Spania, Mallorca - Pilates og strandliv med Rikke Schillinger i fellesferien

Dato: 6 - 13 juli 2018
Pris: 16 990,-

Spania, Mallorca - Pilates og strandliv med Rikke. 

Om reisen:

Mallorca er ferieøya som har alt. Her finner vi flotte bortgjemte strandperler, spennende natur, et rikt kulturliv, tapas og hyggelig befolkning. Gled deg til bading turkisblått hav, slott og katedraler, høye furuskoger, bratte klipper, lange sandstrender, mote, design, og en liten dose jetset. Til hovedstaden Palma de Mallorca er det kun ca 20 minutter og kan nås med buss eller taxi, dersom du ønsker å oppleve litt kultur eller shopping. Palma er en vakker by med utallige butikker, kafeer og restauranter, og er verdt turen. 
Vi starter hver morgen kl 07:30 med pilates-trening. Denne treningsteknikken hjelper deg å koble dyp muskulatur, som gir deg en flott holdning, forbygger skader, mykner opp ledd og muskler og former hele kroppen din. Treningsøktene er lagt opp for å passe alle og utførs i et rolig og behagelig tempo. Alle treningsøktene avsluttes med avspenning/meditasjon. Lær Pilates av Rikke som brakte Pilatesteknikken hjem til Norge. I tillegg har hun utdannet flere hundre pilates-instruktører i løpet av de siste 13 årene og er Grùnderen av Pilates Room i Oslo. Få godfølelsen gjennom effektiv og skånsom trening! Les mer om Rikke lenger ned. 

Vi skal bo på Bon Sol hotel 4* i Illetas. Dette er et avslappende hotell som er ideelt for pilates, ro og avslapning. Ettersom hotellet ligger rett ved havet får du fantastisk panoramautsikt mens du utfører utendørs pilates-økter eller fra balkongen på rommet. Hotel Bon Sol er familiedrevet og med sin uforglemmelige beliggenhet, personlige atmosfære, hjemmelagde mat og svært imøtekommende service vil du føle deg varmt velkommen. Hotel Bon Sol ligger i Illetas ved Palmabukten, kun 8 km fra Palma med gode bussforbindelser rett utenfor hotellet. I tillegg til en stor flott hage finnes det to svømmebasseng og en privat strand. Hotellet ligger i en vakker park med en fantastisk utsikt over bukten i Palma og blant vakre furutrær. Alle hotellrom har balkong med utsikt over Middelhavet. I spa-området venter badstue, solarium, Thalasso, Ayurveda, dampbad, boblebad, skjønnhetspleie og terapeutiske behandlinger. Dette sjarmerende, familiedrevne hotellet ligger vendt mot Palmabukten, blant furutrær og tropisk natur. Gjennom dette grøntområdet kommer du ned til bassenget og den avskjermede stranden nedenfor. Hotellet har en arabisk-inspirert innredning, med antikke møbler og kostbare kunstverker, som til sammen gir deg følelsen av å være på et middelaldersk slott. Den uformelle familieatmosfæren danner prikken over i-en og gjør totalopplevelsen mer unik. 

Om instruktør Rikke Schillinger:

Instruktør Rikke Schillinger er din yoga og pilates-instruktør Rikke er utdannet ballettdanser, og driver yogasenteret The Room. Hun er meget opptatt av å formidle informasjon så øvelsene utføres riktig, slik at man både får de resultatene man lover og dermed minsker spenninger, stress og får økt forståelse om egen kropp. Rikke kan sitt fag og er en meget sympatisk instruktør.

 

Pris:
16 990,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo - Palma t/r
• 7 netter i delt rom
• Halvpensjon på hotellet
• Pilatesøkter med Rikke Schillinger
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
06/07Oslo Mallorca - Pilates og strandliv med Rikke Schillinger i fellesferien Mer enn 816 990,-Bestill