Skip to main content

Spania - Vandring i Catalonia området

Dato: 24 - 31 mai 2019
Pris: 10 500,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo- Barcelona
 • Bagasje
 • Transport
 • 7 netter i delt rom
 • Halvpensjon med drikke til middag
 • Engelsk talende guide
 • Toget opp fjellet Montserrat
 • Picnic på Alella (drikke inkludert)
 • 1 niste til hver utflukt (1 sandwich, 1 flaske vann, 1 frukt)
Reisedagar: 8
Bestill reise

Vi reiser til solrike Spania, og vandrer langst kysten av Barcelona hele uken. Det blir variert vandring med lokal engelsk guide med kulturelle innslag som den svarte Madonnaen, picnic i en økologisk vingård og spektakulær utsikt. Vi tar kabelbane og besøker fiskerlandsby. Alt samtidig som vi bor på et 4 stjerners hotell ikke langt fra stranden under hele oppholdet.
Vi tilrettelegger for en guidet tur til Barcelona, for de som ikke vil gå glipp av metropolens skatter(mot en kostnad). I Barcelona kan du besøke Gaudis museum Casa Batllo eller se Katedralen La Sagrada Familia.

Malgrat de Mar

Vi bor i den rolige kystbyen Malgrat de Mar som ligger langs kysten av Costa Brava. Midt i mellom de store byene Girona og Barcelona. Malgrat de Mar er opprinnelig fra det
14 århundre og har litt om litt vokst seg til en liten turistby. Her finner du en koselig gammelby med fristene cafèr, eller fiskemarked med yrende liv. Flotte arkitektursk bygninger, blandt annet kirken Saint Nicholas fra det 18 århundre, eller byens town hall.

Hotellet

100 meter fra den 4 kilometer lange, vidstrakte sandstranden ligger vårt 4 stjerners hotell Sumus Monteplaya. Rommene er lyse og fra balkongen vil du kunne nyte utsikt mot fjellet eller hagen. Rommet har aircondition, bassenghåndkle og hårføner. Hotellet har to restauranter, hvor dere vil nyte både frokost og middag med drikke til.
Enkeltromstillegg 1500,-

Vandring

Denne reisen har flere dager med vandring med forskjellig vandringergrad fra lett til middels. Se programmet for mer detaljer. Turene tar ca 4-5 timer og lengste rute er 12 km. All tranport til og fra er inkludert. Reisen passer for deg som er vant til å gå turer i fjell eller er i fin fysisk form. Terrenget er bratt og underlaget er variert.

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1

Ankomst
Check inn
Velkomstdrink og informasjon på hotellet

Dag 2

08.45. Møtes i resepsjonen.
09.00 Starter vi vår første vandring langst kyststripen til Barcelona. Men den Mediterianske sommerbrisen går vi til den lille fiskebyen Sant Pol. Her vil vi stoppe for en picnic og avslutter vandringen langs stranden.
16.00 er vi tilbake på hotellet. 
Lengde: 12km     Høyde: 102m   Vandringsgrad: Lett- Middels

Dag 3

08.05 Møtes i resepsjonen.
08.15 Avreise (1t 10min tranport).
Fra Montserrat Hellige fjell får vi en utrolig utsikt. Fjellet er kjent for dens spesielle utformede topper og vegetasjon. Vi besøker Benedictine klosteret av Santa Maria(bygget år 1025), hvor vi får møte en svart Madonna. 
16.00 vi reser tilbake til hotellet fra parkeringen.
Lengde: 8km     Høyde: 541m   Vandringsgrad: Lett- Middels

Dag 4

Fridag!
Nå kan du gjøre det DU vil. Enten ta toget inn til Barcelona med shopping, Sagrada Familia, shopping, eller slappe av på hotellet og kanskje en dukkert i sjøen.

Dag 5


09.00 møtes for transport (30min).
Vi tar en vandring gjennom kystlinjen av Tossa de Mar i Costa Brava. En sjarmerende pittoresk småby rik på historie og kunst. Kilden for inspirsajon for mange kunstnere og erklart av disse " det blå paradis".
17.00 Vi møtes ved bussstasjonen for å reise tilbake til hotellet.
Lengde: 10km     Høyde: 128m   Vandringsgrad: Middels med 1 vanskelig passering

Dag 6

08.30 Avreise til Alella (30 min.)
En spektakulær vandring rundt Serralada de la marina mountain med et spesielt landskap av Barcelona sin kystlinje og de Mediterrianske vingårdene. Etter vandringen tar vi en picnic blant vinrankene i den økologiske vingård D. O. Alella. Her vil du få lokale produkter som brød, tomater, ost med deres egenproduserte vin.
15.00 møtes ved kjelleren for transport tilbake til hotellet.
Lengde: 12km     Høyde: 200m   Vandringsgrad: lett- middels

Dag 7

09.00 Avreise fra hotellet til Can Marques (Pineda’s way) 5 min.
Fjellvandring i naturreservatet Montnegre mellom strand og fjell. Her får vi se naturen som møter hverandre, Arven fra eldre tider, som Iberia og rom til nåtiden.
15.00 Vi møtes på parkeringen for transport tilbake til hotellet.
Lengde: 12km     Høyde: 456m   Vandringsgrad: Middels

Dag 8

Vi sjekker ut 

Og reiser hjemover til Norge.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
24/05Oslo GardermoenSpania - Vandring i Catalonia området Mer enn 810 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo