Skip to main content

Spania, Fuerteventura - Treningsferie med mestring, livsglede og selvtillit

Dato: 6.- 13.februar 2022

Mestring, livsglede og selvtillitt på Fuerteventura

Start 2022 med en skikkelig magisk trening og livsstilsuke for både kropp og sjel. For å komme i gang med årets trening, drar vi til Fuerteventura og nydelige treningsparadiset Playitas Resort. Her skal vi nyte sol, strandliv og morsomme treningsøkter med vår persolige trener og motivator Christin. Nå skal du få sette opp dine oppnåelige mål for 2022 og få frem ditt potensiale en uke i februar med herlig sol og flott fellesskap med sammen andre treningsglade jenter. Gled deg til ulike tema og et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, yoga /stretching og kondisjon.

WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med MASSE positiv energi!

Høydepunkt

 • 2 daglige og inspirerende treningsøkter med Christin
 • En av norges mest erfarne og beste gruppetrenings instruktør
 • «PIPPI» & ABC ALFABET TRENING
 • Flower power photo shoot og middag
 • Sol, sjø og trening
 • En god start på det nye året

Trening Christin Kalve

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din magiske uke :)

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor ALLE treninger er tilrettelagt den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta og hvor mye du ønsker å ta deg ut. I tillegg kommer Christin med mange fine tips til motivasjon og trening hele uken.

På programmet: ​Trening med egen kroppsvekt, strikk, styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, oppstramming, tabata, boot camp, yoga, stretch and relax, partner "duo" trening og mye mer - se eget program

Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer med inspirerende samtaler og hyggelig nytt bekjentskap. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv og egen velvære med prioriteringer på å lade batteriene, nyte og berike alle sanser!


Lær å lage ditt eget treningsprogram, og ta det med deg hjem

Etter en uke med varierte treningsøkter og god opplæring har du fått en del verktøy. Christins mål etter denne uken er å gi deg indre styrke og motivasjon til å både lage og gjennomføre gode rutiner i hverdagen. Derfor vil du lære å sette sammen ditt eget ukesprogram, som inkluderer treningsprogram og andre rutiner du ønsker å prioritere. På denne måten får du noe konkret å forholde deg til slik at du kan fortsette den sunne livsstilen også når du kommer hjem.

Fuerteventura og Playitas Resort

Denne øya er nest største Kanariøy og nærmeste nabo med Lanzarote. Fuerteventua byr på milelange, hvite sandstrender, hyggelige småbyer og fantastisk natur. Resortet vi skal bo på er ett av Europas største anlegg for både hverdagsmosjonister og idrettseliten og et perfekt holdeplass for vår treningsreise. Ikke bare skal vi ha super trening med Christin, men her finnes utallige aktiviteter som det største treningssenteret på Kanariøyene, padel- og tennisbaner, sykkelsenter, golfbane og flere bassenger. Om ønskelig kan du også få prøve deg på klatring, boksing og ulike vannsportsaktiviteter.

Vi blir innkvartert i delt twinrom eller enkeltrom (mot tillegg) og blir servert frokost og middag.
Les mer om stedet her Playitas Resort.

Reisen til Tenerife passer for deg som...

 • Liker å være i fysisk aktivitet
 • Ønsker å bli kjent med nye mennesker
 • Vil komme i gang med trening
 • Ønsker å lære mer om fysisk og mental trening, kosthold, og hvordan du kan bruke dette i en hektisk hverdag
 • Ønsker å lære hvordan du kan gjøre styrketrening tilpasset din kropp og dine behov

De fleste som reiser med oss reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en god og sammensveiset gjeng som har herlige treningsøkter og opplevelser sammen.

Det handler ikke om alt du MÅ KUTTE, men hva du kan tilføre i hverdagen og på Christin´s reiser motiveres du til å tilføre hverdagen med gode opplevelser - vaner og rutiner !

«Getting you exited to create a healthy and happy life you love» Christin

Om instruktøren - Christin Kalve

Vår motivator, PT (Personlig Trener) og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve; en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er kjent for sin gode energi og evne til å motivere andre med sin kunnskap og enorme livs-og treningsglede. Les mer om Christin her
Christin Kalve

Hverdagsmagi

Christin brenner for hverdagsmagi og det å gjøre trening og kosthold så inspirerende og lett som mulig. Hun setter spesielt fokus på hvor mye både fysisk og mental trening betyr for et bedre liv. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Du får gjerne oppgaver og råd knyttet til livskvalitet, vaner, rutiner, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man SELV velger å ta.

Jump on the beach

Din leder: Christin Kalve

Brenner for: psykisk og fysisk god kvinnehelse - å skape hverdagsmagi og gjøre kosthold og trening så lett som mulig, for så mange kvinner som mulig. Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame...

Pris: 15 990,-
Inkludert:
 • Flyvning tur/retur Oslo - Fuerteventura
 • Mat ombord på flyvningene
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Innkvartering i delt rom (enkeltrom mot tillegg 1.800,-)
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Flere treninger daglig
 • Tilgang til treningsaktiviteter på hotellet
 • Sosialt fellesskap med andre likesinnede
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Februar 2022

06/02Oslo, Gardermoen Fuerteventura - Treningsreise med mestring, livsglede og selvtillit
Leder: Christin Kalve
Mer enn 415 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo