Skip to main content

Spania, Altea - Treningsglede på luksushotel

Dato: 23 - 30 mai 2020
Pris: 14 440,-
Inkludert:
 • Flyreise tur/retur direkte Stavanger - Alicante inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Innkvartering 7 netter på 5 stjerners hotell
 • Frokost under hele oppholdet
 • 2 middager
 • Trening daglig
 • Therese Nordbø som din trener
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Treningsglede på luksushotell i Spania

Vi gjentar suksessen fra i fjor og pakker på ny kofferten og setter snuten ned mot varmere strøk. For hva er vel bedre enn å kickstarte sommeren sammen med en sporty gjeng i Altea, i Spania? Sammen med Therese og Kathrine skal dere først og frem svette, lære mye nytt om deg selv og hvordan kroppen din egentlig fungerer, men sammen skal vi også spise god mat, drikke god vin (for dem som liker det) og få nye venner. Direkte avreise fra Stavanger.

Altea trening

Høydepunkter

 • Trening i luksuriøse omgivelser
 • Lekkert hotell rett ved stranden
 • Sol og trening hånd i hånd
 • Direkte fra Stavanger (kan også reise fra Oslo om ønskelig – ta kontakt)

Hotel Villa Gadea

5 stjerners hotel ved stranden – SH Villa Gadea

SH Villa Gadea har en helt perfekt beliggenhet rett ved havet og kun 50 meter fra steinstranden. Hotellet ligger ca 1,5 kilometer fra Altea sentrum – en kort og herlig spasertur langs stranden fra hotellet.
På hotellet finner man alt det et luksushotell kan tilby, bar restaurant, svømmebasseng både innendørs og utendørs, supermarked og blant annet en herlig SPA avdeling hvor man kan koble av etter en treningsøkt med Therese.

Vi blir innkvartert i superior rom (ca 44 kvd) med havutsikt
Telefon
Hårføner
Air condition
Safe
24 timers room service
Telefon
Gratis Wi-Fi internett
Balkong eller terrasse

Treningsprogram

Det vil bli lagt opp til to treningsøkter hver dag i tillegg til 3 foredrag der du lærer mer om trening, kosthold og om det å sette seg mål. Det vil også bli mulighet å reise på utflukter og bare ligge strekk ut på en solseng og lese en god bok.
Jentene vil legge opp til trening tilpasset hver enkelt, så her er alle velkommen, selv om du aldri før har trent eller om du har trent aktivt i mange år.


Vi skal innom både kondisjon, mage, rumpe og fullkroppsstyrke. Det vil bli tatt i bruk både strikk, benk (sittebenk), kortstokk, trapp og egen og andres kroppsvekt. Du vil lære hvor lett det er å få til en god økt helt uten utstyr eller med det som du har rundt deg.

Du kommer til å reise hjem med litt mer kunnskap om trening, nye bekjentskap, litt flere smilerynker og en sliten, men fornøyd kropp.
Om du reiser alene, sammen med en søster, venninne eller mor, spiller ingen rolle. Vi ender opp som en sammensveiset gruppe uansett.

Kom deg opp av sofaen med Therese og Kathrine

Mange tror at trening er å måtte løpe 10 km eller løfte tyngst mulig, men trening er så mye mer. Trening er aktivitet, lek og moro. Therese har i 11 år drevet med håndball i eliteserien i Norge. Nå har hun lagt håndballskoa på hylla og startet med løping, i tillegg fokuserer hun på å spre treningsglede og dele sin kunnskap og erfaringer med kvinner. Therese bor og jobber i Stavangerområdet.

Vi har alle møtt dørstokkmila og opplevd at døgnet har for få timer til å få lagt inn den treningsøkten som egentlig var ønskelig. Mørket kommer alt for fort og sofaen er plutselig mye vanskeligere å komme seg opp av. I løpet av en uke med Therese blir du motivert og kan starte på ny. Vi skal lære nye veier for å lure disse hverdagsfellene.

Kathrine er pedagog, fysisk og mentaltrener samt kostholdsveileder. En sprudlende jente som har et stort hjerte for å motivere og inspirere - og kan lokke oss. Kathrine er opptatt av å finne balansen mellom alt en stressende hverdag måtte by på og en sunn og aktiv livsstil, dele kunnskap på en enkel måte og sortere hva som er hva i jungelen av tips og råd om trening og kosthold, bygge selvfølelsen, og ha det bra med deg selv.

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
23/05StavangerSpania, Altea - treningsglede på luksushotell
Leder: Therese Nordbø
Mer enn 414 440,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo