Skip to main content

Spania, Mallorca - Herlig ferie med enkel trening under palmene

Trening og herlig ferie på Mallorca

Vi reiser tilbake til en av våre favorittdestinasjoner med vår danseglade, superhappy og sosiale instruktør og reiseleder Jasmin. Dette blir en ferie som byr på mye moro.

Den spanske øya lokker med vakre strender, deilig tapas og solrike late dager. Legg til litt trening og litt Flower Power med Jasmin Haraldsen så har du den ultimate ferie! «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Det blir daglige enkle og naturlige treningsøkter med styrketrening, kun med egen kroppsvekt - ingen apparater eller manualer. Jasmin har morsomme og gode core øvelser for kjernemuskalturen i rygg/mage. Det fortelles at etter bare 3 dager er forskjellen merkbar? Bli med og test det ut!

Høydepunkt

 • Sol, strand og bad
 • Kultur i Palma
 • Felleskap med mye latter og glede
 • Samtale om sunn livsstil
 • Ro, hvile og egentid

Hotel Araxa i Palma

Vi skal bo på koselige Araxa med beliggenhet nært Palma by. Dette er et hotell kun for voksne og det byr på deilig basseng, fin hage, og god atmosfære. Hotellet har også en liten innbydende spaavdeling med boblebad og badstue. Araxa ligger kun 10 minutter fra strandpromenaden som fører oss inn til Palma by og alle ens turist attraksjoner. Rommene er moderne og delikat innredet.

Reisen kort oppsummert

På denne reisen er det fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, som rett og slett gjør deg happy! Denne treningen passer for alle. Det blir styrketrening på morgenen og ettermiddagstrening med yogainspirerte øvelser som er spesielt tilpasset litt voksne damer + meditasjon. Du kan gjerne reise alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser uten å kjenne andre i gruppen - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en fin gjeng som koser oss sammen og deler livets erfaringer.

Trening med Jasmin på Mallorca

Funksjonell trening som passer for alle

 • Bevegelse, styrke og balanse
 • LoveYoga
 • LoveYoga Dance
 • Mindfulness og Pust
 • Jasmins Lovemeditation for hjertet og livet
 • Siste treningsøkt er kveldsdans!

Du velger selv hvor mange og hvilke av øktene du vil være med på, dette er din ferie - så kos deg i ditt eget tempo :)

Dinner time
Viktig med god mat og godt selskap på ferie <3

Trening og aktiviteter med Jasmin

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/ PT og blir med deg til Mallorca. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening med egen kroppsvekt. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styretrening . Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD! Les mer om Jasmin her

Inni er VI alltid unge! DU vi bli inspirert av Jasmin på treningsreisene hennes til å ha en ung, sterk, bevegelig kropp og glad mental helse. DU vil ha glede i aldringsprosessen med frihet, verdi og en ny blomstring i voksen alder!

Jasmin Haraldsen

Take care of your body that is where you live. Live your prime time now!

Tilbakemelding fra tidligere kunde:

Tusen takk for en fantastisk tur til Mallorca, det flotte hotellet, bassenget med all den gode maten. Tusen takk for alle de fine ordene du sendte meg og for all din gode trening, omtanke og godhet. Du er fantastisk og har en utstråling og evne til å ta vare på alle rundt deg uten å stresse. Tenker på dette nå første dag på jobb etter ferien. Tenker pust inn kjærlighet og pust ut kjærlighet hver gang negative tanker måtte komme. Vil gjerne på reise med deg igjen og kan godt tenke en tur når det setter inn med mørke og kulde...
Hilsen Anne, Mallorca 2019

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo