av energi og nye ideer. Kanskje er det den salte vinden, det utemmede havet eller den skiftende fargen på himmelen som setter fart på hjernecellene. Kanskje er det årstidens muligheter og den storslagne utsikten som får menneskene til å våge og tenke nytt og annerledes. Uansett hva det er, så kan vi garantere at dette blir en helg som vil gjøre noe med deg. Laholmen hotell ligger i gangavstand til Strømstad sentrum. Hotellet er personlig og ligger rett ved havet. Fin turterreng! Det er også kort vei ut til Kosterøyene, kanskje vi tar en felles utflukt dit en ettermiddag eller kveld? Hotellet er kjent for sin gode og rikholdige frokostbuffet. Vi har inkludert halv pensjon her - dvs frokost og middag i 3 dager. Det er også et eget møterom for oss alle dager. 

Om Siri Spillum:

Siri er fasilitator for utviklingsprosesser av team og ledere, og en dyktig rådgiver og coach. Siri har utgitt 3 bøker som handler om motivasjon; Bryt mønstre, Tenn gnisten – lev bedre og nå sist kom hun ut med boken Elefanten i rommet, jag den ut og få det bedre på jobben. Siri er et ettertraktet foredragsholder og et av hennes mål er å bidra til et bedre arbeidsmiljø. Hennes bakgrunn er bland annet som seniorkonsulent fra Varehandelens høyskole BI, diverse selskaper samt utvikler av Mental Yoga

Program

Vi møtes på Laholmen torsdag ettermiddag
Torsdag; kl 16 – 18
Vi «lander» og starter med et miniforedrag og legger en mer detaljert plan for dagene. 
Felles middag på hotellet kl 19.
 
Fredag, lørdag og søndag: 
Kurset starter kl 09 hver morgen etter herlig stor frokostbuffet
En herlig miks av foredrag, workshops, turer, ettertanke, og innsikt. 
Det blir lagt inn tid for lunsj i nærmiljøet (ikke inkludert i prisen)    
Felles middag kl 19 (fredag og lørdag)
 
Søndag møtes vi etter frokost til 3 timers samling før vi oppsumerer og avslutter kl 12.  
 

Reise:

Reisen til Strømstad er ikke inkludert. Det tar ca 1,5 time med bil fra Oslo. Det går også buss flere ganger om dagen fra Oslo til Strømstad. Vi kan også tilby felles minibus hvis det er av interesse. Butikker er åpne i Sverige på søndager slik at man kan handle på veien tilbake. 

Vi gleder oss til å hilse deg velkommen til kurset  om Elefanten i rommet!

Pris:
7 890,-
Dager:4
Inkludert i reisen
3 netter i valgt rom på Laholmen Hotell
Frokost buffet og middag daglig
Berikende kurs og veiledning av Siri Spillum i 3 dager
Møterom med kaffepauser/mineralvann

Transporttype:Ingen transport
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
30/08Sverige, Strømstad - Frigjør energi og få gnisten tilbake
Reise til Strømstad er ikke inkludert
Mer enn 87 890,-Bestill