Skip to main content

Spania, Andalucia - Yogaretreat i herlige omgivelser

Dato: 17.- 24.september 2022

Yoga og vegetarisk gourmet i vakre Suryalila

Lær mer om yoga og bli trygg i din yogapraksis i en helt særegen atmosfære i «The Dome» i Suryalila. Ta inn den gode energien på stedet og nyt vegetariske gourmetopplevelser på yogaretreat med dyktige Henriette Lien.

  Yoga Andalucia Henriette Lien

  Høydepunkt

  • Daglig yoga med Henriette
  • Bo på en flott, restaurert olivengård
  • Fantastisk, vegetarisk gourmet-mat
  • Vakker natur og avslappende omgivelser

  Yoga Andalucia

  Påfyll og energi gjennom yoga med Henriette Lien

  Dagen starter med dynamisk yoga til en landlig utsikt over sletter og fjell. Så nytes en sunn og fargerik frokost som gir deg god næring. Dagen nytes slik du liker best, om det er en rolig stund i hengekøya, en dupp i saltvannsbassenget eller kanskje med en massasje?

  Gjennom yogaøktene kan du finne verktøy til å finne balansen i livet, og til å gi deg selv mer påfyll og energi. På den måten akkurat du trenger det. Er du helt ny til yoga, så vit at Henriette tilpasser til det nivået som passer deg best. Du velger selv hvor mye du vil delta på, og kan med god samvittighet prioritere ekstra egentid.

  Ettermiddagstimen er en roligere praksis for å runde av dagen. Du får da praktisere yin yoga som hjelper deg å roe nervesystemet ned. Det blir også et innblikk i thaimassasje, bindevevsavspenning, meditasjon og pusteøvelser. Alt for å lade batteriene så mye som mulig på den mest behagelige måten.Etter en stund vil du kunne kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Yoga kan også hjelpe deg å håndtere en ellers hektisk hverdag.

  paviljong med hengekøye, blå himmel, utsikt med trær og grønne åser

  Yogaparadiset i Suryalila – med Feng Shui i hvert rom

  Yogaparadiset ligger i Suryalila, Spania, mellom landsbyene Prado del Rey og Villamartin. Stedet ligger fredelig til i en stor dal ved foten av Sierra de Grazelema. Denne majestetiske fjellkjeden kan sees i horisonten bak gården. I tillegg finnes innsjøer og sletter fylt med solsikker.

  Suryalila er en vakker, renovert olivengård bestående av åtte hus som danner Cortijo og bærer en helt spesiell energi. I spansk stil er det to indre gårdsrom som blomstrer med appelsin- og sitrontrær. Det dyrkes økologiske grønnsaker og frukt på gården, og det meste av maten som serveres er selvdyrket. Og det er høner som gir deg ferske egg.

  Husene på eiendommen er smakfullt innredet og dekorert. Hvert rom er vakkert innredet etter Feng Shui-prinsippet. Suryalila har to yogarom. «Ganesha Yoga Shala» er et nydelig tretak samt tregulv som er fylt med lys fra vinduer i vegger og tak. Det har en herlig balkong der du kan nyte utsikten. «The Dome» har blitt kalt det mest storslåtte yogarommet i Europa. Den hellige geometrien skaper en katedral-lignende plass som er imponerende og unik. Fra The Dome er det utsikt over åser, olivenlunder og et gammelt kloster. Veggene er dekorert med fargerike veggmalerier av indiske guder og tibetanske bilder.

  Andalucia overnatting

  Overnatting på Suryalila

  Suryalila har mange forskjellige typer rom. Noen få rom har privat bad, ellers deler man bad med andre i gruppen. Vi har noen få enkeltrom og et par av dem har eget bad. Er du tidlig ute med din bestilling, får du et av de bedre rommene vi har tilgjengelig.

  Den økologiske gården har et deilig saltvanns-svømmebasseng utendørs. Det store hager med hengekøyer og utemøbler. Wi-Fi er tilgjengelig og det er en «Shakti»-butikk med utvalg av bøker, gaver, klær og annet. Stedet har også et massasjerom om du vil bestille massasje (tillegg i pris), og det er mulighet for forskjellige utflukter.

  Henriette Lien

  Din yogaleder, Henriette Lien

  Henriette underviser i vinyasa flow der det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner. Det blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre. Les mer om Henriette her.

  ”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.” - Henriette -

  Din leder: Rebecca van Eck

  Reisetype: Yoga, kultur, trening Brenner for: Bevegelsesglede og økoturisme Rebecca er vår grønneste reiseleder! Hun håndplukker sine destinasjoner med tanke på det beste for lokalbefolkning og miljø på stedene vi reise...

  Pris: 17 500,-
  Inkludert:
  • Fly tur/retur direkte Oslo-Malaga inkludert bagasje.
  • Transport tur/retur flyplassen-hotellet
  • 7 netter i delt twin rom
  • 3 daglige måltider, vegetar buffèt
  • 2 daglige yoga økter med Rebecca
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 8
  Bestill reise

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  September 2022

  17/09Oslo GardermoenSpania, Andalucia - Yoga retreat i herlige omgivelser
  Leder: Rebecca van Eck
  Mer enn 417 500,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo