Sri Lanka og Maldivene - To vakre øyperler, utflukter med Reneé Sørensen

Dato: 13 - 27 oktober 2018
Pris: 27 500,-

HØYDEPUNKTER:

Grønne og frodige Sri Lanka

Snorkling på Maldivene

Fascinerende dyreliv både over og under vann

Norsk lokalkjent turleder Reneé Sørensen

Eksotiske og smakfulle matretter

Last ned program

Besøk to vakre, men forskjellige land

En opplevelsesrik reise til to øyparadis - til vakre og ville strender, eksotisk og god mat, vennlige mennesker med spennende kultur, i tillegg til fascinerende natur og dyreliv. Alt dette får du med deg på vår kombinasjonsreise til Sri Lanka og Maldivene i selskap med norske Reneé Sørensen, som er fastboende på Maldivene. Vi får nye venner, møter lokalbefolkningen og har en fantastisk ferie, og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Sri Lanka og Maldivene

Sri Lanka er en dråpeformet øy i det varme blå indiske hav, som ligger kun 7 grader nord for ekvator. I den tidligere britiske kronkolonien, som frem til 1972 het Ceylon, finner man fremdeles dype spor etter mange tusen år som en av de viktigste havnene på sjøveien mellom Europa og Asia. På grunn av dette har øya i dag mange ulike religioner, etnisk arv og språk.

Sri Lanka har et meget variert landskap, med fjell ragende 2500 meter opp i drivende skyer. I åsryggene nedenfor finner man irrgrønne teplantasjer som gradvis avløses av jungel og kokospalmer, spektakulære fossefall, elver og innsjøer, som ender i solvarme sandstrender. Et habitat som skapt for eksotiske dyr og fugler, for ikke å glemme det havet kan by på. Øya er kort sagt et paradis for reisende!
I dette tropiske klimaet finner vi et fantastisk rikt dyreliv. Vi skal oppsøke øyas berømte elefanter, men øya byr også på aper og fugler som ofte dukker opp langs veiene og i hotellenes hager. I nasjonalparkene finnes leoparder, bjørner, hjort, krokodiller og mange andre dyr som holder til mellom trærne.

Men dette er bare starten på reisen. Etter en opplevelsesrik rundtur på Sri Lanka, setter vi oss på flyet til den fascinerende øygruppen Maldivene. Dette øyparadiset med over 1000 øyer, ofte ikke høyere enn 2 meter over havet, er geografisk og meteorologisk perfekt plassert. Vi skal bo på lokaløya Maafushi (her er det ikke resort hotell, men hyggelige og personlige mindre hoteller), og dette er hjemstedet til Reneé. Hun vil vise oss sin verden med alt fra snorkling, møte venner, kokkekurs og ro. Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, er en reise til Maldivene svaret. Hoteller oppfattes som noe enklere i standars på Maafushi enn på Sri Lanka. Vi skal bo på Triton hotel and spa på Maafushi. De har basseng og en spa avdeling, er et koselig men enkelt hotell. Alle hoteller her på Maafushi er 3*.  Noen rom har balkong, rommene fordeles av hotellet.  De skryter på seg at de serverer øyas beste mat.  Det serveres ikke alkohol på Maafushi, men det finnes "ølbåter". På Sri Lanka er det alle rettigheter overalt.  Hjertelig velkommen!

Flyreise med Qatar Airways
1  QR 180 13OCT OSLDOH 0850 1620 
2  QR 668 13OCT DOHCMB 1800 0145+1 
3  UL 115 20OCT CMBMLE 1335 1430 
4  QR 675 26OCT MLEDOH 2220 2320
5  QR 179 27OCT DOHOSL 0130 0715

Visum til Sri Lanka: 

Vi anbefaler å bruke Visum Consulting hvis du trenger hjelp. Klikk her for mer info:

Pris:
27 500,-
Dager:15
Inkludert i reisen
• Fly Oslo - Colombo - Male - Oslo
• Transfer t/r flyplassene – hotellene
• 6 netter på hotell på Sri Lanka
• 6 netter på hotell på Maldivene
• Helpensjon på Sri Lanka
• Helpensjon på Maldivene (unntatt 4 lunsjer)
• Rundreise på Sri Lanka
• Aktiviteter på Maldivene
• Inngangsbilletter til alle besøksstedene
• Engelsktalene lokale guider
• Norske Renee Sørensen som reiseleder

Ikke inkludert:
• Reise- og avbestillingsforsikring
• Personlig forbruk
• Tips under reisen
• Visumkostnad Sri Lanka
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
13/10Oslo GardermoenSri Lanka og Maldivene - opplevelsesreiseMer enn 827 500,-Bestill