Skip to main content

Spania, Torrevieja - yogareise fra Stavanger

Status:
Fullt

Yogaretreat på lekkert hotell i Torrevieja, Spania

Velkommen til deilige dager med fokus på å gjøre gode ting for deg selv og kroppen din! Daglig yoga, pust og meditasjon legger grunnlaget for å virkelig nyte en liten ferie ved Spanias solkyst - og sove godt i deilig hotellseng. Koble ut hverdagen med en bok ved bassengkanten eller bestill deg en spa-behandling på hotellet. I nærområdet finner du også golfbane og naturpark om du vil rusle deg en tur. Det er også mulighet for dra til den multikulturelle byen Alicante og se seg om.

Høydepunkter

 • Direktefly fra Stavanger
 • To daglige yogaøkter
 • ​Meditasjon
 • Ro ned og lad energi
 • Sunn og god mat
 • Velvære / spa
 • Lekkert hotellanlegg

Hotellet vi bor på, La Laguna Golf & Spa

Hotel La Laguna ligger rett ved siden av naturområdet ved lagunene i La Mata og Torrevieja. Dette er et perfekt sted for å slappe av, nyte livet og ta vare på seg selv. Hotellet har et flott anlegg der du kan nyte saltvannsbasseng, spa på 700 kvm, restaurant med Middelhavskjøkken, treningsstudio og meget gode senger. Vi spiser god frokost og middag på hotellet hver dag. Se gjerne videoen under for hva du har i vente:

Yoga på reisen

Det blir yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld). Vi starter dagen med en deilig morgenøkt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytsekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelle spenninger og lade opp energi til en ny dag. Langhelgen i Spania passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over lengre tid. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har. All undervisning er på norsk.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen er åpen for både menn og kvinner i alle aldre. Her er du velkommen uansett nivå da øvelsene tilpasses hver enkelt deltager.

Din yogalærer, Anne Siv Aasen

Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvikyoga. Hun har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Patanjali er en yogastil som har fokus på teknikk og linjering i kroppen. Å øke symmetri; lik styrke, balanse og fleksibilitet på kroppens høyre og venstre side. Anne Siv har erfaring i alt fra barsel-yoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60+. Øvelsene tilpasses til hver kropp, nybegynnere som viderekommende. Ta med egen yogamatte og gjerne yogautstyr om du er vant til å bruke blokker og belte m.m. Hjertelig velkommen!


Kommentarer fra vårens deltagere

 • Hele reisen ble en minnerik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun hver enkelt deltaker med gode råd og veiledning. Jeg tror at Anne Siv rørte samtlige med sitt engasjement for yoga og for den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente. Ta godt vare på henne :)
 • Hotellresepsjon og øvrig personal var svært imøtekommende og behjelpelige under hele oppholdet. Med tilgang til dusj i SPA etter utsjekk på avreisedag. All mat smakte svært godt. Gode vegetar alternativ.

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo