Skip to main content

Spania, Mallorca - Herlig ferie med enkel trening under palmene

Trening og herlig ferie på Mallorca

Mallorca lokker med vakre strender, deilig tapas og solrike late dager. Legg til trening og meditasjon med litt Flower Power innslag så får du den ultimate ferien! «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin sitt fokus. På denne reisen får du enkle og naturlige treningsøkter blandet med masse latter, fellesskap og hyggelige samtaler på stranden, under palmene og i hagen.

Høydepunkt

 • Sol, strand og bad
 • Kultur i Palma
 • Morgen og ettermiddagstrening med styrke, yoga og meditasjon
 • Felleskap med mye latter og glede
 • Samtale om sunn livsstil
 • Ro, hvile og egentid

Hotel Paradiso Garden i Palma

Paradiso Garden ligger i et rolig område i Playa de Palma, 200 m fra stranden. Hotellet har fasiliteter som utebasseng, restaurant, bar, treningsstudio, spa med innendørsbasseng, badstue, tyrkisk bad og spabehandlinger.
Alle rommene er moderne innredet med klimaanlegg, Tv, minibar, safe og uteplass. På badet finner du gratis toalettartikler, dusj og hårføner.
På restauranten inntar vi frokost og middag.

Reisen kort oppsummert

På denne reisen er det fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, som rett og slett gjør deg happy! Denne treningen passer for alle. Det blir styrketrening på morgenen og ettermiddagstrening med yogainspirerte øvelser som er spesielt tilpasset litt voksne damer + meditasjon. Du kan gjerne reise alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser uten å kjenne andre i gruppen - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en fin gjeng som koser oss sammen og deler livets erfaringer.

Funksjonell trening som passer for alle

 • Mobilitet, bevegelse, styrke og balanse
 • Yoga
 • Mindfulness og pust
 • Jasmins kjærlighetsmeditasjon for hjertet og livet
 • Siste treningsøkt er kveldsdans!

Du velger selv hvor mange og hvilke av øktene du vil være med på, dette er din ferie - så kos deg i ditt eget tempo :)

Trening og aktiviteter med Jasmin

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/ PT og blir med deg til Mallorca. Det blir trening med mobilitet, balanse, bevegelse, yoga og pilates og Jasmins kjærlighetsmeditasjon. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD! Les mer om Jasmin her

Inni er VI alltid unge! DU blir inspirert av Jasmin på treningsreisene hennes til å ha en ung, sterk, bevegelig kropp og glad mental helse. DU vil ha glede i aldringsprosessen med frihet, verdi og en ny blomstring i voksen alder!.

Trening med Jasmin på Mallorca

Take care of your body that is where you live. Live your prime time now!

Tilbakemelding fra tidligere kunde:

Tusen takk for en fantastisk tur til Mallorca, det flotte hotellet, bassenget med all den gode maten. Tusen takk for alle de fine ordene du sendte meg og for all din gode trening, omtanke og godhet. Du er fantastisk og har en utstråling og evne til å ta vare på alle rundt deg uten å stresse. Tenker på dette nå første dag på jobb etter ferien. Tenker pust inn kjærlighet og pust ut kjærlighet hver gang negative tanker måtte komme. Vil gjerne på reise med deg igjen og kan godt tenke en tur når det setter inn med mørke og kulde...
Hilsen Anne, Mallorca 2019

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo