Skip to main content

Spania, Malaga - Privat gruppe med Ina K Leraand

Status:
Fullt

Privat reise med Ina K Leraand til Spania - det er LEDIG plass men du må melde deg på mail til oss - se under:

Dato: 08.-15. oktober 2019

Huset ”Cortijo in Mijas”, Cortijo har et hovedhus med fem gjestehus sammen med 5 leiligheter, 2 studio, en duplex leilighet og to tradisjonelle hus alle sammen møblert til en høy standard. Gjestehuset har 2 svømmebassenger, flere terasser, en eiendom som ligner en park, en stor hage med sitroner, oliven, avokado og fiken trær. Det er lokalisert i nærheten av Mijas, et sjarmerende sted som utstråler noe udødelig gjennom sin skjønnhet og uberørte natur.
Det er totalt 17 rom tilgjengelig for oss, alle med private bad. Vi vil ha en privat kokk tilgjengelig for oss som forbereder og lager frokost, lunsj og middag. Vi trenger ikke å bekymre oss for noe. Rommene vil bli rengjort daglig og håndklær skiftet.

Om felles aktiviteter:

Det vil bli tilbudet utflukter til noen av de stedene du ser på bilder her - dette er ikke inkludert i oppholdet.

Om lederne:

Ina, fysioterapeut med master i nevrologi og yogalærer, kurs i LSVT BIG og PWR. Steffen: Fysioterapeut, tidligere fotballspiller, trener/instruktør med lang erfaring med gruppetrening- alt i fra kroppsbevissthetsgruppe, ballspill, kettelbells, høy intensitets gruppe, løping og styrketrening. Merete Olaussen, helsefagarbeider, personlig trener og yogalærer med lang erfaring innen helse og yoga.

Inkludert:

- Direkte fly fra Trondheim til Malaga
- Bagasje
- Seteplassering samlet
- Transfer fra og til flyplass
- Privat villa for gruppen i 7 netter i delt rom med daglig rengjøring
- Helpensjon i villaen laget av privat kokk
- 3 måltider/ dagen
- Trening 2-3 ganger om dagen med tre ulike instruktører

Pris: kr 13.990,- i delt dobbeltrom.

Tillegg:

- Eget rom for 1 person kr 1.500,- for 7 netter
- Alkohol eller annen drikke
- Reiseforsikring

Om reisen:

Det er direkte fly for oss fra Trondheim til Malaga, vi flyr med Norwegian. Det er inkludert med 1 kolli bagasje til 20 kg samt 1 håndbagasje til 8 kg. Det er sjekk inn senest 1,5 time før flyavgang.

Flytider:

Avgang den 08 OCT fra Trondheim kl 10.55 og ankomst til Malaga kl 15.25

Retur den 15 OCT fra Malaga kl 06.00 og ankomst til Trondheim kl 10.15

Påmelding:

Dette er en lukket reise og kun åpent for deltagere på Ina's treningsgruppe. Du melder deg på gjennom å sende en mail til oss med følgende informasjon:

Navn som i passet (meget viktig), din postadresse, ditt telefonnummer, din mail-adresse (du får bekreftelse og faktura på mail), hvem du ønsker å dele rom med eller om du ønsker å betale kr 1500,- ekstra for eget rom. Begrenset antall plasser og vi behandler påmeldinger ettervhert som de kommer inn. Vennligst send mailen til Ina Kvam Leraand på inakl_88@hotmail.com

Etter at du har meldt deg på mottar du en faktura, du velger om du vil betale med vanlig bankoverføring eller med kredittkort. Det er kr 2000 i depositum som har forfall i løpet av 10 dager etter påmelding. Restbeløpet har forfall 28. august 2019.

Her er link til våre reisevilkor: https://www.jomfrureiser.no/reisevilkor

Hjertelig velkommen!

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo