Skip to main content

Spania, Andalucia - Yogaretreat i herlige omgivelser

Dato: 17.- 24.september 2022

Yoga og vegetarisk gourmet i vakre Suryalila

Du kan lese mer om yogaretreat på Suryalila på vår ny hjemmesider - klikk her!

Lær mer om yoga og bli trygg i din yogapraksis i en helt særegen atmosfære i «The Dome» i Suryalila. Ta inn den gode energien på stedet og nyt vegetariske gourmetopplevelser på yogaretreat med dyktige Rebecca van Eck.

  Yoga Andalucia Henriette Lien

  Høydepunkt

  • Daglig yoga med Rebecca van Eck
  • Bo på en flott, restaurert olivengård
  • Fantastisk, vegetarisk gourmet-mat
  • Vakker natur og avslappende omgivelser

  Les mer om reisen her - https://viljareiser.no/reiser/yogareise-spania-suryalila

  Yogaparadiset i Suryalila – med Feng Shui i hvert rom

  Yogaparadiset ligger i Suryalila, Spania, mellom landsbyene Prado del Rey og Villamartin. Stedet ligger fredelig til i en stor dal ved foten av Sierra de Grazelema. Denne majestetiske fjellkjeden kan sees i horisonten bak gården. I tillegg finnes innsjøer og sletter fylt med solsikker.

  Suryalila er en vakker, renovert olivengård bestående av åtte hus som danner Cortijo og bærer en helt spesiell energi. I spansk stil er det to indre gårdsrom som blomstrer med appelsin- og sitrontrær. Det dyrkes økologiske grønnsaker og frukt på gården, og det meste av maten som serveres er selvdyrket. Og det er høner som gir deg ferske egg.

  Husene på eiendommen er smakfullt innredet og dekorert. Hvert rom er vakkert innredet etter Feng Shui-prinsippet. Suryalila har to yogarom. «Ganesha Yoga Shala» er et nydelig tretak samt tregulv som er fylt med lys fra vinduer i vegger og tak. Det har en herlig balkong der du kan nyte utsikten. «The Dome» har blitt kalt det mest storslåtte yogarommet i Europa. Den hellige geometrien skaper en katedral-lignende plass som er imponerende og unik. Fra The Dome er det utsikt over åser, olivenlunder og et gammelt kloster. Veggene er dekorert med fargerike veggmalerier av indiske guder og tibetanske bilder.

  Andalucia overnatting

  Overnatting på Suryalila

  Suryalila har mange forskjellige typer rom. Noen få rom har privat bad, ellers deler man bad med andre i gruppen. Vi har noen få enkeltrom og et par av dem har eget bad. Er du tidlig ute med din bestilling, får du et av de bedre rommene vi har tilgjengelig.

  Den økologiske gården har et deilig saltvanns-svømmebasseng utendørs. Det store hager med hengekøyer og utemøbler. Wi-Fi er tilgjengelig og det er en «Shakti»-butikk med utvalg av bøker, gaver, klær og annet. Stedet har også et massasjerom om du vil bestille massasje (tillegg i pris), og det er mulighet for forskjellige utflukter.

  Din leder: Rebecca van Eck

  Reisetype: Yoga, kultur, trening Brenner for: Bevegelsesglede og økoturisme Rebecca er vår grønneste reiseleder! Hun håndplukker sine destinasjoner med tanke på det beste for lokalbefolkning og miljø på stedene vi reise...

  Pris: 17 500,-
  Inkludert:
  • Fly tur/retur direkte Oslo-Malaga inkludert bagasje.
  • Transport tur/retur flyplassen-hotellet
  • 7 netter i delt twin rom
  • 3 daglige måltider, vegetar buffèt
  • 2 daglige yoga økter med Rebecca
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 8
  Bestill reise

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  September 2022

  17/09Oslo GardermoenSpania, Andalucia - Yoga retreat i herlige omgivelser
  Leder: Rebecca van Eck
  Mer enn 417 500,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo