Spania, Mallorca - Løpeteknikk med Ingrid Kristiansen

• Personlig veiledning
• Trening i eksklusive omgivelser
• Bo på luksushotell
• Løpetrening med verdensmester Ingrid Kristiansen
• Mindre grupper = supert utbytte

Last ned program

Løpereise med Ingrid Kristiansen!

Vi gjentar vår populære løpereise med Ingrid. Hun er en av de meget få som har kunnskap fra internasjonalt toppnivå og som kan forbedre din løpeteknikk, og en ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon!
Mallorca er ferieøya som har alt. Her finner vi flotte strender, spennende natur, et rikt kulturliv, god mat, hyggelig befolkning, hoteller med topp standard og som sagt – et godt klima året rundt. Denne reise er åpen for begge kjønn, så menn er også hjertelig velkommen. 

Ingrid forteller om treningen:
«En treningssamling med meg, er ikke noe blodslit! Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, hvor jeg bl.a. også snakker om motivasjon for kropp og sjel. Siden jeg har drevet med slike treninger i en årrekke, er opplegget slik at alle kan delta, uansett form. Alle får personlig tilbakemelding på løpeteknikk m.m. Vi vil nok løpe mest, men det vil også bli noe basis styrketrening, som trengs dersom man vil bli en bedre løper. Hovedmålet er å lære dere om løpingens fantastiske verden - hvor effektivt det er å løpe, men også ta opp andre relaterte tema som: teknikk, treningslære, hvilke sko skal vi velge, hvor ofte skal du løpe, konkurranser - hvor lange - hvor ofte? Og motivasjon».

Velkommen til Costa de la Calma
Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet. Området i og rundt hotellet er perfekt for trening. I hotellet finnes en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova.
 

Se programmet for mer informasjon.

Status:
Fullt

Kart