Spania, Mallorca - Pilates og strandliv med Rikke. 


Pilates i sol og varme

Gled deg til sol og bad - og til å lære Pilates av Rikke Schillinger som brakte Pilatesteknikken hjem til Norge. Få god-følelsen med effektiv og skånsom trening!

Velkommen til Mallorca - ferieøya som har alt!

På Mallorca finner du flotte bortgjemte strandperler, spennende natur, et rikt kulturliv, tapas og hyggelig befolkning. Gled deg til bading i turkisblått hav, slott og katedraler, høye furuskoger, bratte klipper, lange sandstrender, mote, design, og en liten dose jetset. Til hovedstaden Palma de Mallorca er det kun ca 20 minutter med buss eller taxi, dersom du ønsker å oppleve litt kultur eller shopping. Palma er en vakker by med utallige butikker, kafeer og restauranter, og er verdt et besøk. 

Forebyggende, effektiv og skånsom trening

Vi starter hver morgen kl 07:30 med pilates-trening. Denne treningsteknikken hjelper deg å koble dyp muskulatur, som gir deg en flott holdning, forbygger skader, mykner opp ledd og muskler og former hele kroppen din. Treningsøktene er lagt opp for å passe alle og utførs i et rolig og behagelig tempo. Alle treningsøktene avsluttes med avspenning/meditasjon. Lær Pilates av Rikke som brakte Pilatesteknikken hjem til Norge. I tillegg har hun utdannet flere hundre pilates-instruktører i løpet av de siste 13 årene og er Grùnderen av Pilates Room i Oslo. Få godfølelsen gjennom effektiv og skånsom trening! Les mer om Rikke lenger ned. 

Hotell rett ved havet

Vi skal bo på Bon Sol hotel 4* i Illetas. Dette er et familieeid hotell som er ideelt for pilates, ro og avslapning. Ettersom hotellet ligger rett ved havet får du fantastisk panoramautsikt mens du utfører utendørs pilates-økter eller nyter livet fra balkongen på rommet. Hotel Bon Sol er familiedrevet og med sin uforglemmelige beliggenhet, personlige atmosfære, hjemmelagde mat og svært imøtekommende service vil du føle deg varmt velkommen. Hotel Bon Sol ligger i Illetas ved Palmabukten, kun 8 km fra Palma med gode bussforbindelser rett utenfor hotellet. I tillegg til en stor flott hage finnes det to svømmebasseng og en privat strand. Hotellet ligger i en vakker park med en fantastisk utsikt over bukten i Palma og med store furutrær. Alle hotellrom har balkong med utsikt over Middelhavet. I spa-området venter badstue, solarium, Thalasso, Ayurveda, dampbad, boblebad, skjønnhetspleie og terapeutiske behandlinger. Du går gjennom grøntområdet og kommer ned til bassenget og den avskjermede stranden. Hotellet har en arabisk-inspirert innredning, med antikke møbler og kostbare kunstverker, som til sammen gir deg følelsen av å være på et middelaldersk slott. Det serveres stor frokost buffet og hver kveld er det ny meny med servert middag med (minst) 3-retter å velge mellom. Den uformelle familieatmosfæren danner prikken over i-en og gjør totalopplevelsen mer unik. Hotellet har også en mindre formell restaurant nede ved stranden/bassenget - fint for lunsj eller hvis man ønsker en enklere middag. 

Instruktør Rikke Schillinger

Instruktør Rikke Schillinger ​​er din yoga og pilates-instruktør Rikke er utdannet ballettdanser, og driver yogasenteret The Room. Hun er meget opptatt av å formidle informasjon så øvelsene utføres riktig, slik at man både får de resultatene man lover og dermed minsker spenninger, stress og får økt forståelse om egen kropp. Rikke kan sitt fag og er en meget sympatisk instruktør. Vi har hatt gleden av av samarbeide med Rikke i 5 år og har mange fonøyde kunder som gjerne kommer tilbake på hennes treningsreiser.

Høydepunkter:

  • Pilatestrening ute, hver dag
  • Pilates og Yoga-instruktør Rikke Schillinger
  • Flott 4 stjerners hotell med privat sandstrand
  • Nær Palma de Mallorca
  • Tid til å nyte sol, hav og herlig fellesskap
Status:
Fullt

Kart