Feriemodus på Spansk badeperle med Loni Bjerkholt-Pedersen

HØYDEPUNKTER:

• Spansk badeperle
• Ekte og avslappende feriestemning
• Variert og morsom trening med Loni
• Stand-up show
• Motivasjonstips

Last ned program

Vi skal til Menorca – eller lille Mallorca som navnet egentlig kommer fra. På øya finner du vakker natur, utallige fine strender og bukter og lokale sjarmerende byer. Her er det et lavere støyvolum, noe færre turister, avslappende atmosfære og mer feriestemning! Her blir det bevegelse både av kropp og lattermusklaturen. Loni er ujålete og humoristisk, og ikke redd for å by på seg selv. Hun er opptatt av at trening skal være gøy, og er spesielt opptatt av å kjempe mot kroppspress- og skjønnhetshysteri. Hun legger til rette for allsidig trening med mye svette og latter, og er levende opptatt av å skape trening- og læring med fokus på hele mennesket, med plass til alle. Reisen er perfekt for deg som elsker vakre strender og ønsker å få noe emr ut av ferien med påfyll med trening og inspitasjon.

Loni som instruktør og reiseleder

Loni Bjerkholt-Pedersen har variert og allsidig utdanning og arbeidserfaring innen coaching og veiledning. Hun jobber som Zumba Fitness-instruktør i Fresh Fitness Porsgrunn og i Larvik kommune. Ellers er Loni stand-up komiker og konferansier, og aktiv kurslærer i ulike temaer innen motivasjon, ledelse og styrearbeid. Loni er ujålete og humoristisk, og ikke redd for å by på seg selv. Hun er opptatt av at trening skal være gøy, og er spesielt opptatt av å kjempe mot kroppspress- og skjønnhetshysteri. Hun legger til rette for allsidig trening med mye svette og latter, og er levende opptatt av å skape trening- og læring med fokus på hele mennesket, med plass til alle.På denne turen legger Loni opp til to daglige økter med variert trening.Det blir både kondisjon og styrke og hun vil også snakke om motivasjon for å oppnå en aktivt og sunn livsstil.

Portblue Hotels & Resorts, Salgar Hotel

VI har byttet hotell til Salgar Hotel, et 4* hotellanlegg som er kun for voksne. Det passer oss mye bedre - litt romsligere og bedre treningsfaxiliteter og flere hotellrom. Hotellet ligger vakkert til i den lille byen Alcaufar, helt øst på øya. Det er ca 20 minutter å kjøre fra flyplassen. Hotellet ligger kun 100 meter fra noen av de aller beste strendene på Menorca. Det er gratis wifi og poolhåndkle. Så her får bi både natur, anledning til litt byliv med shopping og restauranter samt våre felles aktiviteter og god tid til ferie avslapping enten ved hotellets basseng eller stranden. Her er link til hotellet: https://www.portbluehotels.com/hotel/menorca/en/salgar-hotels-in-menorca

 

 

Spennende tema på reise

  • Selvaksept, trivsel og livsglede
  • Mental trening; energi- og motivasjon
  • Styrketrening med egen kroppsmotstand
  • Zumba-trening og VannZumba-trening
  • Mindfullness, Yoga og Pilates

Mindre turisme mer sjarm

Menorca har bevisst unngått masseturisme. Øya er et naturreservat og det finnes strenge regler for hvor mye turismen får ekspandere. I de mest populære byene rundt hovedstaden Mahón og havnebyen Cituadela dominerer fortsatt det lokale hverdagslivet. Øyas kyst er variert, med klipper og sandstrender og her er herlige stier godt egnet for vandring og sykkel.

Etter 29.5.17 er det dessverre noe dyrer reise grunnet dyrere flybilletter.  

Status:
Fullt