Skip to main content

Sør-Afrika – Cape Town & vindistriktene (menn og kvinner)

Dato: 9 - 20 november 2019
Dato: 7 - 18 mars 2020
Pris: 26 900,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo – Cape Town med mellomlanding
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Alle utflukter og aktiviteter samt entreer ifølge program
 • 9 netter i delt dobbeltrom med frokost.
 • Totalt 5 middager + 1 gourmet lunch
 • Vinsmaking på 3 ulike vingårder med delikatesser (Constantia og Franschhoek)
 • Dagsuflukt til Cape point og Boulders Beach- pingvin stranden
 • GOLD - Afrikansk aften med tromming, underholdning og afrikansk mat
 • Green marked og Old biscuit mill marked
 • Egen tid til shopping og sightseeing i Cape Town
 • Magisk vandring og opplevelser
 • Kaisa Hafredal som vandringsleder hele veien fra Norge
 • Privat sjåfør og lokal guide (engelsktalende)
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 12
Bestill reise

Magisk vandring, vinsmaking og opplevelser i Sør- Afrika

En reise til Sør-Afrika glemmer du aldri. Vi opplever både fjellsiden, sjøsiden, de magiske vindistriktene og kulturlivet i Cape Town. Cape Town kan skryte av fem av de ti største attraksjonene i landet. V&A Waterfront, Table Mountain, Robben Island, Kirstenbosch Botanical Garden og Cape Point(Sør-Afrikas sørligste punkt). Vi skal besøke alle disse stedene, med unntak av Robben Island som besøkes etter eget ønske. Smaksløkene vil fryde seg over utsøkt mat og vin. Utsikten fra Table Mountain og de unike vingårdene er bare en brøkdel av det du møter i gjestfrie Sør-Afrika. En unik reise som bør oppleves i løpet av livet! Vi åpner denne reisen også for menn!

November reisen er fullbooket, men vi har åpnet ny reise til fantastiske Sør-Afrika i mars 2020. Denne gangen blir det kun for damer.

Sør Afrika vingård

Høydepunkt

 • Magisk vandring, mat og kulturopplevelser
 • Vinsmaking på 3 ulike spesielt utvalgte vingårder med delikatesser
 • Fokus på lokal mat & vin under hele reisen
 • Vandring i vakkert frodig landskap i vindistriktet og fjelltopper med havutsikt
 • Topptur til Table Mountain og Lions head i Cape Town
 • Overnatting på flott resort i vindistrikt med tilgang til svømmebasseng og SPA
 • Braai- afrikansk barbeque aften
 • Dagsutflukt til Cape Point og Boulders Beach (pingvin stranden)
 • Green marked og Old biscuit mill marked- Afrikansk mat, kunst og klær
 • GOLD - Afrikansk aften med tromming, underholdning og afrikansk mat
 • Besøk til Kirstenbosch botaniske hage
 • Egen tid til shopping og sightseeing i Cape Town
 • Privat lokal sjåfør og guide (engelsktalende) i tillegg til norsk reiseleder
 • Aktivitetstilbud til fridag som kan arrangeres: Hvalsafari eller Game Resort (safari) ca 2 timer utenfor Cape Town

Hva kan Sør- Afrika og denne reisen tilby?

Sør- Afrika er et spennende land med et vakkert landskap og rikt dyreliv. En kystlinje på nesten 3000 km, med det varme Indiske hav på den ene siden og det kalde Atlanterhavet på den andre. Sør- Afrika har en unik flora og naturlandskap som vi opplever tett på under vandringen. Reisen byr på en variasjon med fjell, hav, frodig natur, vilt dyreliv, unike vindistrikter, afrikansk kultur og historie. Vi kommer tett på naturen, mat & vin kulturen på denne reisen!

sør afrika vin vandring

Overnatting i Sør-Afrika

Vi starter reisen med å bo på et flott vakkert lite resort i det kjente vindistriktet Stellenbosch (bilde under). Stedet har et unikt uteområde med svømmebasseng, blomsterhage og ute frokostservering. I tillegg til Spa avdeling og veldig hyggelige rom. Se link til stedet her: www.wedgeview.co.za/

Vi avslutter med å bo 6 netter svært sentralt i Cape Town. Signature Lux Hotel by ONOMO, Waterfront har god standard. Kort vei til shopping i Waterfront og hyggelige resturanter. Se link til hotellet her: www.signatureluxhotels.com

Hotel sør afrika

pool hotell sør afrika

Vandringsnivå og tips for turen

Nivå: Middels +

Terreng: Stein og sti.

Vandringen er klassifisert som middels pluss og passer for deg som er sporty og liker en aktiv opplevelsefylt ferie. Du bør være vant med å bevege deg i kupert terreng. Se turbeskrivelse i program.

Praktisk info. Godt fottøy er et must og terrenget krever gode tursko/hikingsko med god støtte og såle (ikke joggesko). Temperaturen ligger normalt mellom 20-25 grader, både i november og mars. Pakk med både lette og noen varme klær. En ulltrøye kan være godt å ha om vinden kommer og når vi beveger oss opp i høyden. En lett vindjakke anbefales og beskyttelse mot sol og varme. Caps/hatt, solbriller og solkrem! Ta gjerne med en stor drikkeflaske, evt gåstaver og en lett dagstursekk med sitteunderlag. Og et lite førstehjelpsskrin i tursekken er kjekt.

Årstidene i Cape Town. November er det vår, tidlig sommer i Cape Town. I mars er det slutten av sommeren, starten på høsten. Temperaturen ligger på rundt 20-25 grader og er meget behagelig for vandring.

Helsekrav til deltagelse på denne reisen er at du er i alminnelig god form og har erfaring med å vandre i kupert terreng. Du bør også kunne vandre i normalt tempo og ikke ha pågående skade i kne, bein eller hofte som vil hindre gruppen underveis på fotturen.

Din reiseleder og turguide, Kaisa Hafredal

Kaisa Hafredal er en utdannet kostholdsveileder og coach. Hun er ­lidenskapelig opptatt av natur og matopplevelser. Hun er turleder i DNT og driver helsebloggen www.balanseihverdagen.no. Hennes destinasjoner i 2019 er: Kreta, Italia, India- Himalaya, Mont Blanc og Sør- Afrika. Kaisa har stor fokus på natur og matopplevelser på alle sine vandringsreiser og gleder seg til å invitere deg med til Sør-Afrika. Det blir spesielt morsomt å dra på en vandringsreise med både menn og kvinner denne gang!

Kaisa Hafredal

Lokale guider som forteller om Sør-Afrikas fasinerende kultur og historie

Kaisa vil i tilegg samarbeide med lokale vandringsguider som er godt kjent med landskapet og terrenget på enkelte av turene. De vil fortelle om den spesielle vegetasjonen og floraen som finnes i Western Cape. Samt at gruppen har privat sjåfør (engelsktalende) og som i tilegg er offisiell guide. Han vil fortelle om Sør- Afrikas unike historie og kultur underveis på kjøreturene. Gruppen vil bli godt informert om det fasinerende landet og landskapet og er i trygge hender under hele reisen. Det er behagelig å reise i egen minibuss hvor vi har tilgang til vann og hygelig lokalkjent sjåfør.

Egentid i Cape Town: Det er helt trygt å bevege seg i Waterfront området alene. Taxi kan bestilles fra hotellet og fra sikkerhetsvakter på Waterfront. Gruppen avtaler seg i mellom om ulike aktiviteter som ønskes å oppleve. Shopping i Water front, Bo- Kaap eller District six museum. etc.

Tilbakemelding fra reisende med Kaisa;

Eva Hansen, som nå klar for sin fjerde reise med Kaisa Hafredal:
«Vandringsturene med Kaisa kan jeg anbefale på det varmeste. Hun er en fantastisk reiseleder. Blid og positiv og ser alle i gruppen sin☺ Hun er et flott menneske å være på tur med ❤»

Tilbakemeldinger fra tidligere reisende til Sør afrika:

«Denne turen var fantastisk, innholdsrik og svært minnerik !!! Et fantastisk reisefølge! Variasjonen av innhold, opplevelsene med forflytning har vært spennende og ikke slitsomt. Toppturer, yoga og mat. Sør Afrika - et veldig vakkert land ! Tusen takk Jomfrureiser og Kaisa for en fantastisk tur. Gode minner for livet!»

«Veldig bra! Dette var over all forventning !!! »

Søk reise

Flytider

Flyreise med Emirates:

Utreise:
  EK 160 G 09NOV 6 OSLDXB HK16         1410 2355      Avreise fra Oslo kl 14.10 9 Nov
  EK 772 G 10NOV 7 DXBCPT HK16      3  0400 1145     

 Hjemreise:
  EK 771 G 19NOV 2 CPTDXB HK16         1815 0545+1    
  EK 159 G 20NOV 3 DXBOSL HK16      3  0745 1200    Ankomst Oslo 20 nov kl 12

Samme flytitder i mars. Utreise 7 mars og retur 17 mars. Ankomst Oslo 18 mars 2020

Dag for dag program november 2019 Åpent for menn!

Dag 1 Avreise Oslo- Cape Town 9 nov

Avreise kl 14.10 fra Oslo. 1 flybytte. 

Dag 2 Ankomst Cape- vindistriktet Stellenbosch Town 10 nov

Ankomst kl 11.45 i Cape Town. Vi fraktes med minibuss direkte til vårt resort i vindristriktet Stellenbosch. Innskjekk og litt avslapping etter reisen. Besøk til sentrum av vindistiktet Stellenbosch, en av de eldste byene i Cape Town som har sjarmerende arkitektur i Dutch style. Egentid med shopping, lunch og sightseeing i den hyggelige lille byen. Vi nyter en god 3 retters middag (inkludert- uten drikke) på vårt resort på kvelden.

• Overnatting 3 netter: WedgeView Country House & Spa med frokost og tilgang til svømmebasseng/ spa avdeling.

South africa house

Dag 3. Vandring i vindalen Franshoek + vingård med vinsmaking+ Braai 11 nov

Etter frokost drar vi til vindistriktet Franshoek og går en flott tur i vindalen. Vi går den kjente Uitkyk Trail i Mont Rochelle Nature reservat. Vi starter i behagelig tempo og turen i dag er verken veldig lang eller krevende. Etter vandringen drar vi til en vingård som ligger i fantastiske omgivelser hvor det blir omvisning i vinkjelleren og vinsmaking med smakfulle delikatesser/ostefat (inkludert) .Vi nyter afrikans BBQ "braai" (inkludert- uten drikke) på vårt overnattingssted i Stellenbosch på kvelden.

Vingård: Grand Provance - En fasjonabel vingård i vakre omgivelser.

.• Distanse: 6 km, Start 750 m og går opp til 1093m .Totalt 400 m opp/nedstigning, ca 3-4 timer + pauser. 

Dag 4. Jonkershoek panormic route i naturreservat 12 nov

Etter frokost blir det vandring i Stellenbosch naturreservatet. «Jonkershoek panormic route»- er en spennende rundtur i fantastisk frodig terreng som byr på flott utsikt med stigning opp til Jonkershoek (1270 moh- som er ukens høyeste punkt). En opplevelsesrik tur i naturreservatet i vindistriktet Stellenbosch. Avslapping og eventuelt spa på vårt resort på kvelden.

.• Distanse: 17 km, 700 m opp/nedstigning, ca 7 timer + pauser. Enkelte krevende partier spesielt på nedstigningen • Vi tar med egen lunch til vandringen 

Mountain South Africa

Dag 5. Vindistrikt tur til idylliske Swartland med vinsmaking og gourmet lunch 13 nov

Etter frokost drar vi til idylliske vindistriktet Swarland. Vi skal innom små byer som Riebeek-Kastel. Vi nyter en gourmet lunch (inkludert) før vi drar til prisberømt vingård med meget annerkjent vin. D2 magasinet skrev en artikkel om vingården og vinen er blitt veldig populær i Europa. På ettermiddagen sjekker vi inn på hotellet i Cape Town hvor vi skal bo 6 netter. Kvelden fri til egen disposisjon.

Vingård:  Mullineux & Leeu Family Wines. Wine Enthusiast 2016 "Winemaker of the Year"

Overnatting: 6 netter Cape Town Signature Lux Hotel Waterfront 

wine

Dag 6.  Fridag Cape Town 14 nov

Hele dagen fri til egen disposisjon. Shopping i Water Front, sightseeing i Cape Town, besøk til Green square marked, District six museum, Bo- Kaap, kabeltur opp til platået på Table mountain eller hvile på hotellet. Tur til Robben Island (eget intinativ) eller helikoptertur over Cape Town er en unik opplevelse. Mulighetene står i kø for en opplevelsesrik dag!

 • Andre aktivitetstilbud som kan arrangeres på fridagen: Hvalsafari eller Game Resort (safari) ca 2 timer utenfor Cape Town
 • cape town

Dag 7.  Table Mountain og vinsmaking i Constantia 15 nov

Vi vandrer i det spektakulære table mountain (1055 moh)- signatur fjellet som ligger rett ved Cape Town city. Vi bestiger kasteelspoort (fjelltungen 750 moh) og går innover table mountain til et vann hvor vi spiser lunch.  Vi fortsetter ned til vindalen Constania hvor vi ender opp på flott vingård hvor vi skal nyte vinsmaking med smakfulle delikatesser (inkludert) i vakre omgivelser. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon i Cape Town.

Vingård: Glen Constansia Elegant vingård i den flotte vindalen

Distanste: ca 14 km, 800 m opp/nedstigning, ca 5 timer + pauser. Bratt oppstigning, lettere nedstigning • Vi tar med egen lunch til vandringen 

Vandring Sør Afrika

Dag 8 Topptur til Lionshead i Cape Town,market "The old Biscuit Mill"16 nov


Vi bestiger Lionshead 699 moh, fjelltoppen som ses fra alle kanter i Cape Town. Flott 360 graders utsikt over byen, havet med øya Robben Island, Table mountain og de vakre klippene langs Camps bay. Turen opp er verdt strevet med klatring og klyving den siste etappen. Herifra drar vi rett på marked (frivillig) i det kjente området i Woodstock- og til det trendy og kjente markedet "The old Biscuit Mill". Her er det kunst, klær og matmarked. Her kan vi spise lunch på det fantastiske matmarkedet. På kvelden nyter vi felles middag med vin (inkludert) på flott resturant i Cape Town.

• Distanse: Topptur til Lions Head 699 moh, ca 350 m stigning ca 2,5 time tur/retur + pause . Krevende terreng siste etappe.

Lions head Sør Afrika

Dag 9 17 nov Tablemountain- Devils peak 1010moh - egentid cape town 17 nov

I dag skal vi på opp til den kjente toppen på tabel mountain, Devil's Peak 1010 moh. Turen opp er verdt strevet for å nyte den utrolige flotte utsikten over byen. Egentid i Cape town før vi på kvelden samles og nyter felles middag med vin (inkludert) på flott resturant nede på Water front med utsikt over table mountain.

Distanste: ca 6 km, start 250 m og går opp til 1010 moh. Totalt 760 m opp/nedstigning, ca 3-4 timer + pauser. Enkelte bratte partier. Vi tar med egen lunch til vandringen.

Devils Peak Sør Afrika

Dag 10 Dagsutflukt til Cape Point, Boulders beach (pingvin stranden) og Gold  18 nov

I dag blir det dagsutflukt! Vi får sett mye underveis på turen hvor vår sjåfør samtidig guider oss om afrikansk kultur og historie underveis. Vi kjører forbi Chapman peak og Hout Bay på vei til Cape point og kjører en annen vei tilbake. I Cape point vandrer vi opp til fyrtårnet og ned til Cape the good hope (Sør Afrikas sørligste punkt) i fantastisk flott terreng lang klipper og hav. Videre drar vi til Simons Town hvor det blir egentid med lunch og sightseeing. Vi avslutter med å besøke Boulders beach- den kjente pingvin stranden.

På vår siste kveld får vi en opplevelsesrik aften på legendariske - Gold - afrikansk tromming, underholdning og 14 afrikanske retter (inkludert- uten drikke).

• Distanse: ca 10 km 2 timers vandring i lett nedstigende terreng i Cape Point og Boulders beach. Kjøretid ca 1,5 time hver vei.

sør afrika pingviner

Dag 11 Cape Town, Kirstenbosch botanisk hage og hjemreise 19 nov

Etter frokost og utsjekk av hotell blir det litt egentid i Cape Town. F.eks siste shopping på Water front. Tidlig ettermiddagen blir det besøk til Kirstenbosch hvor vi vandrer noen timer i den vakre botaniske med hage med unik blomsterflora, vakre busker, trær og parker før vi drar til flyplassen. Avreise til Oslo kl 18.15.

• Distanste: ca 2timer lett vandring i Kirstenbosch botanisk hage

cape town

Dag 12 Ankomst Oslo  20 nov

Vi ankommer Oslo kl 12.00 onsdag 20 nov.

Vi tar forbehold om endringer i programmet grunnet værforhold eller andre hendelser utenfor vår kontroll og ytre påvirkning. Vi viser til våre betingelser på nettsiden.

Dag for dag program mars 2020 Kun for damer!

Dag 1 Avreise Oslo- Cape Town lørdag 7 mars

Avreise kl 14.10 fra Oslo. 1 flybytte. 

Dag 2 Ankomst Cape- vindistriktet Stellenbosch Town søndag 8 mars

Ankomst kl 11.45 i Cape Town. Vi fraktes med minibuss direkte til vårt resort i vindristriktet Stellenbosch. Innskjekk og litt avslapping etter reisen. Besøk til sentrum av vindistiktet Stellenbosch, en av de eldste byene i Cape Town som har sjarmerende arkitektur i Dutch style. Egentid med shopping, lunch og sightseeing i den hyggelige lille byen. Velkomstmiddag (inkludert- uten drikke)  på kvelden.

• Overnatting 3 netter: Bonne Esperance. Victorian villa fra  1901. Nyrenovert Boutique guesthouse med svømmebasseng. Gåavstand til Stellenbosch sentrum. 

South africa house

Dag 3. Vandring i vindalen Franshoek + vingård med vinsmaking+ Braai 9 mars

Etter frokost drar vi til vindistriktet Franshoek og går en flott tur i vindalen. Vi går den kjente Uitkyk Trail i Mont Rochelle Nature reservat. Vi starter i behagelig tempo og turen i dag er verken veldig lang eller krevende. Etter vandringen drar vi til en vingård som ligger i fantastiske omgivelser hvor det blir omvisning og vinsmaking med smakfulle delikatesser/ostefat (inkludert) .Vi nyter afrikans BBQ "braai" (inkludert- uten drikke) på kvelden.

VingårdGrand Provance En fasjonabel vingård i vakre omgivelser.

.• Distanse: 6 km, Start 750 m og går opp til 1093m .Totalt 400 m opp/nedstigning, ca 3-4 timer + pauser. 

Dag 4. Jonkershoek panormic route i naturreservat 10 mars

Etter frokost blir det vandring i Stellenbosch naturreservatet. «Jonkershoek panormic route»- er en spennende rundtur i fantastisk frodig terreng som byr på flott utsikt med stigning opp til Jonkershoek (1270 moh- som er ukens høyeste punkt). En opplevelsesrik tur i naturreservatet i vindistriktet Stellenbosch. Avslapping ved svømmebassenget og egentid på kvelden.

.• Distanse: 17 km, 700 m opp/nedstigning, ca 7 timer + pauser. Enkelte krevende partier spesielt på nedstigningen • Vi tar med egen lunch til vandringen 

Mountain South Africa

Dag 5. Vindistrikt tur til idylliske Swartland med vinsmaking og gourmet lunch 11 mars

Etter frokost drar vi til idylliske vindistriktet Swarland. Vi skal innom små byer som Riebeek-Kastel. Vi nyter en gourmet lunch (inkludert) før vi drar til prisberømt vingård med meget annerkjent vin. D2 magasinet skrev en artikkel om vingården og vinen er blitt veldig populær i Europa. På ettermiddagen sjekker vi inn på hotellet i Cape Town hvor vi skal bo 6 netter. Kvelden fri til egen disposisjon.

Vingård:  Mullineux & Leeu Family Wines. Wine Enthusiast 2016 "Winemaker of the Year"

Overnatting: 6 netter Cape Town Signature Lux Hotel Waterfront 

wine

Dag 6.  Fridag Cape Town 12 mars

Hele dagen fri til egen disposisjon. Shopping i Water Front, sightseeing i Cape Town, besøk til Green square marked, District six museum, Bo- Kaap, kabeltur opp til platået på Table mountain eller hvile på hotellet. Tur til Robben Island (eget intinativ) eller helikoptertur over Cape Town er en unik opplevelse. Mulighetene står i kø for en opplevelsesrik dag!

 • Andre aktivitetstilbud som kan arrangeres på fridagen: Hvalsafari eller Game Resort (safari) ca 2 timer utenfor Cape Town
 • cape town

Dag 7.  Table Mountain og vinsmaking i Constantia 13 mars

Vi vandrer i det spektakulære table mountain (1055 moh)- signatur fjellet som ligger rett ved Cape Town city. Vi bestiger kasteelspoort (fjelltungen 750 moh) og går innover table mountain til et vann hvor vi spiser lunch.  Vi fortsetter ned til vindalen Constania hvor vi ender opp på flott vingård hvor vi skal nyte vinsmaking med smakfulle delikatesser (inkludert) i vakre omgivelser. Ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon i Cape Town.

