Spania, Alicante - trenings og løpereise med Ingrid Kristiansen

Dato: 29 oktober - 5 november 2018
Pris: 13 950,-

Høydepunkt på reisen:

  • Variert trening som passer for alle
  • Få gode og enkle tips fra en verdensmester
  • Helpensjon med sosialt fellesskap
  • Flott resort rett ved stranden

Motivasjon i verdensklasse. Kom i form og la deg inspirere av Ingrids treningsglede

En ukes treningssamling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon! Hun har den erfaringen som skal til for å kunne påvirke din treningsglede og løpeteknikk. Vi reiser til den Spanske solkysten og til Costa del Ameria. Velkommen!

Ingrid forteller: "- Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe. Alle damer og menn kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer. Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon."

Ingrids treningsuke:

Det blir en variert uke med to økter pr dag. Mye løpeteknikk, men også styrketrening, stavgåing og en sykkeltur eller langtur. Er det noe du lurer på angående din trening så får du garantert svar. Få kan vise til den allsidige erfaringen som Ingrid har. Hun gir gode og enkle tips. Hva er det ditt mål med din trening? Og hva er det du ønsker å oppnå i 2018? Løpe 10 km på kortere tid enn 55 min? En av kundene fortalte at når hun løpte sin vanlige runde vel hjemme igjen etter treningsuken med Ingrid, løp hun sin runde på 5 min kortere tid. Hennes kondisjon var stort sett lik, det var som utgjorte hele differansen var teknikken. Og husk, det er aldri for sent å lære!

Her bor vi på Mar de Pulpi:

Det store og flotte hotellet ligger rett ved stranden, med gode muligheter for en morgendukkert. Perfekt sted for de som ønsker fokus på aktivitet i kombinasjon med velfortjent ferie. Hotellet har profesjonelle treningsmuligheter - enten i 25 meters basseng, på løpebanen, i treningsrommet, på sykkel eller på gressplener. I de stilige leilighetene (med utsikt over havet) er det to soverom, felles bad og her kan du  slappe av på balkongen/terrassen.  Leiligheten har aircondition, wifi og kjøkkenfasiliteter. To senger i hvert soverom. Tillegg for eget soverom: kr 1.200,- (vennligst oppgi i bestiling om du ønsker denne muligheten, begrensede plasser). Hotellet har mange muligheter for sportslige aktiviteter også på egenhånd. Her kan du leie sykkel, brettpadling, vindsurfe og en svømmetur i bassenget eller i det varme Middelhavet. Det er en flott strandpromenade nedenfor hotellet, fint å gå tur, løpe eller sykle. Det er også fine turstier i området.  

Resort: Klikk her for mer info om hotellet

Her kan du føle det ekte Spania og mulighet for shopping. Foruten slottet av San Juan de los Terreros, er det noen spennede geologiske formasjoner å se i nærheten.

Pris:
13 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
● Flyreise Oslo Alicante t/r
● Bagasje
● Transfer fra og til flyplass-hotell
● 7 netter i delt soverom i delt leilighet med felles bad (4 personer)
● Leiligheten har 2 soverom, kjøkken, stue, balkong og havutsikt
● Helpensjon servert i restauranten
● 2 daglige treningsøkter med Ingrid Kristiansen
● Sosialt fellesskap med andre treningsglade
● Åpent for menn og kvinner
Transporttype:Fly
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
29/10Oslo GardermoenSpania, Alicante - Løpeteknikk og effektiv trening m/IngridMer enn 813 950,-Bestill