Skip to main content

Norge, Slarverennet - Fra Hemsedal til Gol på ski

Dato: 20 - 22 mars 2020
Pris: 3 690,-
Inkludert:
 • 2 netter Delt Standardrom med frokost
 • Middag fredag og lørdag
 • Deltakelse i Slarverennet med skitur, afterski, goodiebag
 • Transport til start og fra mål til afterski
 • Shuttle fra afterski til hotell
 • Selvsmurt nistepakke
 • Påfyll av termos
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
Reisedager: 3
Bestill reise

Bli med på vinterens flotteste skirenn!

Jomfrureiser skal være med på årets Slarverenn fra Hemsedal til Gol, bli med på dette morsomme skirennet bare for jenter sammen med oss. Dette blir en herlig skitur med gode venner, og god stemning på after ski med bobler og partymusikk! På vårt team er Anette Bøe og Wenche Spidsberg - så her blir det skiinspirasjon på topp nivå.
Du velger den lange eller den korte ruten selv, fellesskapet og moroa deler vi uansett sammen før, under og etter rennet. Dette blir en helg på fjellet du sent vil glemme!

Slarverennet 30 km

Slarverennsløypa fra Hemsedal via Ål til Gol er ca 30 km, uten tidtaking og går i høyfjelllet. Starten er i Holdeskaret i Hemsedal, og derfra går vi puljevis ettersom bussene kommer. Det er to drikkestasjoner underveis i løypa. Smøreservice ved start og på drikkestasjon 1. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner, og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går Slarverennsløypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski i stort partytelt ved Pers Hotell.

Stuttslarven 13 km

Stuttslarven er 13 km, uten tidtaking denne med, starter på Nystølen (Torpoåsen) og går via Tjukkekjørr (fellesstoppen) til mål på Smylistølan. Det er ca 6 km fra start til Tjukkekjørr som er fellesstoppen for både Slarverennet og Stuttslarven. Deretter er det 7 km til mål. Det er en drikkestasjon før du kommer til Tjukkekjørr. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går løypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski i stort partytelt ved Pers Hotell.

Vårt bosted i helgen

Vi bor på Storefjell Resort sentralt beliggende på Golsfjellet - midt mellom Hallingdal og Valdres.
Et høyfjellshotell med stolte familietradisjoner. Hotellet har 300 rom , og tilbyr både restaurant og bar - ofte med dans og pianist, innendørs basseng og et eget lite badeland, SPA og Sauna. Transporter fra hotellet til skirennets start og fra Afterski er inkludert.

Om programmet

Vi har med oss to ledere på denne felles weekenden. Det er Anette Bø, som er vår ski inspirator og kjent langrennsløper som kan titulere seg med verdensmester og OL mester tittelen. Så er det Wenche Lia Spidsberg som er vår sosiale leder og også skientusiast på sin hals. Wenche har vært skitrener i Seefelt i 3 sesonger.

Det er kun Jomfrureiser som selger Slarverennet som en pakke med entre til skiløpet, startnr, busstransport samt overnatting med halvpensjon og våre ledere. Beste opplegget!

Vi møtes på Storefjell på fredag ettermiddag/kveld. Her har vi felles middag før vi møtes til et felles inspirasjons møte med Anette og Wenche. Her blir det gode tips og råd, teknikktips fra en verdensmester, smøretips om du trenger? og tid til å bli kjent med hverann.

Lørdag morgen er det frokost og så er det buss til start - se mer om selve løpet annet sted her. Vi går gjerne sammen over fjellet - men det velger du også selv. Alle skal komme seg over og vi er med og bidrar med tips og råd. Vil du gå raskere enn oss er du velkommen til det.
Etter rennet møtes vi alle på after ski på Peers hotell på Gol, her blir det bare moro og gøy! Når vi føler for det er det tid for buss retur til vårt hotell; Storefjell. Her smaker det godt med endusj tenker vi før vi møtes til felles middag i restauranten. Litt mer underholdning utover kvelden frister kanskje alltid?

Søndag er det frokost på hotellet og har du lyst på enskitur i området rudnt Storefjell har du mulighet til det. Utsjekk er kl 12 - tusen takk for en herlig helg sammen sier vi da.

Det er påbudt å gå med sekk som skal inneholde varmt tøy, skismøring, mat og drikke. Ski må være preppet før avreise, og du bør ha gått noen mil på langrenn før Slarverennet. Det er ikke tillatt med hund eller pulk i løypa.

Jomfrureiser står ikke for transport til og fra Storefjell Resort

Kjekt å vite

– Alle deltakere må hente startnummer og goodiebag i Slarverennsbutikken i Gol sentrum (Gol Idrettsarena, Tronderudvegen 1A) torsdag eller fredag.
– Startkort (bekreftelse) sendes på mail i mars. Den tas med til henting av startnummer.
– Busstid er trykket på startnummeret som fås ved innsjekk i Slarverennsbutikken i Gol Idrettsarena
– Startnummer festes godt synlig for registrtering i start og mål. Kan ikke ligge i sekken.
– Skiklistremerker festes på skiene for lettere å finne dine ski. Samme nummer som startnummeret ditt.
– Afterski i stort partytelt utenfor Pers Hotell er inkludert for Slarverennet-deltakere. Eget armebånd fås sammen med startnummeret.
– Slarverennsbutikken med gode priser for Slarverennsjenter og andre handlelystne. Åpent torsdag-søndag.
– Slarverennet-fleecejakke kan kjøpes i Slarverennsbutikken.
– Årets farge er en liten hemmelighet foreløpig!
– Skismøreservice er i Slarverennsbutikken og koster fra kr 200,- (klassiske-, skøyte- og felleski)
– Det er ikke mulig å kjøre privatbil/taxi til start og mål pga sikkerhet og logistikk med 70 busser som skal kjøre tur/retur og snu på smale fjellveier.
– Følg Slarverennet på facebook og Instagram for oppdateringer og info. Informasjon til deltagere blir sendt på sms og e-mail i forbindelse med skirennet.

Les mer her; https://www.slarverennet.no/skirenn/

Hjertelig velkommen!

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
20/03Norge, Slarverennet - Fra Hemsedal til Gol på skiMer enn 43 690,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo