Skip to main content
Status:
Fullt

Treningsreise til Mallorca med Linn Røymstad

Bli med på treningsreise med erfaren PT som gir deg mestringsfølelsen! Det blir variert trening som tilpasses individuelt nivå, kostholdsråd - og masse tid til å nyte livet på flott hotell med sol og bad!

Hotellet vi skal bo på, Maritim Galatzo Hotel

Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, mens området i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger også ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova. Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og rundt 20 minutter gå-avstand, med fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter. Link til hotellet finner du her.

Din instruktør og leder, Linn Røymstad

Linn Røymstad jobber til daglig på EVO Nydalen som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2011 og ser på helheten mellom det mentale og det fysiske hos sine kunder. Linn har utdanning innenfor coaching, pedagogikk og videreutdanning knyttet til yrket som personlig trener. Hennes motto er «opplev mestring med trening, og få det som livsstil».

Treningsopplegget på reisen

Det legges opp til allsidig trening som tilpasses individuelt. Både styrke, kondisjon og bevegelighet vil bli utfordret med to treningsøkter om dagen. Treningene vil bli gjennomført med egen kroppsvekt og med enkelt utstyr. Det blir også holdt et foredrag om hvordan legge opp til smart og variert trening, samt enkle kostholdsråd. Foredraget vil bli holdt etter en av morgenøktene og frokost. I mellom treningsøktene disponeres tiden fritt til det du måtte ønske. God tid til å nyte både sol, hav, bassenglivet, naturen og herlig fellesskap med andre treningsglade. Reisen er åpen for menn og kvinner.
Linn forteller: Trening skal oppleves som gøy og mestringsorientert. Framgang kommer av kontinuitet og at du som trener med meg også har en forståelse av hvorfor vi gjør det vi gjør og tar eierskap til din egen treing. Jeg fokuserer mye på mestringsfølelsen og den vet jeg at du raskt vil oppleve når vi har 2 treningsøkter sammen hver dag! Det blir stor variasjon i våre treningsøkter.

Høydepunkter:

  • To treningsøkter om dagen
  • Instruktør og leder Linn Røymstad
  • Mulighet for egentid mellom treningsøktene
  • Tid til å nyte sol, hav, natur og herlig fellesskap
  • Foredrag om trening og kostholdsråd


Hjertelig velkommen på reise med Linn Røymstad!

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo