Sør-Afrika, Cape Town - vandring, vinsmaking og safari

Dato: 11 - 25 november 2018
Leder: Kaisa Hafredal
Pris: 29 800,-

Høydepunkter

• Natur, mat og vinopplevelser i Sør Afrika
• Vandring langs kyst og fjell i vakkert landskap
• Topptur til Tabel Mountain og Lions head i Cape Town
• Oyestercather trail kystvandring - barefoot on the beach
• Vandrende safari og afrikans aften under åpen himmelen
• Utflukt til Kirstenbosch , Boulders Beach- pingvin stranden og Cape Point
• GOLD - Afrikansk aften med tromming, underholdning og afrikansk mat
• Egen tid til shopping og sightseeing i Cape Town

Last ned program

Uforglemmelig vandring, vinsmaking og safari i Sør-Afrika

En ferie i Sør-Afrika glemmer du aldri. Vi opplever både fjellsiden, sjøsiden, vin-distriktene og kulturlivet i Cape Town. Cape Town kan skryte av fem av de ti største attraksjonene i landet. V&A Waterfront, Table Mountain, Robben Island, Kirstenbosch Botanical Garden og Cape Point. Vi skal besøke alle disse stedene, med unntak av Robben Island som besøkes etter eget ønske. Smaksløkene vil fryde seg over utsøkt mat og vin, og mulighetene står i kø! Utsikten fra Table Mountain, shopping og safari, er bare en brøkdel av det du møter på i gjestfrie Sør-Afrika.

Hvorfor reise til Sør-Afrika

Sør- Afrika er et spennende land med et vakkert landskap og rikt dyreliv. En kystlinje på nesten 3000 km, med det varme Indiske hav på den ene siden og det kalde Atlanterhavet på den andre. Kontrasten med fjell, hav, frodig natur, vilt dyreliv, unike vindistrikter, afrikansk kultur og historie gjør Sør Afrika til et meget spennende reisemål. En unik reise som bør oppleves i løpet av livet!

Vandringsnivå og tips for turen

Vandringen er klassifisert som middels pluss og passer for deg som liker en aktiv opplevelsefylt ferie. Se video fra kystvandringen her: 

 

Din reiseleder og turguide, Kaisa Hafredal

Kaisa Hafredaler en utdannet kostholdsveileder og coach. Hun er ­lidenskapelig opptatt av en ren næringsrik mat og frisk luft. Hun er også turleder i DNT og driver helsebloggen www.balanseihverdagen.no. Kaisa har selv testet og lagt opp hele reisen i 2017, og gleder seg til å invitere deg med på tidenes vandringsopplevelse!

Overnatting i Sør-Afrika

Vi opplever og overnatter på ulike deler av Sør-Afrika. Vi bor I flotte hytter langs kysten i Mosselbay, afrikanske luksusbush villaer, privat resort I vindistriktet Stellenbosch og avslutter med hotel sentralt i Cape Town.
De 3 første nettene overnatter vi på ulike hytter som tilhører Sandpiper senteret som er en del av Oyestercatcher trail. En hytte deles med opptil 4 damer, alt etter størelsen på hytten. Det er gode fasiliteter på alle hyttene. Alle måltider spises på Sandpiper senteret. Her finnes også tennis og squash bane, samt badstue.
I Botlierskop privat resort bor vi på unike luksus bush villaer i afrikansk stil. Du kan se bilder av stedet på hjemmesiden til Botlierskop.
Vi bor 5 netter svært sentralt i Cape Town. Hotellet Inn On The Square har god standard, er lokalisert rett ved Green Marked Square, frokostbuffet, wifi og svømmebasseng i topp etg.

Flyreise med Emirates:
EK  160 11NOV OSLDXB 1410 2355
EK  772 12NOV DXBCPT 0400 1145
EK  771 24NOV CPTDXB 1815 0545
EK  159 25NOV DXBOSL  0745 1200

Tilbakemeldinger fra Sør-Afrika reisen i påsken:

“Denne turen var fantastisk, innholdsrik og svært minnerik !!! Et fantastisk reisefølge! Variasjonen av innhold, opplevelsene med forflytning har vært spennende og ikke slitsomt. Vi opplevde kysten og Sandpiper ved Mosel bay, l Botlership med bush safari, fjellbyen Montague, og Cape Town med alle områdene rundt, det har vært så gøy !!! Toppturer, yoga og mat. Sør Afrika - et veldig vakkert land ! Tusen takk Jomfrureiser og Kaisa for en fantastisk tur. Gode minner for livet!» 
 
«Veldig bra! Dette var over all forventning !!! «

 

Pris:
29 800,-
Dager:15
Inkludert i reisen
• Fly tur/retur Oslo – Cape Town
• All transfer og bagasjetransport
• Alle utflukter og aktiviteter samt entreer i følge program
• 12 netter i delt dobbeltrom med frokost
• Totalt 7 middager og 4 lunsjer inkludert
• Vinsmaking på ulike vingårder (Stellenbosh, Franschhoek og Constantia)
• Safari og bonefire- med middag og tromming
• Kaisa Hafredal som vandringsleder er med hele veien fra og til Norge
• Sosialt samvær og mange spennende opplevelser oss damer imellom
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
11/11Oslo GardermoenSør-Afrika, Cape Town - vandring, vinsmaking og safari med Kaisa
Leder: Kaisa Hafredal
329 800,-Bestill