Skip to main content

Spaweekend i rolige omgivelser ved Selma Spa

Dato: 12 - 15 mars 2020
Dato: 28 - 31 mai 2020
Pris: 4 590,-
Inkludert:
 • 3 netter i delt dobbeltrom på Selma Spa
 • Inngang til spa avdeling og treningsområdet.
 • Treningstilbud
 • Frokost daglig
 • 3 x 3 retters middag
 • Denne reisen er ikke den del av en gruppereise, men for alle jenter som trenger en avkobling.
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.
  TransportType:Ingen transport
  Reisedager: 4
  Bestill reise

  Spa og treningsweekend ved vakre Selma Spa

  Til alle mødre i det ganske land! Og ellers jenter som trenger å koble av!

  Trenger du catche opp med jentene og savner den gode ordentlig jentepraten? Ta med dine venninner på ekte jentetur bort fra mas og kjas, barneskrik og oppvask, og koble av ved nydelige Selma Spa i Sverige.

  På Selma Spa trenger man ikke å lage ukes-meny i kombinasjon med kjøring til og fra trening, leksemas og legging av barn. Her er det DU som er i sentrum. For alle mødre og andre jenter trenger å bli vartet opp en gang iblant.

  Dette blir en helg hvor du selv bestemmer tempoet og hvor kokken disker opp de lekreste retter av lokale råvarer til både frokost og middag.
  Her kan DU velge ut fra en god sammensatt trening- og spameny med blant annet avslappende yoga timer, pulserende spinning timer, deilig massasje eller du kan rett og slett ta en rusletur i skog og mark. For mulighetene er mange her på Salma Spa!

  Om du ønsker å være sosial med dine venner, nye venner eller om du heller ønsker å synke ned i en godstol med den ene boken du aldri fikk mulighet til å lese, mens du nyter en deilig drink fra baren velger du helt selv.

  Selma Spa Basseng

  Et av Nordens største spa hoteller

  Selma Spa er et av Nordens største spahoteller med hele 30 ulike spa behandlinger tilgjengelig fordelt på to flotte salonger. Her finner man kun spesialutdannet spa- terapeuter på sine respektive områder, noe som gjør at kvaliteten er overveldende. Hotellet har fokus på spa og sport og er et av de eneste hotellene i Skandinavia som tilbyr et fullspekket treningstilbud. Daglig byr dyktige instruktører på et treningsopplegg uten like - Alt dette er inkludert i prisen.

  Selma Spa

  Dette er en reise du kan velge om du ønsker å være med dine venninner, jenter eller å dra på helt på egenhånd. Dette blir en rolig og avslappende helg på nydelige Selma Spa. Dette er en individuell reise uten gruppeleder og reisen vil bli tilbudt uansett antall jenter som blir med.

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  12/03Sverige, Sunne - Spaweekend i rolige omgivelserMer enn 44 590,-Bestill
  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  28/05Sverige, Sunne - Spaweekend i rolige omgivelserMer enn 44 590,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo