Spania, Mallorca - Healthy, Fit & Happy

  • Luksuriøst hotell
  • Personlig og dyktig instruktør; Jasmin
  • Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet
  • Vakre Mallorca
Last ned program

Enkel og naturlig styrketrening med Jasmin Haraldsen

Den spanske øya lokker med vakre strender, deilig tapas og solrike late dager. Legg til litt trening og litt Flower Power med Jasmin Haraldsen så har du den ultimate ferie!
«BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Det blir daglige treningsøkter med styrketrening, kun med egen kroppsvekt (ikke apparater eller manualer). Enkelt og naturlig! Like viktig er fokus på sunn livsstil gjennom trening, kost og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, rett og slett HAPPY!

Velkommen til Costa de la Calma
Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet. Området i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet finnes en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat inntredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova.
Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og¨rundt 20 minutter gå-avstand. Fine stier å gå og løpe på! I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter.

Dato er 10.-18. september (8 netter). Prisen er kr 12.900,- Enkeltromstillegg er kr 3.350,- 

 

Status:
Fullt