Spania, Torrevieja - yogareise fra Stavanger

Høydepunkter:

  • To daglige yogaøkter
  • ​Meditasjon
  • Ro ned og lad energi
  • Sunn mat
  • Velvære
  • Nyt late dager, spa, golf og/ eller utforsk Alicante 
Last ned program

Velkommen til yoga-retreat i Torrevieja, Spania 

Denne langhelgen skal vi bo på det lekre hotellet La Laguna Golf & Spa (se gjerne mer her: http://www.hotellalaguna.com/) , som innebærer direktefly fra Stavanger til Alicante inkludert i prisen. Reisen er åpen for menn og kvinner.

Det blir yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld). Utover dette står du fritt til å gjøre det du måtte ønske. Dette er en ypperlig mulighet til å roe ned og gjøre gode ting for seg selv, og er en flott velværetur der man kan koble ut fra hverdagen hjemme, og finne mer balanse i kropp og hode. Her blir det flere muligheter som yoga, meditasjon og pust, spise sunn mat, lese en god bok ved bassengkanten, pluss mulighet til å bestille en behandling i hotellets spa-avdeling, spille golf, å gå turer i naturparken som ligger like i nærheten, eller utforske Alicante by.

Hotel La Laguna ligger rett ved siden av naturområdet ved lagunene i La Mata og Torrevieja, som er et perfekt sted for avslapning. Hotellet har 95 fullt utstyrte hotellrom og har et fremragende hotellanlegg der du kan nyte saltvannsbassenget, et spa på 700 kvm, restaurant med Middelhavskjøkken, et treningsstudio og har meget gode senger.

Om yoga og Anne Siv Aasen:

Vi skal starte dagen med deilig morgenøkt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytsekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelt spenninger og lade opp energi til en ny dag. Anne Siv har erfaring i alt fra barsel-yoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60+. Langhelgen i Spania passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over lengre tid. All undervisning er på norsk. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har.

Hjertelig velkommen

Status:
Fullt

Kart