Spania, Castelldefels - Variert trening, strandliv og sykkelsightseeing i Barcelona by!

HØYDEPUNKTER:

  • Trening, kunnskap og motivasjon med Christin Kalve
  • Stranden vi bor på
  • Vakker natur i nærområde
  •  Sykkeltur m.m i Barcelona by
  • Spansk middelhavskost
Last ned program

Instruktør: Christin Kalve

Castelldefels er en koselig by som ligger i hjertet av Costa del Garraf, mellom det fjellrike landskapet i nasjonalparken Garraf og Middelhavet. Her finner du blant annet mer enn fem kilometer med langstrakte strender kun 30 minutter unna Barcelona sentrum. Denne eksepsjonelle beliggenheten gjør det til et attraktivt reisemål og et flott sted for oss å trene både i hotellets hager, på stranden eller i naturen rundt. På stranden kan du nyte strandliv, sandvolleyball, vannsport, padling m.m. Byen var også med på å arrangere sommer-OL i 1992. Her finner du ogstå byliv med shopping, trendy restauranter, kafeer, vakre kirker osv. Området har gode rekreasjonsforhold, som for eksempel fotturer langs strandpromenaden, i byparkene eller i den nærliggende Garraf Natural Park med vakker natur, dyreliv og fjell. De gode temperaturene på kysten av Barcelona gjør byen til en populær badeby med muligheter for en aktiv ferie.

Vi har booket et avslappende strandhotell 4* så her blir det variert trening med Christin to ganger om dagen, både morgen og ettermiddag. Vi har inkludert en sykkeltur i Barcelona hvor du besøker noen av attraksjonene, og siden det er såpass lett å komme seg inn til Barcelona med tog så er det store muligheter for flere turer inn til byen om man ønsker det i løpet av denne reisen. Barcelona anbefales på det sterkeste med supre shoppingmuligheter, unik arkitektur, tapas restauranter, koselige bakgater osv, som gjør turen et must!

Variert trening: Styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, bootcamp, stretch and relax ++

Instruktør Christin Kalve. På turene til Christin er det veldig varierte og effektive treninger og det er bare å glede seg til å ta del i ulike tema og oppgaver for å få bedre livskvalitet og mer glede i hverdagen! Du vil fort merke at Christin er opptatt av å formidle livsglede - bruke tankenes kraft og finne balansen mellom det gode og det sunne liv, samt å spre energi, mestringsfølelse og ekte treningsglede. Du vil bli utfordret utrent eller godt trent, og det er mye mulig det forsvinner 1-2 kilo på denne reisen. Ta med treningsstrikk med håndtak, en fin notatbok og godt humør!
 

Sykkelturen i Barcelona: Vi tar buss inn til Barcelona hvor dere starter en sykkeltur for å bli bedre kjent med Barcelonas mange spennende attraksjoner og monumenter. Med engelsktalende guide og varighet på ca. 2-3 timer sykler dere i det gotiske kvarteret, langs Barceloneta-stranden, i Ciutadella parken, i Born-distriktet..

Vi bor godt på strandhotellet hotel Playafels 4*:  http://en.hotelplayafels.com/  

Fasiliteter på hotellet: Strand, svømmebasseng, grønne hager, 24-timers resepsjon, gratis wifi på hele hotellet, business senter, restaurant og bar, sykkelleie, vaskeri   

På rommene: Moderne innredning, air condition, safe, tv, fullt utstyrt bad med hårføner ++, minibar.

Pris: Kr 13 500- i delt rom.   Enkeltrom tillegg: Kr 2 800,-  Dessverre dyrere reise nå, grunnet dyrere flypriser.

 

Status:
Fullt

Kart