Skip to main content

Norge, Spidsbergseter - fjellferie med trening og aktiviteter for mor og barn

Dato: 30.juni - 4.juli 2021

Trening og aktiviteter for mor og barn i fjellheimen

På Spidsbergseter inviterer Anne Marte og hennes datter Oda til trening og spennende aktiviteter utendørs. Disse dagene vil du få oppleve noe helt spesielt, et fullspekket aktivitetstilbud for barna, mens mor får trene, pustepause og egentid <3

I løpet av oppholdet lover vi deg frisk luft, god kortreist mat, en god seng og fantastiske treningstimer inne og ute i det fri! I tillegg gir vi deg mulighet for å bli godt kjent i området og de vakre fjellene.

Spidsbergseter Rondane

Dagene på Spidsbergseter Resort skal være dine. Tenk deg at du tar en deilig treningsøkt med din sønn eller datter, for så å ta en velfortjent pause mens barna drar på aktiviteter i fjellet. En fantastisk kombinasjon hvor dere får ta del i det dere har lyst til.

Vi starter dagene med deilige treningstimer for både mor og barn og vi spiser felles frokost og middag hver kveld. Midt på dagen blir barna hentet og fraktet til dagens aktivitet. Barna får god kjennskap til naturen, lærer seg grunnleggende ferdigheter innen orientering, hvordan sette opp telt, lage gapahuk og blant annet fisking. Det blir mange fantastiske speideraktiviteter og vi avslutter med en liten mini ekspedisjonstur. Barna for også prøve seg med stell av hester og får en liten ridetur.

Trening med Anne Marte

Helgens høydepunkter i fjellheimen

 • Felles trening for mor og barn
 • 100% mammatid, uten dårlig samvittighet når barna er på kule aktiviteter
 • Speideraktiviteter for barna
 • Ridetur og dyrestell for barna
 • Ro og pustepause i vakker natur og frisk luft

Om helgens treningstimer

Trening for mor og barn - er et spesialtilpasset program for akkurat denne helgen. Vi skal jobbe med tillit og være god mot oss selv og hverandre. Vi skal utforske trening på en leken måte og med enkle øvelser som passer alle, nybegynnere som erfaren .

Vi skal leke sammen, hjelpe og støtte hverandre i praksisen.

Trening med barn

Spidsbergseter Resort

Norges koseligste fjellhotell, midt mellom Trondheim og Oslo. Her inviteres du inn til et herlig hotell med god mat, trivlig betjening og super gode senger. Og våkner opp til storslåtte omgivelser rett utenfor hotellrommet. Hotellet har også et inbydende basseng med utsikt mot vær og vind utenfor.

Mor og barn aktivitet

Vi bor i dobbeltrom for 1 voksen og 1 barn og har inkludert halvpensjon - frokost og middag under hele oppholdet. Barna får smøre nistepakke som de kan ha med på aktivitetene. Mor velger om hun ønsker å lage en nistepakke fra frokosten (60,-) eller om hun ønsker å kjøpe seg lunsj.

Det finnes også større leiligheter på 35 kvaderat med stue, kjøkkenkrok, 2 soverom og 2 bad (mot tillegg på NOK 1000,- for hele oppholdet)


Ønsker du å ta med et ekstra barn kan man dette mot et tillegg på NOK 2000,-

Trening med barn

Fysisk aktivitet er en kilde til overskudd, helse og trivsel, og er nødvendig for normal vekst og utvikling blant barn og unge. Ved å stimulere befolkningen til økt fysisk aktivitet, kan helseproblemer både forebygges og behandles. Anne Marte har skrevet boken "Supersunn familie på 12 uker", hvor hun testet ut effekten trening og lek med barna. Gjennom å plassere aktivitetsmåler på de voksne under en times lek med barna i hagen. Resultatet var at «treningen/leken» tilsvarte en times spinning økt!. Barn har et ekstremt energinivå. Som voksen vil det å henge på denne lek gi gevinst både for hjerte, muskler og skjelett. Vi vil på denne reisen lære at en time lek med barna kan sammenlignes med en time med en personlig trener. Henger du på barnas tempo får du kjørt deg.

Anne Marte Sneve

Anne Marte Sneve din instruktør på reisen

Anne Marte er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har tidligere vært mye i media som personlig trener i programmet Tv2Sporty, God morgen Norge, Hjemmet og KK. I i tillegg holder hun foredrag innenfor helse og trening og har de siste årene jobbet mye med bedriftstrening. Anne Marte brenner for å få alle til å oppleve treningens glede, uansett nivå og mål.

Velkommen til Spidsbergseter og Rondane

Din leder: Anne Marte Sneve

Anne Marte Sneve er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har tidligere vært mye i media som personlig trener i programmet Tv2Sporty, God...

Pris: 9 990
Inkludert:
 • Innkvartering 4 netter i delt twin rom (1 voksen og 1 barn) Eller oppgradering til en leilighet mot tillegg (1000,- for hele oppholdet for 1 voksen og 1 barn)
 • Daglig trening med Anne Marte
 • Daglig aktiviteter for barna
 • Frokost og middag
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Prisen er for 1 voksen og 1 barn. Du gjør bestilling på den voksnes navn.
Reisedager: 5
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2021

30/06Norge, Spidsbergseter - fjellferie med trening og aktiviteter for mor og barn
Leder: Anne Marte Sneve
Mer enn 49 990Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo