Treningsreise fra Bodø til Costa de Almeria 

Dato: 17 - 24 oktober 2018
Pris: 11 900,-

Treningsglede i Spania

Dette er reisen for deg som vil være aktiv i ferien. Få inspirasjon og motivasjon til å fortsette treningen når du kommer hjem. I flotte omgivelser på stranden i Costa de Almeria og på hotellets områder skal vi boltre oss med ulike treningsformer og sporty aktiviteter. Det blir kos og hygge rundt middagsbordet hvor vi nyter gode retter med spansk mat i fellesskap.

Treningsleder Aina Bye

Vår treningsekspert på denne reisen er Aina Bye. Aina jobber til daglig som naprapat ved Naprapatlandslaget og personlig trener ved Rapida i Bodø. Hun er genuint interessert mennesker og i kroppens funksjon, og at den skal fungere optimalt for hver enkelt individ og deres hverdag. Hun er solid på å se hver enkelt og tilpasse trening etter behov. Med variert trening ønsker hun å bidra til treningsglede og mestring. På denne treningsreisen kan du lære deg å kjenne kroppen din enda bedre og forhåpentligvis også kjenne lyst og motivasjon til å fortsette når du kommer hjem. Aina vil ha selvutviklingskurs og foredrag om indre og ytre holdningFor mer informasjon om Aina, kan du se på siden hennes på facebook under Aina Bye naprapat og trening og Instagram under Ainabyee

Hotellet vårt, Mar de Pulpi

Det store og flotte hotellet ligger rett ved stranden med gode muligheter for en morgendukkert.  I de stilige leilighetene er det to soverom, felles bad og du har mulighet til å slappe av på balkongen/terrassen. Leiligheten har aircondition, wifi og kjøkkenfasiliteter. To senger i hvert soverom. Tillegg for eget soverom: kr 1.200,- (vennligst oppgi i bestiling om du ønsker denne muligheten, begrensede plasser). Hotellet har mange muligheter for sportslige aktiviteter også på egenhånd. Her kan du leie sykkel, brettpadling, vindsurfe og svømme i bassenget eller i det varme Middelhavet. Det er en flott strandpromenade nedenfor hotellet der det er fint å gå tur, løpe eller sykle. Det er også fine turstier i området.

Resort: Klikk her for mer info om hotellet

Costa de Almeria 

Vi er i et lokalområde der du opplever det "ekte" Spania og har fine muligheter for shopping. Foruten slottet av San Juan de los Terreros, er det noen spennede geologiske formasjoner å se i nærheten.

Hvem passer reisen for?

Reisen er tilpasset jenter i alle aldre. Det legges opp til allsidig trening, og uavhengig av din fysiske form vil du garantert få utbytte av denne reisen. 
Dersom du liker å bevege deg og lære mer om hvordan du enkelt kan spise bedre, føle deg bedre, og ta litt bedre vare på deg selv, er denne reisen midt i blinken.

Eksempel på dagsplan*

Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk
Kl. 10.00: Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte sol & bad
Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp på stranden.
Kl. 20.00: Felles middag.

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på. Det blir variert trening hver dag så her får prøvd mange forskjellige typer trening. 

Høydepunkter

  • Treningsreise fra Bodø
  • Flott hotell rett ved stranden
  • Norsk treningsleder
  • Trening som passer alle
  • Selvutvikling og skikkelig energiboost
  • Sommertemperatur
Pris:
11 900,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise med Norwegian, gjennomgående billett fra Bodø
● Seteplassering og 2*20 kg bagasje med håndbagasje
● Transfer fra og til flyplass-hotell
● 7 netter i delt soverom i leilighet med 2 soverom og felles bad
● Leiligheten har 2 soverom, kjøkken, stue, balkong og havutsikt
● Helpensjon
● Treningsleder Aina Bye og 2 daglige treningsøkter
● Sosialt fellesskap med andre treningsglade
● RGF garanti og alle rettigheter med oss
TransportType:Fly
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/10BodøSpania, Alicante - Treningsreise med Aina Bye fra Bodø211 900,-Bestill