Skip to main content

SMITTEVERNSTILTAK

Her er de oppdaterte og riktige smittevernstiltakene

Våre reisende sikkerhet er vår høyeste prioritet

Det generelle rådet om å redusere ferie- og fritidsreiser i Norge er lettet på og slike reiser kan nå foretas så sant du reiser på en måte som gjør at du unngår å spre smitte og redusere muligheten for å bli smittet selv.

De samme grunnleggende prinsippene for smittevern er like gjeldende ved fritidsreiser som hjemme;

1. Syke personer skal holde seg hjemme

2. God hygiene

3. Redusert kontakt mellom personer.

Vi velger overnattingssteder som setter gjestenes sikkerhet i høyeste prioritet

- Egne stasjoner med antibac plassert i alle fellesarealer

- Innført ekstra hyppig renhold på alle felles kontaktflater

- Kjøkken og serveringssteder tar alle forhåndsregler når det gjelder mat og mat- trygghet. Det vil pr. dags dato 10.06 ikke bli servert buffet på noen av våre reiser, men a la carte til frokost.

- Samtlige gjester bes om å bruke desinfeksjon før de går inn i restauranten

- På yogareiser bes man ha med egen yogamatte, teppe og håndkle

Skulle det oppstå en situasjon der det mistenkes at en av deltagerne eller en annen gjest eller ansatt ved et av overnattingsstedene er smittet av COVID- 19 vil vi følge myndighetenes instruksjoner. Alle overnattingssteder har fått detaljert oppfølging og informasjon og har egen ansvarlig for dette.

Vi ber om at du holder deg hjemme hvis du føler deg dårlig eller har luftveissymtomer. Da kontakter du lege og får sykeattest og ditt innbetalte beløp refundert av ditt forsikringsselskap.

Mer informasjon kan leses her

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/?fbclid=IwAR3VYu0wY9DyNkMCWB1OVZrQ3EdwtgPdaFJh8-syynnHiIe5tmpum_H_nu8

Coronavirus

Jomfrureiser følger nøye med på informasjonen som gis av norske myndigheter i situasjonen vi nå opplever med coronaviruset Vi forholder oss til Utenriksdepartementet (UD) sine reiseråd og anbefalinger. Vi er også underlagt RGF og pakkereiseloven. Ønsker du å lese om UD sine anbefalinger og reiseråd kan du gå inn på www.landsider.no. Disse sidene blir oppdatert jevnlig.

Per 15. mai er dette rådet fra Utenriksdepartementet (UD):

«Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20.august»

Vi følger alltid UDs reiseråd og kansellerer derfor i samråd med Virke Reiseliv alle våre utenlandsreiser frem til 20.august. Når en reise blir kansellert vil alle de reisende bli kontaktet. De reisende vil da få i henhold til Pakkereiseloven § 22 tilbakebetalt hele det innbetalte beløpet.

  • våre reisende vil bli kontaktet i reisedatoens rekkefølge med informasjon om kansellering og refusjon
  • vi oppfordrer alle våre jenter som skal på reise om å avvente for mer informasjon.

Utenlandsreiser etter 20.august

Har utenlandsreisen avreise etter 20.august kommer vi tilbake med mer informasjon om denne reisen på et senere tidspunkt, ettersom det da vil komme ny og oppdatert reiseråd. Et reiseråd vil bli fjernet så snart situasjonen anses å være mindre usikker. Velger den reisende å avbestille en reise som vi i Jomfrureiser enda ikke har stengt/kansellert gjelder våre generelle avbestillingsvilkår. https://www.jomfrureiser.no/reisevilkor

Tilbakebetaling

Til informasjon vil refundering fra Jomfrureiser ta noe lenger tid enn vanlig. Fredag 24. april besluttet norske myndigheter en 3 måneders utsatt betalingsfrist for aktører i reisebransjen. Fristen forlenges fra 14 dager til 3 måneder, og vil gjelde alle pakkereiser som avbestilles eller avlyses i perioden 1. mars til 14. juni 2020. Det vil i praksis si at Pakkereiselovens regel om 14 dagers tilbakebetalingsfrist er overstyrt, og at vi som bransje har lengre tid på å utbetale utestående beløp til våre kunder. Dette er selvsagt ikke en optimal løsning, verken for oss eller for deg som kunde, men i en meget vanskelig situasjon er dette dessverre helt nødvendig for at vi skal kunne opprettholde videre drift. Les mer hos regjeringen.no

Når du reiser med Jomfrureiser er du alltid dekket av Pakkereiseloven, og vi stiller garanti til Reisegarantifondet. Alle som blir berørt av kanselleringer vil få tilbake de innbetalte kostnadene. Men vi ber om forståelse for at dette kan ta tid, men kan forsikre dere om at vi gjør vårt ytterste i denne krevende situasjonen og takker for all støtte og forståelse.

Søk reise

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo