Spania, Torreviaje - yogareise fra Stavanger

Dato: 7 - 10 mars 2018
Pris: 8 900,-

Høydepunkter:

To daglige yoga økter

Meditasjon

Ro ned og lad energi

Sunn mat

Velvære

Nyt late dager, spa, golf og/ eller utforsk Alicante 

Last ned program

Velkommen til Yoga Retreat i Torreviaje, Spania 

Denne helgen skal vi bo på lekre hotel La Laguna Golf & Spa, se gjerne mer her: http://www.hotellalaguna.com/   Det er direkte fly til Alicante fra Stavanger inkludert i priset. 

Det blir yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld). Utover dette står du fritt til å gjøre det du måtte ønske. Dette er en ypperlig mulighet til å roe ned og gjøre gode ting for seg selv. En velvære tur for å koble ut fra hverdagen hjemme, finne mer balanse i kropp og hode. Yoga, meditasjon og pust, sunn mat, les en god bok ved bassengkanten, bestill gjerne en behandling i hotellets spa-avdeling, spille golf, gå turer i naturparken som ligger like ved eller utforske Alicante by.

Hotel La Laguna ligger rett ved siden av naturområdet ved lagunene i La Mata og Torrevieja. Et perfekt sted for å slappe av. Hotellet har 95 hotellrom som er fullt utstyrt og med et fremragende hotellanlegg der du kan nyte svømmebassenget med saltvann, en SPA på 700 kvm, restaurant med Middelhavskjøkken,  treningsstudio og meget gode senger.

Om yoga og Anne Siv Aasen

Vi skal starte dagen med deilig morgen økt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flyt sekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelt spenninger og lade energi til en ny dag.  Anne Siv har erfaring i alt fra barselyoga, yoga for rygg, restorative/ rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60 +.  Langhelgen i Spania passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over tid. All undervisning er på norsk. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har.

Pris:
8 900,-
Dager:4
Inkludert i reisen
Flyreise t/r
Transfer fra og til hotellet
3 netter i delt rom
Frokost og middag daglig
2 daglige yogaøkter med Anne Siv som er med fra Norge
herlig fellesskap med andre yoga interesserte jenter
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
07/03StavangerSpania, Torreviaje - Yoga reise direkte fra Stavanger med Anne Siv28 900,-Bestill