Spania, Salobreña - Trening, fottur og strandliv med Natalie

Dato: 5 - 12 mai 2018
Pris: 12 500,-
Dato: 5 - 12 mai 2018
Pris: 12 500,-

Denne reisen går direkte fra Bergen eller Oslo t/r (kommer du fra andre byer kan vi søke opp ett pristilbud på tilknytningsbillett til enten Bergen elller Oslo men du vil trenge en overnatting da de ter tidlig avgang fra begge steder.

Dette er en aktiv ferie med trening og strandliv i fokus. Målet for uken, er at du skal fylle energilagrene, og ikke minst: få motivasjon og inspirasjon til å fortsette treningen når du kommer hjem. I flotte omgivelser, på stranden og på hotellets områder, skal vi boltre oss med ulike treningsformer og sporty aktiviteter. Det blir også mange muligheter til egentid, soling, bading og kos.

Hvem passer turen for?

Turen er tilpasset jenter i alle aldre. Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form, vil du garantert få utbytte av denne turen. Dersom du liker å bevege deg, og lære mer om hvordan du enkelt kan spise bedre, føle deg bedre, og ta litt bedre vare på deg selv, er denne turen midt i blinken.

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges individuelt, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, Catslide og mye mye mer.Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også bli muligheter til å bli med på diverse utflukter. Vi har inkludert en felles fottur.

Eksempel på dagsplan:

Formiddag: Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk      Kl. 10.00: Felles frokost

Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen J

Ettermiddag: Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp på stranden    Kl. 20.00: Felles middag

(*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.)

Instruktør og turleder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland, til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt, og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp DEG til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på tur med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland.  Og/eller Instagram: @NatalieTotland

Her bor vi

Dette 4*  resort-hotellet ligger rett stranden i landsbyen Salobrena (på Malga kysten) Nyt solen på stranden eller slapp av i spaet eller i ett av hotellets 2 bassenger eller innendørs basseng.  Om kvelden kan du nyte et godt måltid i en av stedets 2 restauranter. Alle rommene har wi-fi, en møblert balkong, en flatskjerm-TV og parabol. Hotellet har fine grønne hager , volleyballbane og tennisbaner.

Romfasiliteter:      

Wifi, Innredet balkong, Klimaanlegg , Kjøleskap, Daglig rengjøring , Privat bad , Hårføner , Badekar eller dusj , Safe,Skrivebord ,Blendingsgardiner , TV

 

Pris:
12 500,-
Dager:8
Inkludert i reisen
*Flyreise Bergen - Malaga t/r
*Transfer
*7 netter i delt dobbeltrom 4* hotell
*Frokost og middag daglig inkludert drikke
*Daglige treningsøkter med Natalie
*1 fottur med guide
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
05/05Bergen Spania, Malaga - Trening og fottur med Natalie fra Bergen 612 500,-Bestill
05/05Bergen Spania, Malaga - Trening og fottur med Natalie fra Oslo 612 500,-Bestill