Skip to main content

Spania, Andalucia - Yoga og meditasjon med Renée

Yogaretreat i nydelige Andalucia

Suryalila vil vekke dine sanser og berike din kropp og sjel. Et perfekt sted for inspirasjon og utøvelse av yoga. Med energi fra både yoga og nydelig mat har du her fantastiske muligheter for aktive eller late dager både ute og inne. En reise hit er en gave til hele deg.

Log out* Shut down * Do yoga

Høydepunkt

 • Yoga og meditasjon 2 ganger daglig
 • Meditasjoner for dyp og behagelig hvile
 • Yoga Nidra, dyp avspenning med et våkent sinn
 • Massasjeteknikker for ansikt, kjeve, nakke og skuldre
 • Teknikker til en god mental helse i ditt daglige liv
 • Herlige dager med fokus på din kropp og din helse
 • Et energikick å ta med seg inn i hverdagen

yoga suryalila

Yoga i Spania

Det er aldri for sent å begynne med yoga, og om du noen gang har lurt på hva yoga er, får du gode svar på denne reisen. Her får du grundig innføring i yogaens mange muligheter og aspekter. Forskjellige retninger innen yoga og kunnskap om chakra, mantra og mye annet du kanskje har hørt eller lest litt om. Vi skal utføre MediYoga, Hatha Yoga og Chi ball, alt i sin autentiske form. Du kommer garantert til å være glad for at du tillot deg selv denne fristunden fra alle gjøremål i hverdagen. Sammen med vår leder Renée gjør vi yoga med den kroppen vi har!

Bo på en vakker spansk olivengård - Suryalila Retreat

Suryalila Retreat ligger i svært billedskjønne omgivelser og byr på en helt spesiell energi. Det er en eldre, men vakker og renovert Olivengård som består av 8 bygninger i spansk stil som omgir en gårdsplass full av blomstrende appelsin- og sitrontrær.

Andalucia Suryalila

Surylila ligger stillferdig plassert i en stor åpen dal ved foten av Sierra de Grazelema. Den vakre og fantastiske naturen finnes i alle omgivelsen rundt dette retreatet; de majestetiske fjellene, solsikkeåkerne og innsjøene som gir en følelsen av rom og åpenhet er meget oppløftende.

Bygningene på tomten er alle smakfult og kunstenerisk innredet og dekorert, med tanke for detaljer. Hvert eneste rom er innredet i Feng Shui for å skape harmoni og balanse.

På Suryalila er de svært stolte over å kunne tilby gourmet vegetar- og veganvennlige økologisk mat. Du kan også få kjøpt økologisk vin og øl. Her dyrkes mye selv, og lykkelige høner byr på ferske egg. På gården bor kalkuner, geiter og påfugler som med sine snåle lyder vandrer fritt omkring. Det bor også hester her, og eieren som driver en rideskole, tar deg gjerne med på en guidet ridetur.

Om du ønsker å bare slappe av og forynge deg selv mellom yoga øktene, kan du gjøre det enten i det store saltvannsbassenget, i saunaen, eller med en god, dyp massasje behandling.

Renee

Din yogainstruktør Renée Ramsey

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør med mer enn 25 års erfaring med yoga, pust og meditasjon. Hun gleder seg vilt til å få vise deg alt det fantastiske dette autentiske yogasenteret har å by på. Les mer om Renée her!

Noen tilbakemeldinger om Renées undervisning fra tidligere deltagere:

 • «Jeg opplever yoga med Renée som veldig helhetlig. Hun skaper en trygg og god atmosfære i undervisningen. Kunnskap og informasjon underveis støtter oss i øvelsene. Vi blir ledet inn i dype og gode meditasjoner, og dette er spesielt godt etter yoga.»
 • «En behagelig atmosfære, feiende flink, rolig og omsorgsfull yogainstruktør.»
 • «Yoga har gitt meg et nytt liv med et nytt tankemønster, og jeg sover mye bedre etter yogatimene.»
Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo