Skip to main content
Dato: 16 - 30 mars 2019
Pris: 32 500,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo – Cape Town
 • All transfer og bagasjetransport
 • Alle utflukter og aktiviteter samt entreer ifølge program
 • 12 netter i delt dobbeltrom med frokost
 • Totalt 7 middager (uten drikke) og 4 lunsjer inkludert
 • Vinsmaking på 2 ulike vingårder (Constantia og Franschhoek)
 • Vandrende safari, game drive og bonefire- med middag og tromming
 • Kaisa Hafredal som vandringsleder er med hele veien fra og til Norge
 • Privat sjåfør og lokal guide (engelsktalende)
 • Sosialt samvær og mange spennende opplevelser oss damer imellom
Reisedagar: 15
Bestill reise

Uforglemmelig vandring, vinsmaking og safari i Sør-Afrika

En ferie i Sør-Afrika glemmer du aldri. Vi opplever både fjellsiden, sjøsiden, de magiske vindistriktene og kulturlivet i Cape Town. Cape Town kan skryte av fem av de ti største attraksjonene i landet. V&A Waterfront, Table Mountain, Robben Island, Kirstenbosch Botanical Garden og Cape Point. Vi skal besøke alle disse stedene, med unntak av Robben Island som besøkes etter eget ønske. Smaksløkene vil fryde seg over utsøkt mat og vin. Utsikten fra Table Mountain, vandring i spennende variert terreng og safari, er bare en brøkdel av det du møter i Sør-Afrika på denne reisen. En unik reise som bør oppleves i løpet av livet!

Høydepunkt

 • Natur, mat og vinopplevelser i Sør Afrika
 • Uforglemmelig vandring langs kyst og fjell i vakkert frodig landskap
 • Topptur til Table Mountain og Lions head i Cape Town
 • Oyestercather trail kystvandring - barefoot on the beach Unik opplevelse!
 • Ferske oysters og Champagne i Mosselbay
 • Overnatting i luxus "bush villa på game resort
 • Vandrende safari og game drive med safari Jeep
 • Afrikans aften under åpen himmelen med tromming
 • Vinsmaking på ulike vingårder og overnatting på flott resort i vindistrikt
 • Dagsutflukt til Cape Point og Boulders Beach (pingvin stranden)
 • Besøk til Kirstenbosch botaniske hage
 • Green marked og Old biscuit mill marked- Afrikansk mat, kunst og klær
 • GOLD - Afrikansk aften med tromming, underholdning og afrikansk mat
 • Egen tid til shopping og sightseeing i Cape Town
 • Privat lokal sjåfør og guide (engelsktalende) i tillegg til norsk reiseleder

South Africa penguins hiking beach

Hva kan Sør- Afrika og denne reisen tilby?

Sør- Afrika er et spennende land med et vakkert landskap og rikt dyreliv. En kystlinje på nesten 3000 km, med det varme Indiske hav på den ene siden og det kalde Atlanterhavet på den andre. Sør- Afrika har en unik flora og naturlandskap som vi opplever tett på under vandringen. Reisen byr på en variasjon med fjell, hav, frodig natur, vilt dyreliv, unike vindistrikter, afrikansk kultur og historie. Vi kommer tett på naturen, mat & vin kulturen på denne reisen!
vinsmaking sor afrika kaisa jomfrureiser

Overnatting i Sør-Afrika

Vi opplever og overnatter på ulike deler av Sør-Afrika. Vi bor i flotte hytter langs kysten i Mosselbay, afrikanske luksus bush-villaer på game resort, flott vakkert lite resort i det populære vindistriktet Stellenbosch og avslutter med hotell sentralt i Cape Town.

De 4 første nettene overnatter vi på ulike hytter som tilhører Sandpiper senteret som er en del av Oyestercatcher trail. En hytte deles med opptil 4 damer, alt etter størelsen på hytten. Det er gode fasiliteter på alle hyttene, opptil flere soverom og bad. på hver hytte. Det finnes tennis og squash bane, samt badstue på Sandpiper senteret hvor vi også spiser felles frokost og middag.


I Botlierskop privat resort bor vi på unike luksus bush villaer i afrikansk stil. Du kan se bilder av stedet på hjemmesiden til Botlierskop. Stedet er veldig flott og oppholdet med game drive, vandrende safari og bonfire er en unik opplevelse.

Vi avslutter med å bo 5 netter svært sentralt i Cape Town. Hotellet Inn On The Square har god standard, er lokalisert rett ved Green Marked Square med frokostbuffet, wifi og svømmebasseng i topp etg. Kort vei til shopping i Waterfront og hyggelige resturanter.

Vandringsnivå og tips for turen

Nivå: Middels +

Terreng: Sand, stein, sti langs kyst og fjell.

Vandringen er klassifisert som middels pluss og passer for deg som er sporty og liker en aktiv opplevelsefylt ferie. Du bør være vant med å bevege deg i variert terreng. Se turbeskrivelse i program.

Praktisk info. Godt fottøy er et must og terrenget krever gode tursko/hikingsko med god støtte og såle (ikke joggesko). Temperaturen ligger normalt mellom 20-25 grader, men kan også bli mer. Pakk med både lette og noen varme klær. En ulltrøye kan være godt å ha om vinden kommer og når vi beveger oss opp i høyden. En lett vindjakke anbefales og beskyttelse mot sol og varme. Caps/hatt, solbriller og solkrem! Ta gjerne med en stor drikkeflaske, evt gåstaver og en lett dagstursekk med sitteunderlag. Og et lite førstehjelpsskrin i tursekken er kjekt.

Helsekrav til deltagelse på denne reisen er at du er i alminnelig god form og har erfaring med å vandre i kupert terreng. Du bør også kunne vandre i normalt tempo og ikke ha pågående skade i kne, bein eller hofte som vil hindre gruppen underveis på fotturen.

NB! Vi ber deg fylle ut og sende inn denne obligatoriske helseerklæringen til oss innen 10 dager etter påmelding. Trykk her for skjema. Fyll inn og send det på mail til jomfru@jomfrureiser.no

Se video fra kystvandringen i påsken 2018:

Din reiseleder og turguide, Kaisa Hafredal

Kaisa Hafredal er en utdannet kostholdsveileder og coach. Hun er ­lidenskapelig opptatt av ren næringsrik mat og frisk luft. Hun inkluderer ofte yoga & mindfulness underveis på sine reiser. Hun er turleder i DNT og driver helsebloggen www.balanseihverdagen.no. Hennes destinasjoner i 2019 er: Kreta, Italia, India- Himalaya, Mont Blanc og Sør- Afrika. Kaisa har stor fokus på natur og matopplevelser på alle sine vandringsreiser og gleder seg til å invitere deg med til Sør-Afrika!

kaisa hafredal south africa

Kaisa vil i tilegg samarbeide med lokale vandringsguider på turene som er godt kjent med landskapet og terrenget. De vil fortelle om den spesielle vegetasjonen og floraen som finnes i Western Cape. Samt at gruppen har privat sjåfør (engelsktalende) og som i tilegg er offisiell guide. Han vil fortelle om Sør- Afrikas unike historie og kultur underveis på kjøreturene. Gruppen vil bli godt informert om det fasinerende landet og landskapet og er i trygge hender under hele reisen.

Egentid i Cape Town: Det er lagt inn en hel fridag i Cape Town og noen ettermiddager/kvelder. Det er helt trygt å bevege seg i Waterfront området alene. Taxi kan bestilles fra hotellet og fra sikkerhetsvakter på Waterfront. Gruppen avtaler seg i mellom om ulike aktiviteter som ønskes å oppleve. Shopping i Water front, Bo- Kaap, District six museum og/eller kabeltur til Table mountain.

NB! Robben Island billetter og kabeltur til Table mountain er ikke inkludert i programmet. Dette skyldes at vinden ofte hindrer båten å gå til øyen og kabelen stenges. Bookes eventuelt på egenhånd på fridagen/fritiden i Cape Town.

Flyreise med Emirates:
EK 160 16 MARS OSLDXB 1410 2355
EK 772 17 MARS DXBCPT 0400 1145
EK 771 29 MARS CPTDXB 1815 0545
EK 159 30 MARS DXBOSL 0745 1200

Tilbakemeldinger fra Sør-Afrika reisen i påsken:

“Denne turen var fantastisk, innholdsrik og svært minnerik !!! Et fantastisk reisefølge! Variasjonen av innhold, opplevelsene med forflytning har vært spennende og ikke slitsomt. Vi opplevde kysten og Sandpiper ved Mosel bay, l Botlership med bush safari, fjellbyen Montague, og Cape Town med alle områdene rundt, det har vært så gøy !!! Toppturer, yoga og mat. Sør Afrika - et veldig vakkert land ! Tusen takk Jomfrureiser og Kaisa for en fantastisk tur. Gode minner for livet!»

«Veldig bra! Dette var over all forventning !!! «

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
16/03Oslo GardermoenSør-Afrika, Cape Town - vandring, vinsmaking og safari med Kaisa
Leder: Kaisa Hafredal
432 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo