Spania, Torrevieja - yogareise fra Stavanger

Høydepunkter:

  • To daglige yogaøkter
  • ​Meditasjon
  • Ro ned og lad energi
  • Sunn mat
  • Velvære
  • Nyt late dager, spa, golf og/ eller utforsk Alicante 
Last ned program

Velkommen til yoga-retreat i Torrevieja, Spania 

Denne langhelgen skal vi bo på det lekre hotellet La Laguna Golf & Spa, som innebærer direktefly fra Stavanger til Alicante inkludert i prisen. 

Det blir yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld). Utover dette står du fritt til å gjøre det du måtte ønske. Dette er en ypperlig mulighet til å roe ned og gjøre gode ting for seg selv, og er en flott velværetur der man kan koble ut fra hverdagen hjemme, og finne mer balanse i kropp og hode. Her blir det flere muligheter som yoga, meditasjon og pust, spise sunn mat, lese en god bok ved bassengkanten, pluss mulighet til å bestille en behandling i hotellets spa-avdeling, spille golf, å gå turer i naturparken som ligger like i nærheten, eller utforske Alicante by.

Kommentarer fra vårens deltagere

Hele reisen ble en minnerik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun hver enkelt deltaker med gode råd og veiledning. Jeg tror at Anne Siv rørte samtlige med sitt engasjement for yoga og for den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente. Ta godt vare på henne :) 

..Hotellresepsjon og øvrig personal var svært imøtekommende og behjelpelige under hele oppholdet. Med tilgang til dusj i SPA etter utsjekk på avreisedag. All mat smakte svært godt. Gode vegetar alternativ...

Her bor vi på La Laguna Golf & Spa 

Hotel La Laguna ligger rett ved siden av naturområdet ved lagunene i La Mata og Torrevieja, som er et perfekt sted for avslapning. Hotellet har 95 fullt utstyrte hotellrom og har et fremragende hotellanlegg der du kan nyte saltvannsbassenget, et spa på 700 kvm, restaurant med Middelhavskjøkken, et treningsstudio og har meget gode senger. Her vil vi spise god frokost og middag hver dag.
Se gjerne mer om hotellet her: http://www.hotellalaguna.com

Om yoga 

Vi skal starte dagen med deilig morgenøkt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytsekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelt spenninger og lade opp energi til en ny dag. Anne Siv har erfaring i alt fra barsel-yoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60+. Langhelgen i Spania passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over lengre tid. All undervisning er på norsk. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har.

Hvem passer reisen for?

Reisen er åpen for menn og kvinner i alle aldre. Her er du velkommen som nyskjerrig nybegynner eller en god yogaveteran. 

Om Anne Siv Aasen

Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvikyoga

Anne Siv har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Patanjali er en yogastil som har fokus på teknikk og linjering i kroppen. Å øke symmetri; lik styrke, balanse og fleksibilitet på kroppens høyre og venstre side. Øvelsene tilpasses til hver en kropp, nybegynnere så vel som viderekommende. Ta med egen yogamatte og gjerne yogautstyr om du er vant til å bruke blokker og belte m.m

 

Hjertelig velkommen

Status:
Fullt

Kart