Skip to main content

Spania, Fuengirola - Yogaweekend for menn og kvinner, direkte fra Stavanger

Status:
Fullt

Yogaretreat på nyoppusset, lekkert hotell rett ved stranden i Fuengirola, Spania

Velkommen til deilige dager med fokus på å gjøre gode ting for deg selv og kroppen din! Daglig yoga, pust og meditasjon legger grunnlaget for å virkelig nyte en liten ferie ved Spanias solkyst - og sove godt i deilig hotellseng. Hotel El Puerto by Pierre Vacances ligger kun 50 meter fra stranden i Fuengirola og bassenget på taket har panoramautsikt over Costa del Sol (Solkysten).Her er reisen som gir MYE valuta for pengene! Du kan også delta hvis du ikke bor i Stavanger området, vi booker da opp individuell flybillett til deg (til dagens pris) fra din nærmeste flyplass.

Høydepunkter

 • Direktefly fra Stavanger
 • To daglige yogaøkter
 • ​Meditasjon
 • Ro ned og lad energi
 • Sunn og god mat
 • Lekkert hotellanlegg
 • Rimelig pris

Om Fuengirola:

Byen ligger ca 30 km fra Malaga flyplass og rett ved kysten i Costa del Sol. Det er subtropisk middelhavsklima og et populært reisemål. Det er hele 8 km med herlig sandstrand. Det tilbys alt av "byaktiviteter" i tillegg til et herlig ferieliv. Det er flere kjøpesenter og mange butikker, mange kafeer og restauranter, lang strandpromenade med palmer og flere historiske severdigheter. Bland annet den store mauriske borgen som er rett ved vårt hotell.

  Hotellet vi bor på, El Puerto Hotel

  Hotellet ligger rett ved strandpromenaden, 50 meter å gå til havet og stranden. Det serveres frokost og middag daglig i den lyse fine restauranten på hotellet. Takterrasse med basseng og fantastisk utsikt. Her er det bare å nyte, enten fra bassengkanten eller fra en av loungestolene. Hotellet har også en "skybar" ved bassengområdet.

  hotel fuengirola

  Vårt program

  Det blir yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld). Vi starter dagen med en deilig morgenøkt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytsekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelle spenninger og lade opp energi til en ny dag. Langhelgen i Spania passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over lengre tid. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har. All undervisning er på norsk. Yogaøktene vil foregå på stranden.

  Hvem passer reisen for?

  Denne reisen er åpen for både menn og kvinner i alle aldre. Her er du velkommen uansett nivå da øvelsene tilpasses hver enkelt kropp.

  Din yogalærer, Anne Siv Aasen

  Anne Siv bor i Stavanger og er eier av Solvik Yoga. Hun har sin 2-årige yogalærer utdannelse i Patanjali Yoga. Patanjali er en yogastil som har fokus på teknikk og linjering i kroppen. Å øke symmetri; lik styrke, balanse og fleksibilitet på kroppens høyre og venstre side. Anne Siv har erfaring i alt fra barsel-yoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60+. Øvelsene tilpasses til hver kropp, nybegynnere som viderekommende. Ta med egen yogamatte og gjerne yogautstyr om du er vant til å bruke blokker og belte m.m. Hjertelig velkommen!

  anne siv aasen

  Kommentarer fra tidligere deltagere:

  • Hele reisen ble en minnerik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun hver enkelt deltaker med gode råd og veiledning. Jeg tror at Anne Siv rørte samtlige med sitt engasjement for yoga og for den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente. Ta godt vare på henne :)
  • Hotellresepsjon og øvrig personal var svært imøtekommende og behjelpelige under hele oppholdet. Med tilgang til dusj i SPA etter utsjekk på avreisedag. All mat smakte svært godt. Gode vegetar alternativ.

  Søk reise

  Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo