Skip to main content

Italia, Sardinia - Treningsreise for voksne jenter

Dato: 22 - 29 juli 2020

Velkommen til treningsreise på Sardinia

Denne vakre øya i Middelhavet er rik på historie, kultur og Europas vakreste strender. Foruten svært vakker natur og deilig klima, er Sardinia kjent for å ha noen av klodens lengstlevende befolkning, takket være en sunn livsstil og kosthold. De er derfor innlemmet i det som kalles Blue Zone. Turen hit har fokus på sunn kost og trening for anti-ageing. Målet er å beholde en vital sunn, sterk og slank kropp så lenge som mulig!

Overnatting på Sardinia

Vi har valgt oss et lekkert 4 stjerners hotell langs nordkysten av Sardinia, nærme den lille fiskebyen Badesi. Hotellet, Le Dunes, består av flere resort, og kan by på absolutt alt du kan tenke deg for at vi skal ha en herlig ferie, og også muligheten til å bare slappe av og nyte en deilig sommer ved sjøen innimellom treningsøktene. Beliggende i et vakkert grønt område omgitt av hav, einetrær og sanddyner finner vi her flere restauranter, utendørsbasseng, idrettsaktiviteter og underholdning. Og for de som ønsker seg det lille ekstra er det fullt mulig å oppsøke resortets Spa avdeling og bestille seg en tid til å få massert sine støle muskler etter vel utførte treningstimer. Vi skal bo på delen som heter Le Palme, og her har vi lekre rom i tradisjonell middelshavsstil med veranda og hageutsikt, air condition og egne bad. Hotellet tilbyr gratis loungestoler og parasoller på deler av stranden (ikke nærmest vannkanten) og strandhåndklær.

Vi våkner med Tibetansk Yoga

Hver morgen blir det en helt spesiell yogaøkt, som stammer fra tibetanske munker. Det er en kort seanse som får kroppen i gang med øvelser som gir både smidighet, styrke, balanse og energi som bremser kroppens aldring. Noen dager blir det i tillegg pep-talk med kostholdstips som gir deg ny kunnskap og vann i munn. Daglig er det inkl en god frokostbuffet - etter trening. Trening skal være gøy og effektivt!

Resten av dagen går til å utforske stedets mange muligheter for å bade eller ta utflukter på egen hånd. På ettermiddagen blir det en treningsøkt. Denne vil varierer fra dag til dag. Det blir både HIIT (High Intensity Interval Training), sirkeltrening med kroppsvektøvelser, yoga fitness og gå/joggeturer i området. Målet er å stramme opp kroppen der hvor alderen synes best! Du lærer hvordan du kan fortsette effektiv trening på egenhånd hjemme.

Inspirasjon til livsstilsendring

Vår leder Elizabeteh Lingjærde, er kostholdsveileder fra Norges Idrettshøgskole og har spesielt god kunnskap om idrettsernæring for muskelbygging og livsstilsendring. Trening er gram, kosthold er kilo. I løpet av uken blir det foredrag og sunn matkultur, litt om vin og hvordan du med enkle grep kan holde deg slank og sunn så lenge som mulig, uten at det skal gå på bekostning av matgleden, tvert imot. Som mangeårig helsejournalist vet Elizabeth hva som virker og ikke virker.

Reisen passer for:

Alle som vil feriere på vakre Sardinia samtidig som du beriker deg selv med nyttige og gode tips og råd. For eksmpel: hvordan bremse aldring ved å stramme opp kroppen og holde kiloene unna. Trening skal være en naturlig del av livet, og må derfor være gøy og enkelt å få til i hverdagen. Et sunt kosthold betyr ikke strenge dietter, men middelhavets matglede og matkultur. Dette vil være en reise som vil passe bedre for voksne damer.

leder elizabeth

Vår leder, Elizabeth

Elizabeth S. Lingjærde er utdannet PT og kostholdsveileder ved henholdsvis AFPT og Norges Idrettshøgskole. Til daglig jobber hun som personlig trener og gruppeinstruktør, med et stort og mangfoldig repertoir av ekspertise. Hun er også kjent som forfatter av flere ernæringsbøker og en rekke artikler om helse og trening i media. Dessuten er hun Norges sprekeste influenser over 50 år i sosiale medier, under navnet #SUPERMYGG1 / supermygg.no

Hun kaller seg anti-ageing ekspert, noe hun selv er et levende bevis på i en alder av 58 år. Hun øser av sin kunnskap og erfaring med hvordan du holder deg slank, sterk og sunn med riktig trening og kosthold.

Din leder: Elizabeth Lingjærde

Elizabeth (57) driver treningsbloggen Supermygg. Hun er utdannet kostholdsveileder ved Norges Idrettshøgskole, og har skrevet om trening og kosthold i en årrekke for mange av landets største medier, inkludert DN Aktiv, K...

Pris: 16 900,-
Inkludert:
  • Direktefly t/r Oslo - Olbia
  • Alle transporter mellom flyplass og hotell
  • 7 netter i delt rom med frokost
  • Daglig middager
  • 2 daglige treningsøkter med Elizabeth (i følge program)
  • Sosialt samvær med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
22/07Oslo GardermoenItalia, Sardinia - Treningsreise for voksne jenter
Leder: Elizabeth Lingjærde
Mer enn 416 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo