Skip to main content

Sør-Afrika, Juleferie i Cape Town

Dato: 14 - 28 desember 2018
Pris: 28 900,-
Inkludert:
 • Flyreise tur/ retur oslo Capetown
 • Transfer
 • 12 netter på delt dobbeltrom med frokost
 • 2 middager
 • Full dags utflukt til Cape Point
 • Halv dags tur til Winelands
 • Norsk turleder fra Jomfrureiser
Ikke inkludert:
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlig forbruk og tips
 • Entre gebyr til følgende
  *Robben Island 300
  *Table Mountain 200
  *Tsitsikamma 200
  *Oudtshoorn 200
  *Point of Human Origins 350
  *Safari 500
Reisedagar: 15
Bestill reise

Sør-Afrika, Juleferie i Cape Town med god mat og vin

Velkommen til et av de mest kulturelt og geografisk mangfoldige stedene på jorden! Sør-Afrika er kjent for lokalbefolkningen som «Rainbow Nation», og har 11 offisielle språk. Innbyggere er påvirket av en fascinerende blanding av afrikanske, asiatiske og europeiske kulturer. Vi skal oppleve Cape Town som er en hel verden i seg selv!

Høydepunkt

 • Table Mountain
 • God mat og vin
 • Juleferie i sola

Table Mountain

Mye historie og forbløffende dyreliv

På grunn av sin rike og turbulente historie er det mange historiske attraksjoner å utforske, inkludert Zululand-slagmarkene i KwaZulu-Natal, Apartheid-museet i Johannesburg og Robben Island, like utenfor Cape Towns kyst. Fremfor alt ligger Sør-Afrikas hovedattraksjon i sin uberørte villmark og forbløffende utvalg av dyreliv som beveger seg fritt over massive viltreservater. Alt dette i tillegg til ville og vakre strender, samt mat og vin i verdensklasse har gjort Sør-Afrika til Afrikas mest populære turistmål.

Zebra Cape Town

Cape Town - alt i èn by!

Ved Det indiske hav og Atlanterhavets sammenløp, som ligger mellom bakkene på den ikoniske Taffelbreen og glitrende safirvann i Table Bay, er den naturskjønne byen Cape Town. Byen er i en egen klasse. Noen byer har en rik kultur, et levende natteliv, en kosmopolitisk atmosfære og enestående arkitektur, mens andre kan skryte av fantastiske landskap og ekstraordinære naturlige underverk. Cape Town har alle disse attraksjonene - og mye mer. Med sin travle havn, strender i verdensklasse, topprunnede vingårder, og dens fjellrike omgivelser som sprer seg med variert flora og fauna, fanger Cape Town konsekvent hjerter til alle som kommer hit.

Opplev Table Mountain, Cape Point og nydelig vinsmaking

Når vi lander i Cape Town møtes vi av Tutu og vår sjåfør/guide, som tar oss til hotellet. På kvelden nyter vi en fantastisk velkomstmiddag. Dette er en avslappet ferie, uten mye program. Tutu vil hjelpe de som ønsker å besøke Robben Island, Table Mountain og andre landemerker. En hel dagstur på Cape Point er inkludert. Når vi forlater Cape Town, kjører vi gjennom viner for vinsmaking. I Cape Town møter vi Christo Brand som var Nelson Mandelas fengselsvakt og venn. Fra Cape Town fortsetter vi til kystparadiset Mossel Bay, i Garden Route. Vår sjåfør og Tutu vil ta med de som ønsker på å besøke Tsitsikamma, Oudtshoorn, en ettermiddags-gamedrive eller til andre ønskelig mål.

Cape Point Cape the good hope

Vår leder Tutu

Tutu Jacobsen Kirya, er norsk og vår leder i Sør-Afrika. Tutu forteller: I 1987 kom jeg til Sørlige Afrika som student og fikk leve sammen med afrikanske kvinner på landsbygda i noen måneder. Dette har totalt formet livet mitt helt frem til dags dato. I de 30 årene som har gått siden da, har jeg reist – med Fredskorpset - tilbake til Afrika utallige ganger og besøkt 16 ulike land på dette fantastiske kontinentet. Der jeg føler med meg aller mest hjemme er i Sør Afrika, og da særlig i Cape Town. Jeg møtte min mann her nede og bor nå i denne fantastiske byen deler av året. Gleder meg til å møte mange norske kvinner på reiser med Jomfrureiser og få vise «mitt» fantastiske Afrika!


Bilder fra hotellene i Cape Town og Mossel Bay

Prisnivå i Sør-Afrika

Hyggelige lunsjer i Sør-Afrika koster 50-100 kroner, og middager litt mer. Prisnivået er svært lavt i forhold til Norge. Mat og vin er utmerket.

Detaljert program

Her er vårt program og mer info: Program Julereisen til Sør-Afrika

Søk reise

Flyreise

Flyreise med Emirates:
EK  160 14DEC OSLDXB 1410 2355
EK  772 15DEC DXBCPT 0400 1145
EK  771 27DEC CPTDXB 1815 0545
EK  159 28DEC DXBOSL 0745 1200

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
14/12Oslo GardermoenSør-Afrika, Juleferie i Cape TownFullbooket, venteliste28 900,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo