Slovenia, Portoroz og Italia, Venezia

• Slovenia - nytt reisemål
• Sykkel og vandring i feriemodus
• Kultur i vakre Venezia
• Ja takk til aktiv kultur sommer ferie

Last ned program

Opplevelser på sykkel, vandring, båttur og kultur i Slovenia og Venezia


Slovenia og Italia – to reisemål, to kontraster
Ja takk, både til Slovenia og Italia. Slovenia er et relativt nytt som ferieland, så bli med å la deg sjarmere av dette landet som er i ferd med å bli et nytt og attraktivt reisemål.
Vårt andre besøkssted på denne reisen er Venezia - turismens reisemål nr. 1.  Men byen ser aldri ut til å slutte og fascinere. Bli imponert og nyt dette ikonet av en by!

Slovenia - aktiv ferie med sykkel, vandring og båttur
Vi skal ha en aktiv, men behagelig ferie. Sykkelturen er ingen Tour de France etappe, men en rolig og behagelig tur i slakt terreng. Vi sykler ca 40 km og med mange stopp underveis. Vandringen er av samme kategori, rolig gange på turstier langs kysten og tilbake til hotellet via et rolig terreng.  Også her blir det mange stopp underveis. I og med at Slovenia har Adriaterhavet som nabo, skal vi også på båttur. Siste dagen har vi avsatt som fridag og anbefaler deg å benytte deg av hotellets omfattende og rimelige spatilbud.

Venezia – en myteomspunnet by
Besøkende sier at man aldri blir ferdig med Venezia. Byen som alltid har noe nytt å by på og som endrer seg med årstidene. Vi er der litt utenom høysesongen og får det dermed ganske mye «romsligere» enn midt på sommeren. På denne tiden er det faktisk en god sjanse til å få plass ved et bord på en av restaurantene på Markusplassen. Vi skal på guidet tur i byen og får selvsagt med oss severdighetene. Sørg for å ha nok plass på minnekortet, her kryr det av objekter som skal festes til hukommelsen.

Velkommen til en «alt i ett reise» med egen turleder fra Jomfrureiser!

 

 

Status:
Fullt