Vingård: Glen Constania Elegant vingård i den flotte vindalen.

Distanste: ca 14 km, 800 m opp/nedstigning, ca 5 timer + pauser. Bratt oppstigning, lettere nedstigning • Vi tar med egen lunch til vandringen 

Vandring Sør Afrika

Dag 8 Topptur til Lionshead i Cape Town,market "The old Biscuit Mill"14 mars


Vi bestiger Lionshead 699 moh, fjelltoppen som ses fra alle kanter i Cape Town. Flott 360 graders utsikt over byen, havet med øya Robben Island, fjelltopper og klippene langs Camps bay. Turen opp er verdt strevet med klatring og klyving den siste etappen. Herifra drar vi rett på marked (frivillig) i det kjente området i Woodstock- og til det trendy og kjente markedet "The old Biscuit Mill". Her er det kunst, klær og matmarked. Her kan vi spise lunch på det fantastiske matmarkedet. På kvelden nyter vi felles middag med vin (inkludert) på flott resturant i Cape Town.

• Distanse: Topptur til Lions Head 699 moh, ca 350 m stigning ca 2,5 time tur/retur + pause . Krevende terreng siste etappe.

Lions head Sør Afrika

Dag 9 17 nov Tablemountain- Devils peak 1010moh - egentid cape town 15 mars

I dag skal vi på opp til den kjente toppen på tabel mountain, Devil's Peak 1010 moh. Turen opp er verdt strevet for å nyte den utrolige flotte utsikten over byen. Egentid i Cape town før vi på kvelden samles og nyter felles middag med vin (inkludert) på flott resturant nede på Water front med utsikt over table mountain.

Distanste: ca 6 km, start 250 m og går opp til 1010 moh. Totalt 760 m opp/nedstigning, ca 3-4 timer + pauser. Enkelte bratte partier. Vi tar med egen lunch til vandringen.

Devils Peak Sør Afrika

Dag 10 Dagsutflukt til Cape Point, Boulders beach (pingvin stranden) og Gold  16 mars

I dag blir det dagsutflukt! Vi får sett mye underveis på turen hvor vår sjåfør samtidig guider oss om afrikansk kultur og historie underveis. Vi kjører forbi Chapman peak og Hout Bay på vei til Cape point og kjører en annen vei tilbake. I Cape point vandrer vi opp til fyrtårnet og ned til Cape the good hope (Sør Afrikas sørligste punkt) i fantastisk flott terreng lang klipper og hav. Videre drar vi til Simons Town hvor det blir egentid med lunch og sightseeing. Vi avslutter med å besøke Boulders beach- den kjente pingvin stranden.

På vår siste kveld får vi en opplevelsesrik aften på legendariske - Gold - afrikansk tromming, underholdning og 14 afrikanske retter (inkludert- uten drikke).

• Distanse: ca 10 km 2 timers vandring i lett nedstigende terreng i Cape Point og Boulders beach. Kjøretid ca 1,5 time hver vei.

sør afrika pingviner

Dag 11 Cape Town, Kirstenbosch botanisk hage og hjemreise 17 mars

Etter frokost og utsjekk av hotell blir det litt egentid i Cape Town. F.eks siste shopping på Water front. Tidlig ettermiddagen blir det besøk til Kirstenbosch hvor vi vandrer noen timer i den vakre botaniske med hage med unik blomsterflora, vakre busker, trær og parker før vi drar til flyplassen. Avreise til Oslo kl 18.15.

• Distanste: ca 2timer lett vandring i Kirstenbosch botanisk hage

cape town

Dag 12 Ankomst Oslo 18 mars

Vi ankommer Oslo kl 12.00 onsdag 18 mars

Vi tar forbehold om endringer i programmet grunnet værforhold eller andre hendelser utenfor vår kontroll og ytre påvirkning. Vi viser til våre betingelser på nettsiden.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
09/11Oslo LufthavnSør-Afrika, Cape Town - vandring, vinsmaking og safari med Kaisa
Leder: Kaisa Hafredal
Fullbooket, venteliste26 900,-Book på venteliste
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
07/03Oslo GardermoenSør-Afrika, Capetown - Vandring, vinsmaking og safar
Leder: Kaisa Hafredal
426 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo