Skip to main content

Italia, Sardinia- Sommerferie, sterkere kropp og gladere sjel

Bli med på denne drømmen av en treningsreise til vakre Sardinia

Om du liker aktiv ferie og trening under solen sammen med andre glade mennesker - så er denne trening og livstil reisen virkelig noe for deg. Vi trener utendørs, på stranden, i havet og på gresset med mange forskjellige treningsformer, og christin er med for å sørge for at du får max ut reisen din.

Velkommen til Sardinia, den vakreste øyperlen i middelhavet. Italias nest største øy, med det kuperte fjellandskapet og vakre strender, og det turkise havet som omgir øya. Det er lett å bli forelsket i middelhavets "karibiske øy". Dette blir en fartsfylt uke med trening og aktivitet, og herlig fellesskap, så det er bare å glede seg til en herlig sommer med andre likesinnende på reise.

Hvor bor vi?

Vi har valgt oss et lekkert 4 stjerners hotell langs nordkysten av Sardinia, nærme den lille fiskebyen Badesi. Hotellet, Le Dunes, består av flere resort, og kan by på absolutt alt du kan tenke deg for at vi skal ha en herlig ferie, og også muligheten til å bare slappe av og nyte en deilig sommer ved sjøen innimellom treningsøktene. Beliggende i et vakkert grønt område omgitt av hav, einetrær og sanddyner finner vi her flere restauranter, utendørsbasseng, idrettsaktiviteter og underholdning. Og for de som ønsker seg det lille ekstra er det fullt mulig å oppsøke resortets Spa avdeling og bestille seg en tid til å få massert sine støle muskler etter vel utførte treningstimer. Vi skal bo på delen som heter Le Palme, og her har vi lekre rom i tradisjonell middelshavsstil med veranda og hageutsikt, air condition og egne bad. Hotellet tilbyr gratis loungestoler og parasoller på deler av stranden (ikke nærmest vannkanten) og strandhåndklær.

Om reisen

Dette er en trening og livstil reise, hvor Christin har som mål å dele sin kunnskap, lange erfaring og bevegelsesglede inn i treninger og aktiviteter som du har lyst til å gjøre igjen og igjen. Enten du liker styrketrening, løping, dans, mobilitet, yoga, eller intervalltrening så passer denne turen for deg. Trent eller utrent - spiller ingen rolle. Christin er en mester i å se den individuelle og legger opp til alle nivå! Til daglig jobber christin på sitt eget treningssenter med livstilsendring, skape gode helseopplevelser og minnerike treningsøyeblikk i en bred kundegruppe som strekker seg fra 13 til 90 år, noe som skaper god forståelse for de ulike kravene til hver enkelt person og gir nødvendig kunnskap til å finne tilpassede øvelser for hele gruppen. Det brede grunnlaget og den lange erfaringen gjør at de oppleves som trygge i jobben og i møte med nye mennesker.

I løpet av denne treningsuken venter svettefester, bootcamps og løpetreninger, teamøkter, mental trening & aromatiske relax økter -rytmer og workshops for en livstil som beriker livet . Dette er turen for treningsmotiverte jenter i alle aldre.

Slik kan dagen se ut

VI opplever gleden til å være i bevegelse , takknemlig - puste med mage - le & leve mer -trene, sole og ha det gøy sammen med gjengen på tur.
På turen blir det lærerike workshops, lekne gruppetimer og foredrag.

Program: Eksempel på en vanlig dag på denne treningsreisen (det legges opp til fellestreninger, men du velger selv hvor mye du vil delta på)

07:30 - 8:30 Felles aktiv workshop og og god morgen treningsøkt.
10:00 - 17:00 Fri, egentid, avslapping ved poolen, stranda -spa eller shopping om du vil.
17:00 - 18:00 Felles treningsøkt / gruppetime
Fullt og oppdatert program blir sendt ca 2 uker før avreise.

Kroppsvekttrening
Trening kun med egen kroppsvekt - tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Par-trening
Trening sammen med partner kun med egen kroppsvekt eller partnerens kroppsvekt. Det vil være øvelser både inspirert av styrketrening og turn og akroyoga – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Sirkeltrening
Treningstime som trener store deler av kroppen gjennom et variert utvalg av øvelser. Vi forflytter oss fra stasjon til stasjon kun med korte pauser mellom hver – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå. Kombinasjon av øvelser med og uten vekter.

HIIT-trening/TABATA m.m
Trening med høy intensitet der kun deltakerne selv setter begrensing på intensiteten. Trening bare med egen kroppsvekt eller enkelt utstyr – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Rytmer - dans - aerobic i en herlig blanding. Dans er genialt for både kropp & sjel. Det gjelder å slippe seg løs og ikke ta seg selv så høytidelig; let go - have fun!

Bootcamp
Stor variasjon av øvelser hvor vi varierer mellom høy og lav intensitet – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Team Bootcamp
Vi jobber i grupper med en rekke ulike øvelser. Intensiteten varierer mellom høy og lav – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

STRESS NED med Mobilitet- aromatisk pust -stretch & relax
Christin har fokus på pust , kombinerer dynamisk og statisk bevegelighetstrening – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.Du vil gjerne oppleve nydelige dufter og litt trykkpunkt massasje og vi er innom flere yoga øvelser

Løpsintervaller
Ulike fartsleker og intervaller med variert varighet & stigninger– tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.

Minibands & treningsstrikker
Ulike øvelser for hele kroppen med minibands & treningsstrikker med handtak – tilpasses slik at alle får utfordret seg på sitt nivå.
Christin brenner for psykisk og fysisk god helse og hennes viktigste mål er å spre hverdagsmagi - treningsglede & kunnskap til flest mulig mennesker . Målet med reisen er at du skal komme hjem med en rekke fine opplevelser i bagasjen, motivasjon & kunnskap du kan bruke når du er tilbake på norsk jord.

Hvem passer turen for?

Turen er spesialtilpasset jenter, og passer for motiverte jenter i alle aldre. Du er glad i å bevege kroppen din, og setter pris på å lære mer om hvordan du kan bli i bedre form, spise bedre og ha det bedre. Du trenger ikke ha mye erfaring med trening, da opplegget tilpasses til alle nivåer.

Reisen kan også tilpasses de som reiser fra Bergen. Bare kommenter på bestillingen hvor du ønsker å fly fra, så tar vi kontakt med deg vedrørende pris og flyvninger.

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo