Skip to main content

Spania, Mallorca - Variert trening med to ledere

Dato: 19 - 26 mai 2019
Pris: 11 900,-
Inkludert:
 • Fly Oslo – Palma t/r
 • Transfer flyplassen t/r
 • 7 netter på Hotel Galatzo
 • Halvpensjon (frokost, middag)
 • Shuttlebus til Paguera sentrum 1 gang i timen
 • 2 daglige og varierte treningsøkter
 • Ingvild og Isabelle er instruktører og med fra Norge
  Reisedagar: 8
  Bestill reise

  Treningsreise til Mallorca med Ingvild og Isabelle

  Mallorca lokker med vakre strender, deilig tapas og solrike late dager. Ingvild og Isabelle lokker med variert og enkelt og inspirerende trening. En magsik kombinasjon. Bli med og test det ut!

  Hotellet, Maritim Galatzo Hotel

  Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, ogområdet i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova. Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og rundt 20 minutter gangavstand. Der er fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter. Link til hotellet finner du her.

  Våre to dyktige ledere

  Isabelle Aguilera Myrvold og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter, personlige trenere, instruktører og treningsledere. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en uke med flere daglige treningsøkter - som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke - som vil vise raske og gode resultater, og som kanskje vil gi deg mer innsikt i egen kropp og det livet du har levd. Denne fellesuken vil gjøre det mye enklere for deg å fortsette med treningen vel hjemme igjen. Du kommer hjem vel rustet til en frisk vår hjemme i Norge.

  ingvild isabelle trening jomfrureiser

  Litt om treningsreisen

  Bli med på en variert og morsom trening hvor du skal få testet ut treningsformer som bodyART®, Mensendieck, Natural Movement, Stretching, FeminineFlow og Myk Yoga samt avspenning. Og ja – du tenker sikkert nå: «Disse treningsformene har jeg aldri hørt om!» Det er du ikke alene om, men vi lover at i løpet av denne uken skal du ved hjelp av disse gruppetimene og flere foredrag om blant annet pust, kropp og kvinnehelse, få flere aha-opplevelser og lære kroppen din å kjenne på en helt ny måte. Gled deg også til god mat og vin, aktiviteter og mulighet for morsomme utflukter. Og ikke minst – i tillegg til trening hver dag, får du gode muligheter til både soling og bading. Det du lærer på denne reisen kan du ta med deg hjem i hverdagen, og ha glede av resten av livet. Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med deg!

  Hjertelig velkommen!

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  19/05Oslo GardermoenSpania, Mallorca - Enkel og naturlig trening
  Leder: Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo
  Mer enn 811 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo