Sri Lanka og Maldivene - To vakre øyperler, utflukter og Nirvana fitness med Reneé

Dato: 28 februar - 14 mars 2018
Pris: 26 900,-
Dato: 13 - 27 oktober 2018
Pris: 27 000,-

HØYDEPUNKTER:

  • Grønne og frodige Sri Lanka
  • Snorkling på Maldivene
  • Fascinerende dyreliv både over og under vann
  • Nirvana Fitness pusteteknikk
  • Norsk lokalkjent turleder Reneé Sørensen
  • Eksotiske og smakfulle matretter
Last ned program

Besøk to vakre, men forskjellige land

En opplevelsesrik reise til to øyparadis - til vakre og ville strender, eksotisk og god mat, vennlige mennesker med spennende kultur, i tillegg til fascinerende natur og dyreliv. Alt dette får du med deg på vår kombinasjonsreise til Sri Lanka og Maldivene i selskap med norske Reneé Sørensen, som er fastboende på Maldivene. Vi får nye venner, møter lokalbefolkningen og har en fantastisk ferie, og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Sri Lanka og Maldivene

Sri Lanka er en dråpeformet øy i det varme blå indiske hav, som ligger kun 7 grader nord for ekvator. I den tidligere britiske kronkolonien, som frem til 1972 het Ceylon, finner man fremdeles dype spor etter mange tusen år som en av de viktigste havnene på sjøveien mellom Europa og Asia. På grunn av dette har øya i dag mange ulike religioner, etnisk arv og språk.

Sri Lanka har et meget variert landskap, med fjell ragende 2500 meter opp i drivende skyer. I åsryggene nedenfor finner man irrgrønne teplantasjer som gradvis avløses av jungel og kokospalmer, spektakulære fossefall, elver og innsjøer, som ender i solvarme sandstrender. Et habitat som skapt for eksotiske dyr og fugler, for ikke å glemme det havet kan by på. Øya er kort sagt et paradis for reisende!
I dette tropiske klimaet finner vi et fantastisk rikt dyreliv. Vi skal oppsøke øyas berømte elefanter, men øya byr også på aper og fugler som ofte dukker opp langs veiene og i hotellenes hager. I nasjonalparkene finnes leoparder, bjørner, hjort, krokodiller og mange andre dyr som holder til mellom trærne.

Men dette er bare starten på reisen. Etter en opplevelsesrik rundtur på Sri Lanka, setter vi oss på flyet til den fascinerende øygruppen Maldivene. Dette øyparadiset med over 1000 øyer, ofte ikke høyere enn 2 meter over havet, er geografisk og meteorologisk perfekt plassert. Vi skal bo på lokaløya Maafushi (her er det ikke resort hotell, men hyggelige og personlige mindre hoteller), og dette er hjemstedet til Reneé. Hun vil vise oss sin verden med alt fra snorkling, møte venner, kokkekurs, Nirvana fitness og ro. Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, er en reise til Maldivene svaret. Gjør oppmerksom på at vi har har byttet til Kurumba villa for våre netter på Maafushi. som er et veldig koselig og flott hotell. Alle rom har balkong, og det skryter på seg at de serverer øyas beste mat. Hjertelig velkommen!

Nirvana Fitness - nyhet!

Nirvana Fitness ble utviklet til å øke bevisstheten rundt viktigheten av noe så enkelt som å puste riktig. Nirvana Fitness er et system som lærer deg hvordan du puster riktig gjennom en rekke funksjonelle pilates og yogaøvelser, som fører deg til et langsommere og dypere pustemønster hver dag. Vi bruker dyp "feel good" oppmerksom musikk med pustende lyd som forteller deg nøyaktig hvordan du puster når som helst i en treningsflyt, som direkte påvirker avslapningssentrene. Veldig energigivende og annerledes yogaaktig opplevelse. Vår kursleder heter Shimo og har eget studio på Maafushi. Vi møtes hver ettermiddag når solen går ned. På stranden eller innendørs, så har vi en 1/2 time med Nirvana Fitness hvor vi sammen, ved hjelp av pusteteknikk, finner ro i sjelen. Vi har matter, så du trenger ikke noe annet utstyr enn din egen kropp og sjel.

Flytider februar reise:
 28FEB OSLDOH 1630 0100+1
 01MAR DOHCMB 0155 0920
 07MAR CMBMLE 1325 1420
 13MAR MLEDOH 2020 2320
 14MAR DOHOSL 0110 0610

 

Gjør oppmerksom på at tips til sjåfør og lokale guider ikke er inkludert, vi anbefaler ca 300 NOK til dette. På øya Maafushi som er en muslimsk øy, serveres ikke alkohol men det finnes "ølbåter". På Sri Lanka er det alle rettigheter overalt.

Visum til Sri Lanka: 

Vi anbefaler å bruke Visum Consulting hvis du trenger hjelp. Klikk her for mer info:

Pris:
26 900,-
Dager:15
Inkludert i reisen
• Fly Oslo - Colombo - Male - Oslo
• Transfer t/r flyplasser - hoteller
• 7 netter på hotell på Sri Lanka
• 6 netter på hotell på Maldivene
• Helpensjon på Sri Lanka
• Helpensjon på Maldivene (unntatt 4 lunsjer)
• Rundreise på Sri Lanka
• Aktiviteter på Maldivene
• Inngangsbilletter til alle besøkssteder
• Engelsktalende lokale guider
• Norske Renee Sørensen som reiseleder
daglig Nirwana trening på Maldivene med instruktør
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
28/02Oslo GardermoenSri Lanka og Maldivene - opplevelsesreise og Nirwanatrening126 900,-Bestill
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
13/10Oslo GardermoenSri Lanka og Maldivene - opplevelsesreiseMer enn 827 000,-Bestill