Sør-Afrika, Juleferie i Cape Town

Dato: 14 - 28 desember 2018
Pris: 28 900,-

Høydepunkter:

- Cape Point
- Table Mountain
- God mat og vin
- Juleferie i sola

Sør-Afrika, Juleferie i Cape Town med god mat og vin

Dette store landet er utvilsomt et av de mest kulturelt og geografisk mangfoldige stedene på jorden. Sør-Afrika er kjent for lokalbefolkningen som "Rainbow Nation", og har 11 offisielle språk, og dets flerkulturelle innbyggere er påvirket av en fascinerende blanding av afrikanske, asiatiske og europeiske kulturer.

Slik tilbringer du dagene dine:
​- Oppdag gourmetrestauranter, imponerende kunst- og utelivscener og fine strender i Cape Town
​- Prøve noen av verdens fineste viner på de utallige vinmarkene som er prikket rundt de pittoreske Cape Winelands.

På grunn av sin rike og turbulente historie er det mange historiske attraksjoner å utforske, inkludert Zululand-slagmarkene i KwaZulu-Natal, Apartheid-museet i Johannesburg og Robben Island, like utenfor Cape Towns kyst. Fremfor alt ligger Sør-Afrikas attraksjon i sin bemerkelsesverdig uberørte villmark med sitt forbløffende utvalg av dyreliv som streamer seg fritt over massive uforsvarlige viltreservater som den verdensberømte Kruger nasjonalpark. Med alt dette tilbudet er det lite rart at Sør-Afrika raskt har blitt Afrikas mest populære turistmål.

Her er vårt program og mer info: Program Julereisen til Sør-Afrika

Resten av det Indiske og Atlanterhavets sammenløp, som ligger mellom bakkene på den ikoniske Taffelbreen og glitrende safirvann i Table Bay, er den eksepsjonelt naturskjønne byen Cape Town i en egen klasse. Noen byer har en rik kultur, et levende natteliv, en kosmopolitisk atmosfære og enestående arkitektur, mens andre kan skryte av fantastiske landskap og ekstraordinære naturlige underverk. Cape Town er heldig nok til å bli velsignet med alle disse attraksjonene og så mye mer. Med sin travle havn, strendene i verdensklasse, topprunnede vingårder, og dens fjellrike omgivelser som sprer seg med variert flora og fauna, fanger Cape Town konsekvent hjerter til alle som besøker.

Vår reiseleder Tutu:  Tutu Jacobsen Kirya, er norsk og vår leder i Sør-Afrika. Tutu forteller: I 1987 kom jeg til Sørlige Afrika som student og fikk leve sammen med afrikanske kvinner på landsbygda i noen måneder. Dette har totalt formet livet mitt helt frem til dags dato. I de 30 årene som har gått siden da, har jeg reist – med Fredskorpset - tilbake til Afrika utallige ganger og besøkt 16 ulike land på dette fantastiske kontinentet. Der jeg føler med meg aller mest hjemme er i Sør Afrika, og da særlig i Cape Town. Jeg møtte min mann her nede og bor nå i denne fantastiske byen deler av året.  Gleder meg til å møte mange norske kvinner på reiser med Jomfrureiser og få vise "mitt" fantastiske Afrika! 

Når vi lander i Cape Town møtes vi av Tutu og vår sjåfør/guide, som tar oss til hotellet. På kvelden nyter vi en fantastisk velkomstmiddag. Dette er en avslappet ferie, uten mye program. Tutu vil hjelpe de som ønsker å besøke Robben Island, Table Mountain og andre landemerker. En hel dagstur på Cape Point er inkludert. Når vi forlater Cape Town, kjører vi gjennom viner for vinsmaking.
I Cape Town møter vi Christo Brand. Mandelas fengselsvakt og venn.
Fra Cape Town fortsetter vi til kystparadiset Mossel Bay, i Garden Route. Vår sjåfør og Tutu vil ta med de som ønsker på å besøke Tsitsikamma, Oudtshoorn, en ettermiddags-gamedrive etc.
Hyggelige lunsjer i Sør-Afrika koster 50-100 kroner, og middager litt mer. Prisnivået er svært lavt i forhold til Norge. Mat og vin er utmerket.

Flyreise med Emirates:
EK  160 14DEC OSLDXB 1410 2355
EK  772 15DEC DXBCPT 0400 1145
EK  771 27DEC CPTDXB 1815 0545
EK  159 28DEC DXBOSL 0745 1200

 

HJERTELIG VELKOMMEN!

Pris:
28 900,-
Dager:15
Inkludert i reisen
● Flyreise tur/ retur oslo Capetown
● Transfer
● 12 netter på delt dobbeltrom med frokost
● 2 middager
● Full dags utflukt til Cape Point
● Halv dags tur til Winelands
● Norsk turleder fra Jomfrureiser

Ikke inkludert:

● Reise- og avbestillingsforsikring
● Personlig forbruk og tips
● Entre gebyr til følgende
•Robben Island 300
•Table Mountain 200
•Tsitsikamma 200
•Oudtshoorn 200
•Point of Human Origins 350
•Safari 500
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
14/12Oslo GardermoenSør-Afrika, Juleferie i Cape TownMer enn 828 900,-Bestill