Spania, Andalucia - Fotturer og med kulturelle utflukter med Nora

Dato: 16 - 23 mai 2018
Pris: 13 800,-

Høydepunkter

- 4 Nydelige vandringer i fjellene i sørlige Sierra Nevada.
- En dag i Granada med guidet tur i Alhambra
- Picasso Museum i Malaga.
- Lokal spansk guide 
- Norsk vandringsleder.

Last ned program

Spania, Andalucia - Fotturer og med kulturelle utflukter med Nora


Vandre langs naturskjønne stier på sydlige del av Sierra Nevadas fjell i Andalusia. Idag utgjør hele Alpujarras et  kulturlandskap med små åkrer, enger, beiteland og vide fjellheier. Her møter vi et vell av farger, dufter og gemyttlig hverdagsliv. Vandringen er klasifisert som medium og passer for fjellvante jenter. Ved siden av naturopplevelsene møter du også spor av det gamle mauriske kongedømmets høykultur, i Granada og det eventyrlige palasset Alhambra. I den siste del av uken får vi en smak av Malagas allsidige museer, strandliv og kulinariske opplevelse. En aktiv jentetur for deg som både vil yte og nyte!

Vandringsleder Nora Slinning

Hei! Mitt navn er Nora, jeg er 52 år og liker meg aller best på tur i fjellet. Dette området vi skal til sammen, besøkte jeg i 2015 for første gang. Jeg falt for naturen, de små byene med de hvite lave husene, den gode Serrano-skinken, ostene og vinen. Kombinasjonen med vandringer først i uken og så kultur i Malaga på slutten, synes jeg gir ferieuken en veldig bra balanse.

Nivå på vandringen

Vandringen er klassifisert med medium vansklighetsgrad. Vi skal gå i godt, men variert terreng og stigning. Vi anbefaler gode fjellsko eller støvler, er du vant til å bruke staver ta de gjerne med. Vi anbefaler også en lett tursekk. Før reisen ber vi deg fylle ut et helseskjema som ligger på våre nettsider.

Helsekrav til deltagelse på denne reisen er at du er i alminnelig god form og har erfaring med å vandre i kupert terreng. Du bør også kunne vandre i normalt tempo og ikke ha pågående skade i kne/ben/hofte som vil hindre gruppen underveis på fotturen. 
NB!Vi ber deg fylle ut og sende inn denne obligatoriske helseerklæringen til oss kort tid etter påmelding. Trykk her for skjema. Fyll inn og send det på mail til jomfru@jomfrureiser.no

 

Pris:
13 800,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise og bagasje.
● 7 netter på koselige hotell med frokost.
● 3 lunsjer med drikke
● 2 middager med drikke
● 4 vandringer med lokal kjent guide
● Malaga city tour
● Granada city tour og besøk I Alhambra med entre
● Norsk vandringsguide
● All transfer i Spania
Bestill reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
16/05Oslo GardermoenSpania, Andalucia - Vandringsreise med gastronomyMer enn 813 800,-Bestill