Skip to main content

Spania, Torremolinos - Trening med mestring

Variasjon og mestring

er alltid med når vår leder Marit gjennomfører treningsreiser. Samtidig vet vi at det er utenfor komfortsonene magien skjer. Her blir det fokus på både styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighet og egentid!!
Gi deg selv en aktiv start på sommerferien, og bli med Marit til Spania.

Passer denne reisen for meg?

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv, og trene sammen med andre. Ønsker du treningsinspirasjon er det bare å bli med! Her er ingen aldersgrense, men det forventes at du har noe erfaring med trening. Det vil uavhengig av alder og fysisk form legges til rette for at du skal oppleve mestring og treningsglede!

Du er velkommen å reise alene, med en venninne, søster, datter eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen.
Treningen vil gjennomføres på stranden og ved hotellet, med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands og strikk.
Det blir økter med fokus på styrke av hele kroppen, og det blir ulike former for kondisjonstrening og utholdenhetstreing. I tillegg blir det yogainspirerte økter med bevegelighet, balanse og avspenning. Variert og allsidig, og garantert noe som passer en hver.
Det blir også et inspirasjonsforedrag under uken.

Herlig 4 stjernes hotell ved stranden i Spania


Vi bor ved Sol Don Pablo Hotel i Torremolinos, et herlig 4 stjerners hotell rett ved stranden og kort vei til sentrum. På hotellet skal vi nyte frokost og middag hver dag i deres fine restaurant. Hotellet har også et herlig innendørs svømmebasseng og spa avdeling med behandlinger (mot betaling). Ved hotellet finner man en herlig hage med svømmebasseng og det er trådløs internettillgang på hele hotellområdet. Rommene har to senger og inneholder tv, minibar (ekstra kostnad), luftkondisjonering og en fin uteplass.

Hvem er min treningsleder?


Jeg heter Marit Endresen og er utdannet allmennlærer, personlig trener samt sertifisert coach (NLP). Jobbet som lærer frem til 2010. Jeg har vært i treningsbransjen siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstruktør i SATS. De siste 10 årene har jeg jobbet som personlig trener hos EVO Fitness, i tillegg til oppdrag i bedrifter og utetrening for grupper. Jeg driver https://www.treningmedmening.net

Min drivkraft er å inspirere andre til å se verdien av å trene, og å få deg til å finne din mening med treningen du gjør. Samt hjelpe deg å pushe grenser! Jeg gleder meg til å inspirerer og pushe deg sammen med andre i Torremolinos !


Hvilken resultat kan jeg forvente meg etter en uke med trening i Torremolinos ?

Etter en uke med meg har du fått inspirasjon til å fortsett med de god treningsvanene dine. Du har lært hvordan du kan trene korte effektive økter, som du kan gjøre når som helst, og nesten hvor som helst. Du har også fått finpusset på teknikken din, på enkelte styrkeøvelser. Det har fått kjenne på verdien av å trene variert. Du drar hjem med overskudd og energi, nye bekjentskap og klar for sommeren 2020.

Mitt motto er : "Action is the power of the word ". Jeg er opptatt av å skape handling, det vil si å kunne gi deg verktøy til hvordan du skal gjennomføre det du har lyst til, og ikke bare snakke om det. Så her er det ferdig snakka - nå er det bare for deg å melde deg på, så sees vi! Velkommen!

Plan for uken:


Morgenøktene gjennomføres ca kl 0730
Ettermiddagsøktene gjennomføres ca kl 1730
Øktene varer 30-60 min
5-6 kondisjonsøkter
5-6 styrkeøkter
5-6 yogainspirerte mobilitetsøkter
Mesternes mester a la Torremolinos
1 -2 foredrag
1 åpen dag
2 reisedager

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo