Spania, Costa Blanca - Fjellvandring, spanske småbyer og blått hav -  

Dato: 17 - 24 november 2018
Pris: 12 950,-

HØYDEPUNKTER:

  • Flotte fotturer  i vakre historiske omgivelser
  • 2 fjellguider med en norsktalende og en engelsktalende
  • Sierra De Bernia hullet, kulturelle innslag, små byer og lunsjer på lokale spanske restauranter
  • Gamlebyen Villajoyosa, med sine pittoreske små gater og flerfargede hus.
  • Avslutningsmiddag med Tapas, vinsmaking og historie i gamlebyen Altea.

 

Last ned program

Turledere: To fjellguider er med - En norsktalende Siv Midtbø og en engelsktalende guide Joe Reed.

Costa Blanca eller "den hvite kyst", er en av Spanias mest spektakulære kystområder. Regionen strekker seg over 200 km langs den fantastiske Middelhavskysten, gjennom provinsen Alicante. Costa Blanca er meget kjent for sine fantastiske fjellområder, de strekker seg rundt hele området med sine steinete formasjoner. Den har også en rik historie, fra vakre naturparker, spektakulære slott, fantastiske fossefall og slående fjellrike klipper langs sjøen. Costa Blanca har også vakker furuskog og med sitt deilige klima med en årlig gjennomsnitt på 18 grader celsius, er dette et område som virkelig må oppleves. For ikke å nevne de vakre sandstrendene som strekker seg langs hele kysten, vakkert syn av blått hav og nydelig sjølukt. Området her er virkelig verdt turen og du vil sitte igjen med opplevelsesrike minner. Husk at fornuftig fottøy er nødvendig, altså gode joggesko eller eventuelt fjellsko. Du må ha sko med såler som har godt grep! Med på turen er det et must med minst 1 1/2 liter vann og litt snacks, så husk å pakke med en liten ryggsekk.
Mer detaljert og viktig informasjon om turen blir tildelt nærmere avreise.

Litt om stedet, hotellet og reisen: 7 mil nord for Alicante flyplass ligger Altea, en spansk liten by rett ved kysten av Costa Blanca. Altea er kjent for sin sjarmerende gamle bydel, med sine hvite hus som klatrer på en høyde ogmed sin vakre kirke med blå og hvit kuppel er denne byen en opplevelse i seg selv. Du kan forstå at så mange kunstnere søker hit og velger å bosette seg. Utsikten inviterer deg virkelig tilfantastiske motiver og byens vennlige atmosfære gjør at du føler deg hjemme med en gang i de smale smugene og vakre lokale butikkene.Dere skal bo på et 4+ stjerners hotell med en beliggenhet rett ved stranden, her kan dere virkeligsenke skuldrene. Et nydelig velvære i et varmt og innbydende miljø, med utsikt over landskapet,fjell og Middelhavet. Hotellet har alt du kan tenke deg, et vakkert stort uteområde hvor du kan sole deg og nyte den milde brisen, blir det for varmt hopper du i det innbydende bassenget ellerbestiller forfriskende drikke fra pool baren. Alle vandringer i denne pakken er klassifisert med vanskelighetsgrad fra lett til hard, på enkelte turstier tilbyr vi en enklere og vanskeligere rute for turgåere å velge mellom, ettersom vi vil ha minst 2 guider per gruppe, dette for å bidra til å imøtekomme alle nivåer av kondisjon og evne.

Været i november

Costa Blanca kysten er kjent for sitt fantastiske vær langt utover høsten. De siste åren har temperaturen vært 20-25 grader her i november måned. Samt sol fra skyfri himmel, herlig:)Perfekt vandringsvær og med lag på lag med klær er du godt forberedt. 

Våre to lokale guider

Siv Midtbø: Sivs lidenskap for naturen startet tidlig, født og oppvokst i Norge med vakkert landskap, fjell og fjorder. Hun har bodd og arbeidet i utlandet og dette har gitt henne stor klarhet i livet, og åpnet mange nye dører. Hun har også tilbrakt sin tid som backpacker i Irland, Skottland ogTyskland.Hun har tatt seg nytte av å lære om forskjellige kulturer, trosretninger og elsker å bli kjent med nye mennesker. Sivs evne til åforbinde seg med mennesker gir noe spesielt til oppholdet og fjellturene, med en positiv energi, åndelig sinn og omtenksomhet elsker hun å dele kjærligheten sin til naturen med andre. Etter å ha flyttet til Costa Blanca, er hun begeistret over å kunne gå fjellturer mye, og gleder seg over å vise andre dette vakre landskapet i Spania. Hun har kunnskap og evne til å føle energien fra naturen og deretter overføre denne energien til andre. Dette gir våre kunder en minneverdig og vakker opplevelse, å fremme en forståelse for naturen
er hennes ultimate mål.

Joe Reed: Fra ung alder har Joe alltid hatt en dyp lidenskap for naturen og fjellet, i stedet for å være på fotballaget valgte han fjellklatring og tilbrakte mye av sin tid utendørs. I en alder av 18 kom han inn i den britiske hæren, for å fortsette å slukke tørsten etter eventyr. I løpet av denne tiden var han heldig nok til å få kunnskap og erfaring som fjellguide med forskjellige ekspedisjoner, noe han tar med seg som en solid erfaring. Joe har også drevet med kajakkpadling, dykking, isklatring og nå hans lidenskap; paragliding. Han tar med seg denne kunnskapen og kompetansen videre, og er veldig positiv overfor andre, viser en entusiasme og et smil som får folk interessert og fascinert. Joe gleder seg over å vise dere dette fantastiske landskapet og den spennende kulturen Spania har å by på.

Velkommen på reise til Spania og Costa Blanca med oss. 

Pris:
12 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo - Alicante t/r
• Transport til og fra flyplassen i Spania.
• Transport til og fra hotellet og utflukter
• Fotturer i fjellet og langs kysten
• Fjellguider som forteller historien om stedene
• Lunsj inkludert drikke etter alle vandringene.
• Aktiviteter og opplevelser i henhold til programmet.
• En norsk + en engelsktalende guide, Siv og Joe
• Middag med vinsmaking og historie på restaurant i Altea en kveld.
• Delt dobbeltrom med sjøutsikt 7 netter på 4+ stjerners hotell
• All inclusive hotell (alle måltider er inkludert)
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/11Oslo Costa Blanca - Fjellvandring, små byer og blått hav Mer enn 812 950,-Bestill