Spania, Mallorca - Trening, sol & bad 

Dato: 15 - 22 september 2018
Pris: 11 900,-

Høydepunkter:

- To treningsøkter om dagen
- Instruktør og leder Linn Røymstad
- Egentid mellom treningsøktene hvis du måtte ønske
- Tid til å nyte sol, hav, natur og herlig fellesskap
- Foredrag om trening og kostholdsråd

 

Spania, Mallorca - Treningsreise med Linn Røymstad 

 

Om hotellet:

Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, mens området i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger også ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova.
Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og rundt 20 minutter gå-avstand, med fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter.

Instruktør og leder: Linn Røymstad

Instruktør og leder på reisen er Linn Røymstad. Til daglig finner du henne på EVO Nydalen der hun jobber som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2011, og ser på helheten mellom det mentale og det fysiske hos sine kunder. Linn har utdanning innenfor coaching, pedagogikk og videreutdanning knyttet til yrket som personlig trener. Hennes motto er «opplev mestring med trening, og få det som livsstil».
Linn forteller: Trening skal oppleves som gøy og mestringsorientert. Framgang kommer av kontinuitet og at du som trener med meg også har en forståelse av hvorfor vi gjør det vi gjør og tar eierskap til din egen treing. Jeg fokuserer mye på mestringsfølelsen og den vet jeg at du raskt vil oppleve når vi har 2 treningsøkter sammen hver dag! Det blir stor variasjon i våre treningsøkter.

Treningsopplegget:

Det legges opp til allsidig trening som tilpasses den individuelles fysiske form. Både styrke, kondisjon og bevegelighet vil bli utfordret med to treningsøkter om dagen. Treningene vil bli gjennomført med egen kroppsvekt og med enkelt utstyr. Det blir også holdt et foredrag om hvordan legge opp til smart og variert trening, samt enkle kostholdsråd. Foredraget vil bli holdt etter en av morgenøktene og frokost. I mellom treningsøktene disponeres tiden fritt til det du måtte ønske. God tid til å nyte både sol, hav, bassenglivet, naturen og herlig fellesskap med andre jenter.


Hjertelig velkommen på tur med Linn Røymstad!

Pris:
11 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Fly Oslo – Palma t/r
• Transfer flyplassen t/r
• 7 netter på Hotel Galatzo
• Halvpensjon (frokost, middag)
• Shuttlebus til sentrum 1 gang i timen
• 2 daglige treningsøkter
• Linn Røymstad som instruktør og turleder

Ikke inkludert:
• Reise- og avbestillingsforsikring
• Personlig forbruk
• Andre måltider og alle drikkevarer
Transporttype:Fly
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
15/09Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Treningsreise med Linn Røymsland811 900,-Bestill